• فروش عمده می باشد و حداقل سفارش 25 کیلوگرم .
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • در صنعت ساخت لوازم آرایشی بهداشتی استفاده می‌شود.
  • باعث شادابی و روشنی پوست می‌شود.
  • خاصیت ضد قارچ دارد.
5/5 - (9 امتیاز)
کوجیک اسید
  • فروش عمده می باشد و حداقل سفارش 25 کیلوگرم .
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • در صنعت ساخت لوازم آرایشی بهداشتی استفاده می‌شود.
  • باعث شادابی و روشنی پوست می‌شود.
  • خاصیت ضد قارچ دارد.
قیمت کوجیک اسید _ دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

کوجیک اسید | فروش و خرید کوجیک اسید | قیمت کوجیک اسید

 

 

کوجیک اسید یک ماده‌ی شیمیایی است که از انواع مختلف قارچ تولید می‌شود. همچنین محصول جانبی سس سویای تخمیر شده و شراب برنج است.
این اسید گاهی اوقات در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده‌ی طبیعی استفاده می‌شود.
یکی از کاربردهای اصلی اسید کوجیک در برخی از محصولات بهداشتی و آرایشی است.

 

کاربرد کوجیک اسید _ دکاموند شیمی

 

کاربرد کوجیک اسید

  • کاردبرد کوجیک اسید در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی
    این اسید بیشتر در محصولات آرایشی و بهداشتی مانند کرم‌ها، لوسیون‌ها و سرم‌ها و در برخی از صابون‌ها نیز استفاده می‌شود.
    بسیاری از محصولات حاوی اسید کوجیک برای استفاده روی دست ها یا صورت در نظر گرفته شده اند.
    محصولات حاوی کوجیک اسید را می‌توان در سایر قسمت‌های بدن مانند پاها و بازوها نیز استفاده کرد. غلظت کوجیک اسید در لوازم آرایشی اغلب بین 1 و 4 درصد می‌باشد.
    برخی از محصولات حاوی کوجیک اسید، مانند سرم‌ها، برای استفاده روی پوست قرار می‌گیرند و روی پوست باقی می‌مانند و جذب می‌‍شوند. برخی از محصولات نیز مانند صابون‌ها بعد از استفاده شسته می‌شوند.
    پیش‌تر و در مقاله صابون کوجیک اسید چیست و چرا محبوب است؟ ، صابون این محصول را به طور کامل بررسی کرده‌ایم.

 

  • برای روشن کردن پوست
    کوجیک 
    اسید گاهی اوقات در محصولات بهداشتی و زیبایی برای روشن کردن پوست استفاده می‌شود.
    ممکن است برای درمان بیماری‌های پوستی مانند آسیب‌های ناشی از نور خورشید، جای زخم و لکه‌های ناشی از افزایش سن استفاده شود.
    ملانین یک رنگدانه طبیعی در بدن است که به چشم، مو و پوست رنگ می‌دهد. اسید آمینه‌ای به نام تیروزین برای حمایت از تولید ملانین مورد نیاز است.
    اسید کوجیک با جلوگیری از تشکیل تیروزین عمل می‌کند، که سپس از تولید ملانین جلوگیری می‌کند.
    کاهش تولید ملانین ممکن است بر روی پوست اثر روشن کنندگی داشته باشد.

برای دانستن بیشتر در مورد کاربردها و خواص این محصول می‌توانید مقاله کوجیک اسید: کاربردها و خواص جادویی را مطالعه کنید.

 

 

نتیجه‌گیری

کوجیک اسید از انواع مختلف قارچ‌ها تولید می‌شود.
اکثر کاربردهای این اسید در صنعت لوازم آرایشی بهداشتی است و برای افرادی که بر روی پوست خود دارای لکه‌های تیره  به دلیل آسیب  توسط نور خورشید، پیری یا اسکار هستند مفید می‌باشد.
استفاده از کوجیک اسید خام برای پوست توصیه نمی‌شود. این ماده باید غلظت پایینی داشته باشد و به اندازه مناسب رقیق شود. بنابراین غلظت 1 تا 2 درصد برای کاهش احتمال تحریک پوست توصیه می‌شود.
در نتیجه کوجیک اسید را بهتر است از شرکت‌هایی که اعتبار بالایی دارند خریداری کنید تا از اصالت و کیفیت محصول اطمینان حاصل کنید.

 

سؤالات متداول

 

حداقل سفارش چقدر است و آیا آنالیز دارد؟

حداقل سفارش 25 کیلوگرم است و کیفیت و اصالت مطابق با آنالیز ضمانت می شود.

تاریخ تولید و انقضا دارد؟

بله به هنگام سفارش ، تاریخ تولید و تاریخ انقضا به اطلاع مشتری خواهد رسید.

مرجوعی دارد؟

در صورت عدم مطابقت نمونه‌ی ارسالی و یا عدم مطابقت با آنالیز انجام شده ، قابلیت مرجوعی دارد.

 

 

برای اطلاع از جزئیات ، مشاوره و خرید این محصول شگفت انگیز ، می‌توانید با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

.










.
.
خرید کوجیک اسید
فروش کوجیک اسید
قیمت کوجیک اسید
فروش عمده کوجیک اسید
تامین کننده کوجیک اسید
وارد کننده کوجیک اسید
نمایندگی فروش کوجیک اسید
واردات کوجیک اسید
پخش کننده کوجیک اسید
فروشنده کوجیک اسید
خواص کوجیک اسید
کوجیک اسیدت سدیم
کوجیک اسیدت سدیم
کوجیک اسید به انگلیسی
عوارض کوجیک اسید
شرایط خرید کوجیک اسید
شرایط نگهداری کوجیک اسید
روش استفاده کوجیک اسید
طرز تهیه کوجیک اسید
طرز تهیه کوجیک اسید خانگی
نمایندگی کوجیک اسید
کوجیک اسید برای پوست
کوجیک اسید برای مو
کوجیک اسید برای بیماری
خواص درمانی کوجیک اسید
کاربرد کوجیک اسید
خواص کوجیک اسید برای پوست
خواص کوجیک اسید برای مو
تاثیر کوجیک اسید
تاثیر کوجیک اسید برای مو
تاثیر کوجیک اسید برای پوست
مزایای کوجیک اسید
مصرف کوجیک اسید
خوردن کوجیک اسید
رنگ کوجیک اسید
ساختار کوجیک اسید
فرمول کوجیک اسید
گرفتن کوجیک اسید
اثر کوجیک اسید
خرید کوجیک اسید خالص
فروش کوجیک اسید خالص
قیمت کوجیک اسید خالص
فروش عمده کوجیک اسید خالص
تامین کننده کوجیک اسید خالص
وارد کننده کوجیک اسید خالص
نمایندگی فروش کوجیک اسید خالص
واردات کوجیک اسید خالص
پخش کننده کوجیک اسید خالص
فروشنده کوجیک اسید خالص
خواص کوجیک اسید خالص
کوجیک اسید خالصت سدیم
کوجیک اسید خالصت سدیم
کوجیک اسید خالص به انگلیسی
عوارض کوجیک اسید خالص
شرایط خرید کوجیک اسید خالص
شرایط نگهداری کوجیک اسید خالص
روش استفاده کوجیک اسید خالص
طرز تهیه کوجیک اسید خالص
طرز تهیه کوجیک اسید خالص خانگی
نمایندگی کوجیک اسید خالص
کوجیک اسید خالص برای پوست
کوجیک اسید خالص برای مو
کوجیک اسید خالص برای بیماری
خواص درمانی کوجیک اسید خالص
کاربرد کوجیک اسید خالص
خواص کوجیک اسید خالص برای پوست
خواص کوجیک اسید خالص برای مو
تاثیر کوجیک اسید خالص
تاثیر کوجیک اسید خالص برای مو
تاثیر کوجیک اسید خالص برای پوست
مزایای کوجیک اسید خالص
مصرف کوجیک اسید خالص
خوردن کوجیک اسید خالص
رنگ کوجیک اسید خالص
ساختار کوجیک اسید خالص
فرمول کوجیک اسید خالص
گرفتن کوجیک اسید خالص
اثر کوجیک اسید خالص
خرید کوجیک اسید اصل
فروش کوجیک اسید اصل
قیمت کوجیک اسید اصل
فروش عمده کوجیک اسید اصل
تامین کننده کوجیک اسید اصل
وارد کننده کوجیک اسید اصل
نمایندگی فروش کوجیک اسید اصل
واردات کوجیک اسید اصل
پخش کننده کوجیک اسید اصل
فروشنده کوجیک اسید اصل
خواص کوجیک اسید اصل
کوجیک اسید اصلت سدیم
کوجیک اسید اصلت سدیم
کوجیک اسید اصل به انگلیسی
عوارض کوجیک اسید اصل
شرایط خرید کوجیک اسید اصل
شرایط نگهداری کوجیک اسید اصل
روش استفاده کوجیک اسید اصل
طرز تهیه کوجیک اسید اصل
طرز تهیه کوجیک اسید اصل خانگی
نمایندگی کوجیک اسید اصل
کوجیک اسید اصل برای پوست
کوجیک اسید اصل برای مو
کوجیک اسید اصل برای بیماری
خواص درمانی کوجیک اسید اصل
کاربرد کوجیک اسید اصل
خواص کوجیک اسید اصل برای پوست
خواص کوجیک اسید اصل برای مو
تاثیر کوجیک اسید اصل
تاثیر کوجیک اسید اصل برای مو
تاثیر کوجیک اسید اصل برای پوست
مزایای کوجیک اسید اصل
مصرف کوجیک اسید اصل
خوردن کوجیک اسید اصل
رنگ کوجیک اسید اصل
ساختار کوجیک اسید اصل
فرمول کوجیک اسید اصل
گرفتن کوجیک اسید اصل
اثر کوجیک اسید اصل
خرید کوجیک اسید با کیفیت
فروش کوجیک اسید با کیفیت
قیمت کوجیک اسید با کیفیت
فروش عمده کوجیک اسید با کیفیت
تامین کننده کوجیک اسید با کیفیت
وارد کننده کوجیک اسید با کیفیت
نمایندگی فروش کوجیک اسید با کیفیت
واردات کوجیک اسید با کیفیت
پخش کننده کوجیک اسید با کیفیت
فروشنده کوجیک اسید با کیفیت
خواص کوجیک اسید با کیفیت
کوجیک اسید با کیفیتت سدیم
کوجیک اسید با کیفیتت سدیم
کوجیک اسید با کیفیت به انگلیسی
عوارض کوجیک اسید با کیفیت
شرایط خرید کوجیک اسید با کیفیت
شرایط نگهداری کوجیک اسید با کیفیت
روش استفاده کوجیک اسید با کیفیت
طرز تهیه کوجیک اسید با کیفیت
طرز تهیه کوجیک اسید با کیفیت خانگی
نمایندگی کوجیک اسید با کیفیت
کوجیک اسید با کیفیت برای پوست
کوجیک اسید با کیفیت برای مو
کوجیک اسید با کیفیت برای بیماری
خواص درمانی کوجیک اسید با کیفیت
کاربرد کوجیک اسید با کیفیت
خواص کوجیک اسید با کیفیت برای پوست
خواص کوجیک اسید با کیفیت برای مو
تاثیر کوجیک اسید با کیفیت
تاثیر کوجیک اسید با کیفیت برای مو
تاثیر کوجیک اسید با کیفیت برای پوست
مزایای کوجیک اسید با کیفیت
مصرف کوجیک اسید با کیفیت
خوردن کوجیک اسید با کیفیت
رنگ کوجیک اسید با کیفیت
ساختار کوجیک اسید با کیفیت
فرمول کوجیک اسید با کیفیت
گرفتن کوجیک اسید با کیفیت
اثر کوجیک اسید با کیفیت
.
خرید کوجیک اسید
خرید کوجیک اسید
خرید کوجیک اسید
خرید کوجیک اسید
خرید کوجیک اسید
خرید کوجیک اسید
قیمت کوجیک اسید
قیمت کوجیک اسید
قیمت کوجیک اسید
قیمت کوجیک اسید
قیمت کوجیک اسید
قیمت کوجیک اسید
فروش کوجیک اسید
فروش کوجیک اسید
فروش کوجیک اسید
فروش کوجیک اسید
فروش کوجیک اسید
فروش کوجیک اسید
فروش عمده کوجیک اسید
فروش عمده کوجیک اسید

.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
خرید یا دریافت مشاوره رایگان
فرم استعلام قیمت کتبی

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.