کوجیک اسید: کاربردها و خواص جادویی

خواص کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

 

کوجیک اسید چیست؟

کوجیک اسید یک ماده شیمیایی است که از انواع مختلف قارچ تولید می‌شود. همچنین محصول جانبی سس سویای تخمیر شده و شراب برنج است.
اسید کوجیک گاهی اوقات در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده طبیعی استفاده می‌شود اما یکی از کاربردهای اصلی این اسید در برخی از محصولات بهداشتی و آرایشی است.

در مقالات دیگر، به خواص کوجیک اسید برای پوست  و  صابون کوجیک اسید  به طور مفصل پرداختیم.
در این مقاله نیز، نحوه استفاده از اسید کوجیک، فواید ممکن برای سلامتی و خطرات و عوارض جانبی احتمالی را بررسی می کنیم.

 

ساختار کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

(ساختار کوجیک اسید)

 

کاربرد کوجیک اسید

اسید کوجیک بیشتر در محصولات آرایشی و بهداشتی و برای روشن کردن پوست کاربرد دارد. همچنین برای درمان بیماری‌های پوستی مانند آسیب‌های ناشی از نور خورشید، جای زخم و لکه‌های ناشی از افزایش سن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای صحبت در مورد چگونگی عملکرد این اسید به عنوان یک عامل روشن کننده، باید تأثیر آن بر تولید ملانین را بررسی کرد.
ملانین یک رنگدانه طبیعی در بدن است که به چشم، مو و پوست رنگ می‌دهد. اسید آمینه‌ای به نام تیروزین برای حمایت از تولید ملانین مورد نیاز است.
اسید کوجیک از تشکیل تیروزین و در نتیجه از تولید ملانین جلوگیری می‌کند. کاهش تولید ملانین ممکن است بر روی پوست اثر روشن‌کنندگی داشته باشد.

کوجیک اسید طبیعی بیشتر در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند کرم‌ها، لوسیون‌ها، سرم‌ها و در برخی از صابون‌ها نیز استفاده می شود. بسیاری از محصولات حاوی اسید کوجیک برای استفاده روی دست‌ها یا صورت در نظر گرفته شده‌اند.
محصولات حاوی کوجیک اسید را می‌توان در سایر قسمت‌های بدن مانند پاها و بازوها نیز استفاده کرد.

غلظت کوجیک اسید در لوازم آرایشی اغلب بین 1 تا 4 درصد می‌باشد.
برخی از محصولات مانند سرم‌ کوجیک اسید، برای استفاده روی پوست قرار می‌گیرند و روی پوست باقی می‌مانند و جذب می‌شوند و برخی از محصولات دیگر مانند صابون‌ها اعمال می‌شوند و شسته می‌شوند.

این اسید فقط یک عامل سفید کننده نیست. ممکن است اسید کوجیک را در موارد زیر نیز مشاهده کنید:
  • حشره کش‌ها و آفت‌ کش‌ها
  • قارچ کش‌ها
  • داروهای ضد قارچ و ضد باکتری
  • داروهای مسکن
  • داروهای ضد التهاب

این لیست ادامه دارد! محققان هنوز در حال یادگیری فواید کوجیک اسید و کاربردهای متنوع آن هستند.

 

عوارض کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

 
 

فواید کوجیک اسید

مزایای استفاده از محصولات حاوی این اسید ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • اثر ضد پیری : محصولات حاوی اسید کوجیک پوست را روشن می‌کنند و می‌توانند ظاهر لکه‌های پیری و آسیب‌های ناشی از نور خورشید را بهبود بخشند. کاهش لکه‌های تیره می‌تواند همان اثر ضد پیری باشد.
  • درمان ملاسما : اسید کوجیک ممکن است در کاهش ملاسما که تیره شدن پوست به دلیل بارداری است نیز مفید باشد.
  • کاهش ظاهر اسکارها : اسید کوجیک ممکن است تغییر رنگ اسکار را نیز کاهش دهد. اگرچه اسید ضخامت بافت اسکار را بهبود نمی‌بخشد، اما ممکن است رنگدانه تیره مرتبط با انواع خاصی از اسکارها را کاهش دهد.
    روشن کردن جای زخم ممکن است آن را کمتر قابل توجه کند.
  • فواید ضد قارچی : تصور می‌شود که اسید کوجیک فواید ضد قارچی نیز دارد. ممکن است در پیشگیری و درمان برخی از عفونت‌های قارچی، مانند عفونت‌های قارچی پای ورزشکاران و قارچ‌ها مفید باشد.
  • اثرات ضد باکتریایی : کوجیک اسید فواید ضد باکتریایی نیز دارد و ممکن است به کاهش شانس ابتلا به انواع رایج عفونت‌های باکتریایی پوست کمک کند.
  • دارای خواص ضد التهابی و ضد ویروسی است : برخلاف بسیاری از اسیدهای دیگر، این اسید این ویژگی‌های منحصر به فرد را نیز دارد.
حتما بخوانید :
چرا به ویتامین B3 یا نیاسین نیاز داریم؟

 

واردکننده کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

 


همچنین کوجیک اسید ممکن است به عنوان یک افزودنی جدید غذایی نیز استفاده شود.
این اسید را می‌توان برای سبزیجات تازه، میوه‌ها مانند سیب، موز، سیب زمینی، قارچ و غذاهای دریایی تازه نیز استفاده کرد.
بدین منظور، این مواد غذایی را در محلول اسید کوجیک 0.1 درصد به مدت 1 ساعت شستشو بدهید تا به طور موثری از قهوه‌ای شدن آن‌ها جلوگیری کند.
کوجیک اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان می‌تواند از خراب شدن روغن و از قهوه ای شدن خمیر جلوگیری کند.

این اسید همچنین می‌تواند جایگزین بخشی از نیتریت سدیم در رنگ موهای رنگ شده شود و می‌تواند از تبدیل نیتریت به نیتروزامین‌های سرطان زا جلوگیری کند.
مطالعات نشان می‌دهد که مکانیسم حفظ کوجیک اسید ، پلی فنل اکسیداز را در کاراپاس گیاهان و حیوانات (یعنی تیروزیناز) مهار می‌کند.
همانطور که در بالا ذکر شد، کوجیک اسید ضد باکتری، ضدعفونی کننده، تازه نگهدارنده و محافظ رنگ مو می‌باشد و همچنین اثر آنتی اکسیدانی در بدن دارد.

کوجیک اسید را می‌توان به تنهایی به عنوان آفت کش نیز استفاده کرد. مکانیسم آن نیز بدین گونه است که ابتدا بر تولید مثل آفت تأثیر می‌گذارد و در سیستم هورمونی آن اختلال ایجاد می‌کند ، سپس آفترا کاملاً ریشه کن می‌کند.
بر خلاف حشره کش‌های معمولی، نه تنها برای از بین بردن تمام آفات مناسب است، بلکه برای انسان و حیوانات نیز بی‌ضرر بوده و محیط زیست را آلوده نمی‌کند.
همچنین محققان اسید کوجیک را به عنوان محرک رشد گیاه توصیه کرده‌اند.

 

تأثیر کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

نحوه استفاده از کوجیک اسید

اگر پوست شما فوق‌العاده حساس است، توصیه می‌شود در ابتدا از آن استفاده نکنید. در عوض، فقط یک یا دو بار در هفته از محصولات مبتنی بر اسید کوجیک در رژیم خود استفاده کنید تا مطمئن شوید که پوست شما می‌تواند این ماده را تحمل کند.
همچنین شایان ذکر است وقتی کوجیک اسید در طول زمان استفاده می‌شود، ممکن است پوست شما را در برابر نور خورشید مستعدتر کند. استفاده روزانه از کرم ضد آفتاب همیشه مهم است، اما زمانی که کوجیکاسید در ترکیب مراقبت از پوست شما وجود داشته باشد، مهم‌تر است.

اگر می‌خواهید از محصولات حاوی کوجیک اسید برای درمان یک بیماری خاص یا زیبایی ظاهری استفاده کنید، حتماً ابتدا با متخصص پوست خود مشورت کنید.
آن‌ها می‌توانند به شما در تصمیم‌گیری در مورد بهترین و ایمن‌ترین اقدام کمک کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند اطلاعاتی در مورد دوز و درمان‌های مکمل به شما ارائه دهند.
اگر در هنگام استفاده از کوجیک اسید، قرمزی، بثورات، سوزش یا درد داشتید، فوراً مصرف آن را متوقف کنید.

حتما بخوانید :
روغن آووکادو :14 فایده عالی بهترین روغن گیاهی

 

 

عوارض کوجیک اسید

درماتیت تماسی ناشی از چیزی است که پوست شما را تحریک می‌کند، چیزی که باعث واکنش آلرژیک می‌شود یا هر دو. درماتیت تماسی نه فقط در کوجیک اسید بلکه در اکثر لوازم آرایش رایج است.
افزایش حساسیت پوست، یکی دیگر از عوارض جانبی احتمالی است که می‌تواند منجر به افزایش خطر آفتاب سوختگی شود. ملانین کمتر در پوست، شما را مستعد آفتاب سوختگی می‌کند.
اگر درمان با کوجیک اسید پوست شما را حساس‌تر می‌کند، باید مراقبت بیشتری از پوست خود، از نظر قرار گرفتن در معرض نور خورشید داشته باشید. به طور مکرر از کرم ضد آفتاب استفاده کنید ، کلاه و لباس‌های لبه پهن بپوشید و از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور خورشید خودداری کنید.
به طور کلی، کوجیک اسید بهتر از اکثر اسیدها تحمل می‌شود، اما مطمئناً ممکن است آلرژی یا تحریک وجود داشته باشد. بثورات قرمز، خارش، سوزش و سوزش شایع‌ترین عوارض جانبی هستند.
هرگز نباید از کوجیک اسید روی پوست آسیب دیده یا شکسته استفاده کنید. برخی از کشورها این محصول را به دلیل ارتباط احتمالی با ایجاد سرطان ممنوع کرده‌اند. تحقیقات بیشتری برای شناسایی و درک هر گونه عوارض جانبی بالقوه‌ی دیگر مورد نیاز است.

کوجیک اسید برای استفاده در لوازم آرایشی در غلظت‌های 1 درصد بی‌خطر است. با این حال، برخی از افراد ممکن است هنوز عوارض جانبی یا خطرات ناشی از استفاده از آن را تجربه کنند.
از مضرات کوجیک اسید در بارداری ، اطلاعات کافی در دسترس نیست. حتماً قبل از استفاده با پزشک متخصص مشورت کنید.
 

سخن پایانی

کوجیک اسید یک مشتق طبیعی از قارچ تخمیر شده است که در پزشکی و صنعت آرایشی و بهداشتی کاربردهای مختلفی دارد.
خواص بسیار خوبی مخصوصاً برای پوست دارد و دارای عوارض کمی می‌باشد.

برای اطلاع از قیمت پودر کوجیک اسید و تهیه‌ی این محصول می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

سؤالات متداول

 

آیا شما این محصول را برای فروش هم دارید؟

بله فروش عمده داریم

حداقل میزان سفارش چه مقدار است؟

25 کیلوگرم

حتما بخوانید :
روغن شی باتر برای زیر چشم و صورت

کیفیت محصول خود را تضمین می‌کنید؟

بله در صورت عدم مطابقت آنالیز و محصول ، می‌توانید محصول را مرجوع کنید.

 

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly

 

منابع :

webmd   –   byrdie    –    healthline    –   medicalnewstoday

.
کوجیک اسید
کرم کوجیک اسید
سرم کوجیک اسید اریکه
پماد کوجیک اسید
صابون کوجیک اسید
کرم کوجیک اسید نی نی سایت
کرم کوجیک اسید سی گل
صابون کوجیک اسید نی نی سایت
پودر کوجیک اسید
حلال کوجیک اسید
کوجیک اسید اردن
کوجیک اسید اریکه
کوجیک اسید به انگلیسی
بودرة كوجيك اسيد الاصلي
کوجیک اسید برای پوست
صابون کوجیک اسید بادام
کوجیک اسید در بارداری
تاثیر اسید کوجیک بر پوست
کوجیک اسید ویکی پدیا
ترکیبات کوجیک اسید
کوجیک اسید جدید
کوجیک اسید جوشان
کوجیک اسید جولد
کوجیک اسید جم
کوجیک اسید جویدنی
کوجیک اسید چیست
حلال کوجیک اسید چیست
اسید کوجیک چیست
حلالیت کوجیک اسید
حلال پودر کوجیک اسید
خواص کوجیک اسید برای پوست
داروی کوجیک اسید
کوجیک اسید ذرات
کوجیک اسید ذرت
کوجیک اسید زرد
کوجیک اسید زیست دهم
کوجیک اسید زینک
کوجیک اسید زدایی
کوجیک اسید ژل
کوجیک اسید ژن
کوجیک اسید ژاپنی
کوجیک اسید ژله ای
کوجیک اسید ژلاتینی
كوجيك اسيد سيروم
کوجیک اسید نی نی سایت
سرم کوجیک اسید
ساختار کوجیک اسید
کوجیک اسید شوید
کوجیک اسید شاپ
کوجیک اسید شرکت
كوجيك اسيد صابون
صابونة كوجيك اسيد
ضد لک کوجیک اسید
کوجیک اسید طبیعی
کوجیک اسید ظرفشویی
کوجیک اسید ظروف
کوجیک اسید ظرفیت
عوارض کوجیک اسید
کوجیک اسید غذا
کوجیک اسید غذایی
کوجیک اسید غالب
کوجیک اسید فروش
فوائد كوجيك اسيد
قرص کوجیک اسید
کوجیک اسید کرم
کوجیک اسید کلاژن
کرم کوجیک اسید اریکه
کرم کوجیک اسید کلاژن
کاربرد کوجیک اسید
ماسک ورقه ای کوجیک اسید کلاژن
ماسک کوجیک اسید
مضرات کوجیک اسید
محلول کوجیک اسید
صابون کوجیک اسید ویرگو
صابون نرم بادام و کوجیک اسید
کوجیک اسید هیومیک
کوجیک اسید ها
کوجیک اسید هیدروژنیک
کوجیک اسید هوم
كوجيك اسيد هو
کوجیک اسید یا باز
کوجیک اسید یعنی چه
کوجیک اسید یوروویتال
کوجیک اسید یونیورسال
کوجیک اسید 0.5
کوجیک اسید 01
کوجیک اسید 1000
کوجیک اسید 100
کوجیک اسید 10
کوجیک اسید 2022
کوجیک اسید 2021
کوجیک اسید 20
کوجیک اسید 250
کوجیک اسید 30
کوجیک اسید 300
کوجیک اسید 3000
کوجیک اسید 350
کوجیک اسید 400
کوجیک اسید 40
کوجیک اسید 450
کوجیک اسید 4000
کوجیک اسید 500
کوجیک اسید 5000
کوجیک اسید 50
کوجیک اسید 600
کوجیک اسید 60
کوجیک اسید 6000
کوجیک اسید 650
کوجیک اسید 700
کوجیک اسید 750
کوجیک اسید 70
کوجیک اسید 7000
کوجیک اسید 800
کوجیک اسید 80
کوجیک اسید 850
کوجیک اسید 8000
کوجیک اسید 900
کوجیک اسید 90
کوجیک اسید 9000
کوجیک اسید 950
.
.










.

.

خواص کوجیک اسید چیست؟
خواص کوجیک اسید چیست؟
خواص کوجیک اسید چیست؟
خواص کوجیک اسید چیست؟
فواید کوجیک اسید چیست؟
فواید کوجیک اسید چیست؟
خواص کوجیک اسید چیست؟
خواص کوجیک اسید چیست؟
فواید کوجیک اسید چیست؟
فواید کوجیک اسید چیست؟
کوجیک اسید چیست؟
کوجیک اسید چیست؟
کوجیک اسید چیست؟
کوجیک اسید چیست؟
کاربرد کوجیک اسید
کاربرد کوجیک اسید
کوجیک اسید چیست؟
کوجیک اسید چیست؟

.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.