گلیکولیک اسید
  • فروش عمده می باشد و حداقل سفارش گالن 30 کیلوگرمی .
  • ارسال آنالیز جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • در صنعت آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.
  • در گرید دارویی و گرید صنعتی موجود می‌باشد.
  • باعث کاهش جوش‌های پوستی می‌شود.
  • باعث بهبود پوست افراد مبتلا به آکنه می‌شود .
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
امتیاز دهید
قیمت گلیکولیک اسید _ دکاموند شیمی
  • فروش عمده می باشد و حداقل سفارش گالن 30 کیلوگرمی .
  • ارسال آنالیز جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • در صنعت آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.
  • در گرید دارویی و گرید صنعتی موجود می‌باشد.
  • باعث کاهش جوش‌های پوستی می‌شود.
  • باعث بهبود پوست افراد مبتلا به آکنه می‌شود .
امتیاز دهید
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در pinterest

گلیکولیک اسید | قیمت و خرید گلیکولیک اسید| فروش گلیکولیک اسید

 

گلیکولیک اسید (Glycolic acid):

گلیکولیک اسید نمونه‌ای از اسیدهای ضد آکنه است.
این ماده خود نوعی از آلفا هیدروکسی اسید می‌باشد که از نیشکر به دست می‌آید و در کمک به افرادی که مشکل جوش‌های مکرر دارند و قصد مراقبت بیشتر از پوست خود دارند مؤثر است.
در مورد گلیکولیک اسید مؤلفه‌های زیادی باید در نظر گرفت، از جمله اینکه چه مقدار باید استفاده کرد و آیا برای پوست شما مناسب است یا خیر.
در ادامه این ماده را به طور کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فروش عمده گلیکولیک اسید _ دکاموند شیمی

گلیکولیک اسید چیست؟

یک آلفا هیدروکسی اسید است که پوست را لایه برداری می‌کند. این محلول تونینگ 7 درصد لایه برداری ملایمی را برای بهبود درخشندگی پوست و شفافیت قابل مشاهده ارائه می‌دهد.
این فرمول همچنین با استفاده مداوم ظاهر بافت پوست را بهبود می‌بخشد.
گلیکولیک اسید یک ماده چندکاره و یکی از شناخته شده‌ترین و پرکاربردترین آلفا هیدروکسی اسیدها در صنعت مراقبت از پوست است که می‌تواند به شما در مقابله با آکنه و بهبود ظاهر پوست کمک کند.
به دلیل امکان تحریک کردن پوست، بهتر است قبل از شروع استفاده با متخصص پوست خود صحبت کنید.

شروع با فرمولاسیون‌های درصد پایین‌تر می‌تواند به پوست شما کمک کند و خطرات تحریک را کاهش دهد.

 

 

خواص گلیکولیک اسید
وقتی گلیکولیک اسید روی پوست استفاده می‌شود، پیوندهای بین لایه بیرونی سلول‌های پوست، از جمله سلول‌های مرده پوست، و لایه سلولی بعدی پوست را می‌شکند.
این فرایند یک اثر لایه برداری ایجاد می‌کند که می‌تواند پوست را صاف‌تر و یکدست‌تر نشان دهد.
برای افراد مبتلا به آکنه، مزیت گلیکولیک اسید این است که اثرات لایه بردار منجر به این می‌شود که منافذ کمتری از پوست بسته شوند که شامل سلول‌های مرده پوست و چربی است.
با بسته شدن کمتر منافذ، پوست پاک می‌شود و معمولاً جوش‌های کمتری خواهید داشت.
همچنین، اسید گلیکولیک می‌تواند بر سد بیرونی پوست تأثیر بگذارد و به جای خشک کردن پوست، به حفظ رطوبت آن کمک کند.
این یک مزیت برای افراد مستعد آکنه است زیرا بسیاری از عوامل ضد آکنه موضعی دیگر، مانند اسید سالیسیلیک و بنزوئیل پراکسید ، ممکن است باعث خشک شدن پوست بشوند.

 

 

تامین کننده گلیکولیک اسید _ دکاموند شیمی

 

پژوهش‌ها نشان داده‌اند که اسید گلیکولیک دارای فعالیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی است، که می تواند به بهبود ظاهر پوست شما در زمان آکنه کمک کند.
اسید گلیکولیک همچنین می‌تواند با تحریک رشد کلاژن، پوست را ضخیم کند.
چند نکته را باید به خاطر بسپارید. اول اینکه اسید گلیکولیک نمونه‌ای از لایه برداری شیمیایی است.
در حالی که به سرعت اسکراب نیست، اما می‌تواند عمیق‌تر نفوذ کند و در طول زمان لایه برداری بیشتری ایجاد کند.
همه این‌ها به این معناست که احتمالاً  با استفاده از اسید گلیکولیک نیازی به لایه برداری با اسکراب نخواهید داشت.
در موارد حساس‌تر، شما نیازی به استفاده از چندین محصول حاوی گلیکولیک اسید ندارید.
استفاده مداوم از یک محصول با درمان‌های گاه به گاه لکه‌بینی اغلب برای شفاف نگه داشتن پوست شما کافی است.
گاهی اوقات، متخصص پوست شما ممکن است لایه برداری قوی‌تر و داخل مطب را توصیه کند، اما همیشه اینطور نیست.

 

 

 

 

 

 

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
خرید یا دریافت مشاوره رایگان
فرم استعلام قیمت کتبی

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:

خانم سپهری

مدیر فروش

خانم شایگان

کارشناس فروش

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

2813 836 0910

3144 9501 031

5410 061 0912

3145 9501 031

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

خانم سپهری

مدیر فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم شایگان

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم تبلیغ بفرستیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی

دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.