Search
Close this search box.
قیمت کوجیک اسید _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت
ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات
قیمت کوجیک اسید _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت

آیا از محصولات سفید کننده استفاده می‌کنید؟ در حال حاضر از چه صابونی استفاده می‌کنید؟
آیا با صابون کوجیک اسید آشنایی دارید؟ چرا تا این اندازه محبوب است؟ کوجیک اسید چیست؟ آیا شما هم کنجکاو هستید؟

پس با ما همراه باشید.

امروزه بسیاری از خانم‌ها عاشق داشتن پوست سفید و شفاف هستند، اما بعد از بلوغ، مشکلات پوستی زیادی در بدن ما به خصوص در صورت ظاهر می‌شود. این وضعیت مشکلات و نگرانی‌هایی را به همراه دارد.
برخی از خانم‌های مبتلا به مشکلات پوستی و آکنه، سعی کردند از صابون‌های مختلف استفاده کنند تا از بدتر شدن پوست خود جلوگیری کنند.

صابون کوجیک اسید یکی از آن‌هاست. بسیاری از مردم پس از استفاده گفته‌اند که مؤثر است و برای آن‌ها خوب عمل می‌کند.
همچنین بسیار محبوب است.

 

ترکیبات صابون کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

 

کوجیک اسید چیست؟

کوجیک اسید یک عامل قوی است. این ماده از انواع مختلفی از قارچ‌ها مانند آسپرژیلوس اوریزا در اصل در ژاپن تهیه می‌شود.
این اسید یک محصول جانبی زمانی است که از مواد تخمیر شده خاصی مانند سس سویا و شراب برنج تهیه شده و در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده طبیعی استفاده می‌شود. این ماده شیمیایی در بسیاری از سرم‌ها و کرم‌های رفع رنگ نیز یافت می‌شود.

کوجیک اسید ممکن است به شما کمک کند از شر لکه‌های تیره روی پوست خلاص شوید. با این حال، مهم است که قبل از استفاده از هر محصول حاوی این ماده با پزشک مشورت کنید.
متخصصان پوست می‌توانند محصولات مناسب را برای وضعیت پوست شما و اینکه چند بار باید آن‌ها را استفاده کنید توصیه کنند. ممکن است لازم باشد محصولات مختلف را امتحان کنید تا زمانی که چیزی را پیدا کنید که برای شما مناسب باشد.

اسید کوجیک یکی از عناصر موجود در بسیاری از لوازم‌های آرایشی می‌باشد که با جلوگیری از رشد باکتری‌ها روی صورت شما از بروز آکنه جلوگیری می‌کند.
اما به یاد داشته باشید اگر سابقه حساسیت یا مشکلات پوستی دارید از کوجیک اسید استفاده نکنید.

صابون اسید کوجیک یک ماده مؤثر برای مراقبت از پوست است که قرن‌ها برای درمان آکنه استفاده می‌شود. کوجیک اسید یک ترکیب طبیعی است که در روغن سبوس برنج یافت می‌شود. این آنتی‌اکسیدان قوی به جلوگیری از آسیب رادیکال‌های آزاد به پوست کمک می‌کند.

اسید کوجیک ماده ای بسیار پایدار است و به راحتی تجزیه نمی‌شود. همچنین محلول در آب است، یعنی به راحتی در آب حل می‌شود.

صابون‌های اسید کوجیک با استفاده از فرمول منحصر به فرد کوجیک اسید و گلیسیرین ساخته می‌شوند. گلیسیرین یک عامل مرطوب کننده است که به خوبی با این اسید کار می‌کند تا تسکین دهنده پوست را فراهم کند.

 

عوارض صابون کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

 

کوجیک اسید ارگانیک است

اسید کوجیک یک اسید آلی است که برای اولین بار از یک سبزی دریایی به نام کنجاک جدا شد. اولین بار در سال ۱۹۰۶ توسط یک شیمیدان ژاپنی به نام کونیشی کشف شد.
از آن به عنوان یک عامل روشن کننده پوست در لوازم آرایشی استفاده می‌کنند و همچنین در شراب سازی نیز استفاده می‌شود.

تاریخچه کره شی باتر و روش تولید آن
حتما بخوانید :

کوجیک اسید همچنین یک روشن کننده پوست است که به طور طبیعی در طبیعت ما یافت می‌شود که دارای خواص ضد میکروبی نیز می‌باشد.
در درجه اول برای روشن کردن آسیب‌های قابل مشاهده خورشید، لکه‌های ناشی از افزایش سن یا جای زخم استفاده می‌شود که همچنین می‌تواند منجر به اثر ضد پیری روی پوست ما شود. ثابت شده و آزمایش شده است که کارایی بالایی برای روشن کردن رنگدانه‌های لکه‌ای دارد و یک عنصر برجسته در بسیاری از کرم‌های روشن کننده است که برای اولین بار در سال ۱۹۸۹ در مراقبت از پوست استفاده شد.

کوجیک اسید ترکیبی است که در طول تاریخ به عنوان رنگ و نگهدارنده استفاده می‌شود. این ماده عمدتاً در لوازم آرایشی مانند رنگ مو استفاده می‌شود و یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاها است. کوجیک اسید علاوه بر عملکرد آن به عنوان افزودنی غذایی، در صنعت به عنوان یک عامل فعال سطحی و به عنوان نگهدارنده چوب نیز استفاده می‌شود.

 

 

کوجیک اسید ارگانیک _ دکاموند شیمی

 

فواید صابون کوجیک اسید

کوجیک اسید یک مشتق از اسید بنزوئیک است که از قارچ ژاپنی به دست می‌آید و با جذب ملانین اضافی به توانایی سفید کنندگی خود دست می‌یابد. مشخص شده است که یکی از مؤثرترین سفید کننده‌های پوست موجود است.

به طور خلاصه، در اینجا لیستی از موارد استفاده و خواص صابون کوجیک اسید آورده شده است:

  • کثیفی و جوش‌های سر سیاه و سر سفید را از بین می‌برد.
  • پاکسازی عمیق، تجزیه، لایه برداری و حذف سلول‌های مرده پوست.
  • پوست را تغذیه می‌کند.
  • در مدت کوتاهی پوست را سفید و روشن می‌کند.
  • جلوی تولید ملانین را می‌گیرید.
  • لک، جوش و آکنه را از بین می‌برد.
  • منافذ پوست را باز می‌کند.
  • از پوست در برابر باکتری‌ها و عفونت‌های قارچی محافظت می‌کند.
  • درخشش جوانی می‌بخشد.
  • اثرات ضد پیری دارد.
  • باعث محو شدن اسکارها و لکه‌ها می‌شود.
  • پوست را روشن می‌کند.
  • ملاسما را درمان می‌کند.

محو شدن لکه‌ها و روشن شدن پوست یک درمان طبیعی برای لکه‌ها، لک‌ها، جای زخم‌ها و مشکلات رنگدانه‌ای است. این ماده با مهار تولید ملانین، ماده‌ای که به پوست رنگ قهوه‌ای می‌دهد، تأثیرگذار می‌شود.
کوجیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند و به جلوگیری از تشکیل رادیکال‌های آزاد مضر کمک می‌کند. همچنین دارای خواص ضد التهابی و ضد ویروسی است.

 

طرز استفاده از صابون کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

طرز استفاده از صابون کوجیک اسید

صابون Kojic به طور خاص در بدن شما، به خصوص در صورت شما استفاده می‌شود. حتماً بعد از اینکه صابون را خیس کردید،  از آن استفاده کنید و آن را در جایی که می‌خواهید به مدت ۲ تا ۵ دقیقه ماساژ دهید. سپس کف را با آب بشویید و پس از آن خشک کنید.
به همین سادگی.

اگر احساس می‌کنید چیزی در اثر استفاده از آن مناسب نیست، مانند درد یا سوختگی، فوراً استفاده از آن را متوقف کرده و با پزشک، به‌ویژه یک متخصص پوست، مشورت کنید تا پوست خود را بررسی کند.

بهترین فواید روغن سویا برای پوست
حتما بخوانید :

 

آیا می‌توانم هر روز از صابون کوجیک استفاده کنم؟

اسید کوجیک ماده‌ای است که به جلوگیری از ایجاد جوش کمک می‌کند. هنگامی که به طور منظم از این محصول استفاده می‌کنید، پوست شما کمتر دچار آکنه می‌شود. این محصول را باید یک روز در میان استفاده کنید.
کرم ضد آفتاب بسیار مهم است، اما زمانی که از کوجیک اسید استفاده می‌کنید، اهمیت بیشتری دارد.

 

آیا استفاده از صابون کوجیک اسید بی‌خطر است؟

همان‌طور که کارشناسان گفتند، صابون‌های کوجیک برای استفاده بی‌خطر هستند، به خصوص برای استفاده در لوازم آرایشی، زیرا فقط ۱٪ غلظت دارند. با این حال، عوارض جانبی هنوز ممکن است رخ دهد.

 

 

فواید صابون کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

 

 

عوارض جانبی صابون کوجیک اسید

هنگام استفاده از صابون با اسید کوجیک، ممکن است دچار آفتاب سوختگی شوید. اگرچه این اسید به پوست ما کمک می‌کند تا از آسیب‌های خورشید ناشی از اشعه ماوراء بنفش محافظت کند زیرا تولید بیش از حد ملانین ممکن است باعث تیرگی شود، اما همچنان پوست ما را آسیب پذیر می‌کند.

از آنجایی که کوجیک اسید نیز جزء بسیاری از محصولات مراقبت از پوست است، اگر پوست شما آسیب پذیر یا حساس باشد، ممکن است مضر باشد.

پوست شما ممکن است دچار بثورات، خارش، لکه خشک، قرمزی، تورم، تاول یا درد شود. همچنین ممکن است منجر به تحریک پوست شود، بنابراین قبل از امتحان محصولات با پزشک مشورت کنید، به خصوص اگر پوست حساسی دارید.

سخن پایانی

مراقبت روزانه از پوست یک امر روتین و ضروری است. فقط به خاطر داشته باشید که زیاده روی در هر چیزی، فقط اوضاع را بدتر می‌کند.

در پایان، از آنجایی که اسید کوجیک یک ماده طبیعی است، استفاده از آن برای انواع پوست بی‌خطر است. با این حال، اگر پوست حساس، تحریک شده یا آفتاب سوخته دارید، نباید از آن استفاده کنید.
افرادی که علاقه‌مند به مزایای سفید کننده پوست کوجیک اسید هستند باید از محصولاتی استفاده کنند که غیر کومدون زا هستند یا برای پوست‌های حساس مناسب‌اند.

همچنین برای کسب اطلاع بیشتر می‌توانید مقالات دیگر ما از جمله خواص کوجیک اسید برای پوست و کوجیک اسید: کاربردها و خواص جادویی را مطالعه کنید.

 

سؤالات متداول

 

کوجیک اسید چگونه باعث از بین رفتن لک ها میشود؟

این ماده با مهار تولید ملانین، ماده‌ای که به پوست رنگ قهوه‌ای می‌دهد، تأثیرگذار می‌شود.

طرز استفاده از کوجیک اسید چگونه است؟

دقیقا مثل استفاده از بقیه صابون ها می باشد فقط به مدت ۲ تا ۵ دقیقه محل مورد نظر را ماساژ دهید.

 

 

منبع: sulit

.
صابون کوجیک اسید
قیمت صابون کوجیک اسید
صابون کوجیک اسید دیجی کالا
صابون کوجیک اسید نی نی سایت
صابون کوجیک اسید بادام
صابون نرم زغالی کوجیک اسید
صابون نرم بادام و کوجیک اسید
خرید صابون اسید کوجیک
صابون کوجیک اسید اوردینری
صابون کوجیک اسید اوره
صابون کوجیک اسید اوریک
صابون کوجیک اسید است یا باز
صابون کوجیک اسید اریکه
صابون کوجیک اسید اردن
صابون کوجیک اسید است
صابون کوجیک اسید امینو
صابون کوجیک اسید اولئیک
صابون کوجیک اسید پاشی
صابون کوجیک اسید پاش
صابون کوجیک اسید پیور
صابون کوجیک اسید پنتاکس
صابون کوجیک اسید پیوند
صابون کوجیک اسیدی پرومد
صابون کوجیک اسیدی پن
صابون کوجیک اسید تراپی
صابون کوجیک اسید تقلبی
صابون کوجیک اسید تراست
صابون کوجیک اسید ترکیبات
صابون کوجیک اسید تاثیر
صابون کوجیک اسید جوشان
صابون کوجیک اسید جولد
صابون کوجیک اسید جوش
صابون کوجیک اسیدی جوش صورت
صابون کوجیک اسید چیست
صابون کوجیک اسید چرب
صابون کوجیک اسید چه خاصیتی دارد
صابون کوجیک اسید چربی
صابون کوجیک اسید ذغالی
صابون کوجیک اسید ذرتی
صابون کوجیک اسید را از کجا تهیه کنیم
صابون کوجیک اسید رولوشن
صابون کوجیک اسید روتاری
صابون کوجیک اسید روغن درخت چای
صابون کوجیک اسید ژاپنی
صابون کوجیک اسید ژنو
صابون کوجیک اسید ژل
صابون کوجیک اسید ژله ای
صابون کوجیک اسید شویی
صابون کوجیک اسید شون
صابون کوجیک اسید شرکت نفیس
صابون کوجیک اسید شوک
صابون کوجیک اسید صنعتی
صابون کوجیک اسید صابونی
صابون کوجیک اسید صورتی
صابون کوجیک اسید صناعی
صابون کوجیک اسیدی صورت
صابون ضد لک کوجیک اسید
صابون کوجیک اسید طلایی
صابون کوجیک اسید طریقه مصرف
صابون کوجیک اسید طب اسلامی
صابون کوجیک اسید طبیعی
صابون کوجیک اسید ظرفشویی
صابون کوجیک اسید ظریف
صابون کوجیک اسید ظرفیت
صابون کوجیک اسید غذا
صابون کوجیک اسید غذاساز
صابون کوجیک اسید غذایی
فوائد صابون کوجیک اسید
صابون کوجیک اسید گیاهی
صابون کوجیک اسید گارنیر
صابون کوجیک اسید گلیسیرین
صابون کوجیک اسید گلیس
صابون کوجیک اسید گل
صابون کوجیک اسیدی گلنار
صابون کوجیک اسید معده
صابون کوجیک اسید مارال
صابون کوجیک اسید مارلیک
صابون کوجیک اسید مارک
صابون کوجیک اسید ماسل
صابون کوجیک اسید مایع
صابون کوجیک اسید ماسک
صابون کوجیک اسید مضرات
صابون کوجیک اسید محلول
صابون کوجیک اسید ویرگو
صابون کوجیک اسید هیدرودرمی
صابون کوجیک اسید هیومیک
صابون کوجیک اسید هیدروژنیک
صابون کوجیک اسید هیدرودرم
صابون کوجیک اسید هیمالیا
صابون کوجیک اسید هیالورونیک
صابون کوجیک اسید های
صابون کوجیک اسید هیدروکسی
صابون کوجیک اسید یوروویتال
صابون کوجیک اسید یونیک
صابون کوجیک اسید یا باز
صابون کوجیک اسید یا بازی
صابون کوجیک اسید یا قلیایی
صابون کوجیک اسید یا
صابون کوجیک اسید ۰.۵
صابون کوجیک اسید ۰۱
صابون کوجیک اسید ۰۲
صابون کوجیک اسید ۱۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۱۵۰۰
صابون کوجیک اسید ۱۰
صابون کوجیک اسید ۱۰۰
صابون کوجیک اسید ۲۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۲۵۰
صابون کوجیک اسید ۲۰
صابون کوجیک اسید ۲۰۰
صابون کوجیک اسید ۲۵۰۰
صابون کوجیک اسید ۳۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۳۰۰
صابون کوجیک اسید ۳۰
صابون کوجیک اسید ۳۵۰
صابون کوجیک اسید ۴۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۴۰۰
صابون کوجیک اسید ۴۵۰
صابون کوجیک اسید ۴ لیتری
صابون کوجیک اسید ۴۵۰۰
صابون کوجیک اسید ۵۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۵۰۰
صابون کوجیک اسید ۵ لیتری
صابون کوجیک اسید ۵۰۰ml
صابون کوجیک اسید ۶۰۰
صابون کوجیک اسید ۶۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۶۰
صابون کوجیک اسید ۶۵۰
صابون کوجیک اسید ۷۵۰
صابون کوجیک اسید ۷۰۰
صابون کوجیک اسید ۷۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۷۵۰۰
صابون کوجیک اسید ۸۰۰
صابون کوجیک اسید ۸۵۰
صابون کوجیک اسید ۸۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۸۰
صابون کوجیک اسید ۹۰۰۰
صابون کوجیک اسید ۹۰۰
صابون کوجیک اسید ۹۵۰
.
.











.

.

فواید صابون کوجیک اسید
فواید صابون کوجیک اسید
فواید صابون کوجیک اسید
فواید صابون کوجیک اسید
عوارض صابون کوجیبک اسید
عوارض صابون کوجیبک اسید
خواص صابون کوجیک اسید
خواص صابون کوجیک اسید

 

اسانس کره: جایگزین‌ها و نحوه جایگزینی
حتما بخوانید :
خواص صابون کوجیک اسید
خواص صابون کوجیک اسید

 

طرز استفاده صابون کوجیک اسید
طرز استفاده صابون کوجیک اسید

 

طرز استفاده از صابون کوجیک اسید
طرز استفاده از صابون کوجیک اسید
خاصیت صابون کوجیک اسید
خاصیت صابون کوجیک اسید
عوارض صابون کوجیک اسید
عوارض صابون کوجیک اسید

 

عوارض صابون کوجیک اسید
عوارض صابون کوجیک اسید

.

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

شورت لینک مطلب :

bit.ly tinyurl.com v.ht
bit.do is.gd gg.gg
b2n.ir cutt.ly rebrand.ly

 

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی