Search
Close this search box.
  • آلانتوئین پودرکریستالی و سفید رنگ و فاقد بو است .
  • قابلیت حل شدن در آب را دارد.
  • پر کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد.
4.7/5 - (4 امتیاز)

آلانتوئین

  • آلانتوئین پودرکریستالی و سفید رنگ و فاقد بو است .
  • قابلیت حل شدن در آب را دارد.
  • پر کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد.
آلانتوئین - دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

آلانتوئین ( Allantoin ) :

نام پودر کریستالی و بدون بو و سفید رنگ و فاقد هیچ گونه بویی است. این ماده، یک ترکیب نیتروژنی طبیعی است و بعنوان یکی از عوامل تهویه پوست شناخته می شود.پودر آلانتوئین دارای قابلیت حل شدن در آب را دارد. این پودر، کاربردهای فراوانی در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد.

این ماده در گذشته صرفا از گیاهان حاصل می شد. اما در سال ۱۹۳۵ برای اولین بار از منابع حیوانی استخراج شد. از آن پس تاکنون، آلانتوئین بعنوان ماده ای برای ترمیم بافت آسیب دیده پوست شناخته می شود. امروزه حتی از آن در پمادهای مورداستفاده در جراحی و درمان های پوستی استفاده می شود.

فروش عمده آلانتوئین - دکاموند شیمی

خواص کلی آلانتوئین :

  • موجب تسریع در تکثیر سلول ها می شود: با افزایش سرعت تکثیر سلول ها، زخم های پیچیده را بهبود می دهد.
  • دارای خاصیت کراتولیتیکی یعنی نرم کنندگی است. یعنی استفاده از آن بر روی پوست سبب نرم و صاف شدن ظاهر آن می شود. درواقع، آلانتوئین میزان لوکوسیت ها یا گلبول های سفید را افزایش داده و سبب بهبود و افزایش جریان لنفاوری می شود.
  • باعث حفظ رطوبت پوست می شود. به طوری که یک کرم حاوی مقدار ۰.۵ درصد آلانتوئین باعث کاهش خشکی و قرمزی پوست به میزان قابل توجهی می شود. این میزان از این ماده همچنین، میزان از دست رفتگی آب لایه اپیدرم پوسترا را کاهش می دهد.
  • این ماده با انواع فرمولاسیون، در اغلب محصولات دارویی قابل استفاده است.

کاربردهای آلانتوئین برای پوست :

  • تکثیر سلولی باعث رشد سالم و درنهایت، ایپدرم یعنی سطحی ترین لایه پوست تشکیل می گردد.
  • خارش و زبری پوست را از بین می برد.
  • آلانتوئین با داشتن خواص پیشگیرانه و درمانی در بسیاری از داروهای پوستی استفاده می شود.
  • وجود این ماده در پمادهای درمان و بهبود زخم، سبب تسریع در بهبود زخم می شود. در درمان اغلب زخم ها مانند خراش یا بریدگی، خشکی شدید پوست، زخم های چرکی، زخم هایی که خیلی دیر به درمان پاسخ می دهند، زخم های ناشی از سوختگی و زخم های غیرقابل درمان، کاربرد دارد.

بعنوان مثال، می توان وازلین حاوی ۵ درصد آلانتوئین را نام برد  که در درمان پسوریازیس، خشکی پوست و زخم بسیار موثر است.

  • در لوسیون های دست و کرم های دست و صورت بکار می رود. زبری پوست را از بین بده و به ترمیم بافت آسیب دیده کمک می کند.
  • استفاده از محصولات بهداشتی حاوی آلانتوئین برای پوست حساس نوزادان و کودکان بسیارمناسب است.
  • در بسیاری از کرم های مغذی و کرم های شب و روزانه، محصولات تقویت لب کاربرد دارد.
  • در پودرهای با مصارف متعدد، لوسیون های پس از آفتاب و سایر فرمولاسیون های آرایشی تاثیر زیادی در درمان پوست و ایجاد اطمینان و آرامش پس از مصرف را دارد.
  • در رژ لب ها، دئودرانت ها و محصولات مخصوص حمام آفتاب، سبب حفاظت از پوست می شود.

 

کاربردها برای مو :

  • به دلیل خاصیت کراتولیتیک، بعنوان یک افزودنی مناسب در محصولات مراقبت و تقویت مو کاربرد دارد.
  • در درمان شوره سر تاثیر بسزایی دارد.

وارد کننده آلانتوئین - دکاموند شیمی

سایر کاربردهای آلانتوئین :

آلانتوئین به درمان تاول های ایجاد شده به دلیل گرما در غشاء مخاطی دهان تاثیر مطلوبی دارد. بنابراین، یک افزودنی قابل اطمینان در محصولات بهداشتی دهانشویه و برخی خمیر دندان ها استفاده می شود.

این ماده در محصولات آرایشی بصورت محلول استفاده می شود. اما در روغن های آرایشی و بهداشتی به شکل نامحلول استفاده می شود. علاوه براین، به وسیله آنالیز HPLC میزان این ماده موجود در محصولات آرایشی قابل تعیین است.

منشاء تولید آلانتوئین :

این ماده ضد التهاب، بصورت طبیعی در گیاه سنتیفون موجود است. با استفاده از روش سنتز یا اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد، ماده آلانتوئین بدست می آید. این ماده همچنین در بدن برخی حیوانات پستان دار مانند گاو نیز وجود دارد.

این ماده یک اسید گلیکول اکسید است و از اسید اوریک حاصل می شود. به عبارت دقیق تر، این ماده از اسید اوریک موجود در بدن این حیوانات بدست می آید.

سازگاری با بدن :

مصارف متعدد این ماده معمولا برای اغلب افراد مفید است و عوارضی در برندارد. زیرا این ماده به شکلی غنی در بدن انسان نیز وجود دارد. یک انسان کاملا سالم، بطور میانگین غلظت پلاسمایی آلانتوین حدودا ۳-۲ میلی گرم در هر لیتر در خون خود دارد. غلظت پلاسمایی آلانتوئین در هنگام فعالیت و تحرک بدن، سریعا تا حدود دو برابر افزایش پیدا می کند.

شما هم اکنون میتوانید برای خرید پودر آلانتوئین با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محصولات مرتبط :

دیگر محصولات

ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استعلام قیمت

خرید یا دریافت مشاوره رایگان

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی