روغن خشخاش

  • فروش عمده می باشد و حداقل سفارش یک گالن 10 کیلوگرمی
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی
  • حاوی آنتی اکسیدان
  • حاوی اسید های چرب امگا 6 و امگا 9
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در reddit
4.9/5 - (17 امتیاز)

جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

محصولات مرتبط

روغن خشخاش (Poppy oil)

یکی از شگفت انگیز ترین روغن های موجود در طبیعت روغن خشخاش است زیرا کاربرد بسیار فراوانی در زمینه پزشکی و دارویی داشته و عدم وجود آن مشکلات زیادی را برای بخش بهداشت و درمان ایجاد می شود.
این گیاه هزاران سال است که توسط انسان کشت و مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن طبیعی با روش پرس سرد (Cold press) استخراج می شود و نتیجه آن به دست آمدن روغنی به رنگ سفید ، زرد و یا آظبی است.

کاربردهای این گیاه بی شمار است اما اگر بخواهیم برای شما مثال بزنیم می توانیم به استفاده از آن در پخت و پز تا تولید مرفین و انواع کدئین ها در صنعت پزشکی و داروسازی اشاره کنیم که ماده اصلی در تولید این داروها همین گیاه خشخاش است.

به دلیل استفاده های گسترده این روغن ممکن است آن را در عطاری ها و حتی کلاس های نقاشی و آرایشگاه ها هم ببینید! زیرا این روغن اغلب در تهیه لاک ، صابون و رنگ مو های مختلف استفاده می شود.

امروز در مجموعه دکاموند شیمی این روغن ارزشمند را دقیق تر بررسی کرده و اطلاعات جامعی در اختیار شما قرار می دهیم. تا انتهای این نقد و بررسی با ما همراه باشید.

وارد کننده روغن خشخاش - دکاموند شیمی

بررسی تخصصی روغن خشخاش

این روغن حاوی آنتی اکسیدان هایی است که برای سلامت پوست و موی شما مفید است. حال به صورت ریزتر به بررسی خواص این روغن می پردازیم

  • آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که گونه هایی از اکسیژن فعال (ROS) را خنثی می کنند. این اکسیژن های فعال از متابولیسم طبیعی بدن تولید شده و ممکن است به سلول های شما آسیب زده و باعث ایجاد سرطان و یا دیابت در بدن شما شوند.
  • در سال 2013 تحقیقات بسیار معتبری درباره روغن خشخاش صورت گرفت و مشاهده شد که این روغن حاوی خواص آنتی اکسیدانی قوی می باشد.
  • در تحقیق دیگری که در سال 2009 انجام شد مشخص شد که این گیاه حاوی مقادیر قابل توجه ای آلفا و گاما توکوفرول است. توکوفرول ها جزو آنتی اکسیدان ها و اشکال طبیعی ویتامین E محسوب می شوند.
  • روغن خشخاش حاوی اسید لینولئیک می باشد که برای آبرسانی به پوست بسیار مفید است. این اسید چرب در بدن به صورت طبیعی تولید نمی شود و باید از طریق غذای دریافتی مصرف شود. افرادی که بدنشان دچار کمبود این اسید چرب است اغلب دارای ضایعات پوستی و پوستی پوسته پوسته شده هستند.
  • همچنین در این روغن اسید الئیک نیز وجود دارد.این اسید چرب یک داروی موثر و قوی برای ترمیم زخم ها است و جذب سایر ترکیبات مورد نیاز برای پوست را آسان تر می کند.
  • اسید چرب دیگری که در این روغن مشاهده می کنیم اسید پالمیتیک است.این اسید به صورت طبیعی در بدن و پوست شما وجود دارد.
  • از اسیدهای چرب گفته شده در بالا استفاده های گوناگونی می شود.برای مثال از اسید لینولئیک برای تولید داروهای پوستی و نرم کننده مو ، اسید الئیک به عنوان نرم کننده و افزایش جذب شامپو ها به پوست و از اسید پالمیتیک می توان در تولید صابون و پاک کننده های مختلف استفاده می شود. روغن خشخاش به دلیل دارا بودن این 3 اسید در این صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.
  • از این روغن در تهیه رنگ مو نیز استفاده می شود.

فروش عمده روغن خشخاش - دکاموند شیمی

نکات ایمنی

  • روغن خشخاش معمولا دارای عوارض جانبی نیست و آلرژی به آن بسیار نادر است. اگر در هنگام استفاده از این روغن دچار واکنش های آلرژیک شدید مصرف آن را قطع کنید.
  • در افرادی که دچار آلرژی به این روغن می شوند ممکن است علائم زیر دیده شود:
  • تورم پوستی
  • ملتهب شدن گلو
  • سرفه یا خس خس
  • نفس نفس زدن
  • اسهال و حالت تهوع
  • در صورت استفاده موضعی ممکن است پوستتان دچار سوزش و قرمزی شود. قبل از استفاده آن را در قسمتی از بازو و یا دست تست کنید تا از عدم حساسیت به آن مطمئن شوید. در صورت وقوع سرخ شدن پوست، سوزش و درد مصرف آن را قطع کنید.

خرید روغن خشخاش - دکاموند شیمی

نحوه استفاده از روغن خشخاش

شما می توانید مقدار اندکی از این روغن را به پوست خود بمالید و یا با اضافه کردن چند قطره به محصولات آرایشی و بهداشتی از خواص روغن خشخاش بهره ببرید.شما می توانید این روغن را به محصولات زیر اضافه کنید:

  • کرم یا لوسیون
  • صابون
  • محصولات مرتبط با مراقبت از مو

به یاد داشته باشید که برخی افراد ممکن است به این روغن حساسیت داشته باشند قبل از استفاده آن را تست و از عدم حساسیت در خود اطمینان حاصل کنید.

  • روغن خشخاش جزو روغن های حامل محسوب شده و برای رقیق کردن روغن های دیگر نظیر روغن کاج می توانید از آن استفاده کتید.
  • هنگام خرید به معتبر بودن و لیبل آن توجه کنید.شما نباید مشتقات این گیاه را خریداری کنید. محلولی که می خرید باید حاوی 100% روغن خشاش حاصل از دانه های آن در زیر پرس سرد باشد و هیچ چیز دیگری نباید با آن ترکیب شده باشد.

 

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن شگفت انگیز با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات دکاموند شیمی

محصولات مرتبط

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:

خانم سپهری

مدیر فروش

خانم شایگان

کارشناس فروش

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

2813 836 0910

3144 9501 031

5410 061 0912

3145 9501 031

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

خانم سپهری

مدیر فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم شایگان

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم تبلیغ بفرستیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی

دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.