Search
Close this search box.
  • فروش عمده و خورده می باشد و حداقل سفارش عمده یک گالن 10 کیلوگرمی
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • روغن درخت معجزه
  • استفاده موضعی روی پوست و مو
  • مواد اولیه در محصولات آرایشی بهداشتی
  • روغن پخت و پز و مدیریت کلسترول
  • پاک کننده و مرطوب کننده موضعی
  • آنتی اکسیدان و ضد التهاب
4.9/5 - (16 امتیاز)

روغن مورینگا

  • فروش عمده و خورده می باشد و حداقل سفارش عمده یک گالن 10 کیلوگرمی
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • روغن درخت معجزه
  • استفاده موضعی روی پوست و مو
  • مواد اولیه در محصولات آرایشی بهداشتی
  • روغن پخت و پز و مدیریت کلسترول
  • پاک کننده و مرطوب کننده موضعی
  • آنتی اکسیدان و ضد التهاب
روغن مورینگا _ دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

روغن مورینگا ( Moringa oil ) :

روغن مورینگا از دانه های درخت Moringa oleifera ، یک درخت کوچک بومی کوه های هیمالیا گرفته شده است. تقریباً از تمام قسمت های درخت مورینگا ، از جمله بذر ، ریشه ، پوست ، گل و برگ آن ، می توان برای اهداف تغذیه ای ، صنعتی یا دارویی استفاده کرد.

خرید روغن مورینگا _ دکاموند شیمی

به همین دلیل ، گاهی از آن به عنوان “درخت معجزه” یاد می شود. با توجه به شکل غلافهای بذر آن ، درخت طبل نیز نامیده می شود.

دانه های مورینگا دارای روغن زیادی هستند و حاوی بسیاری از ترکیبات غذایی از جمله چربی های اشباع نشده مونو ، پروتئین ، استرول ها و توکوفرول ها هستند. روغن مورینگا از طریق فرآیندهای صنعتی مختلفی از جمله استخراج با حلال و پرس سرد تولید می شود.

به عنوان یک روغن اسانسی و به عنوان یک روغن پخت و پز در دسترس است . همچنین پرکاربرد در محصولات پوستی و مو است.

استفاده و فواید روغن مورینگا

روغن مورینگا از دوران باستان به عنوان یک داروی محلی و به عنوان یک ماده آرایشی موضعی استفاده می شده است. امروزه روغن مورینگا برای طیف وسیعی از مصارف شخصی و صنعتی تولید می شود.

  • روغن پخت و پز
    روغن مورینگا سرشار از پروتئین و اسید اولئیک است ، یک چربی اشباع نشده و سالم. هنگامی که برای پخت و پز استفاده می شود ، یک گزینه مغذی و مقرون به صرفه برای روغن های گران قیمت است. در حال تبدیل شدن به یک ماده اصلی تغذیه ای در زژیم های غذایی است.
  • پاک کننده و مرطوب کننده موضعی
    اسید اولئیک روغن مورینگا در صورت استفاده موضعی به عنوان ماده پاک کننده و مرطوب کننده پوست و مو ، آن را مفید می کند.
  • مدیریت کلسترول
    روغن مورینگا خوراکی حاوی استرول استنشان داده شده برای کاهش کلسترول LDL یا “بد”.
  • آنتی اکسیدان
    بتا سیتوسترول ، یک فیتوسترول موجود در روغن مورینگا ، دارای فواید آنتی اکسیدانی و ضد دیابتی است ، اگرچه برای تأیید این موضوع تحقیقات بیشتری لازم است.
  • ضد التهاب
    روغن مورینگا حاوی چندین ترکیب فعال زیستی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند ، هم هنگام خوردن و هم به صورت موضعی استفاده می شود. این ممکن است روغن مورینگا را برای از بین بردن آکنه مفید کند. این ترکیبات شامل توکوفرول ها ، کاتچین ها ، کوئرستین ، اسید فرولیک و زئاتین است.

خواص روغن مورینگا _ دکاموند شیمی

کاربرد روغن مورینگا

روغن مورینگا را می توان به صورت زیر استفاده کرد:

  • روغن پخت و پز برای استفاده در سرخ کردن و پخت.
  • روغن اسانسی مورد استفاده موضعی روی پوست و مو . همیشه قبل از استفاده هر روغن اسانسی را با یک روغن حامل و پایه رقیق کنید.
  • مواد اولیه در محصولات مراقبت از پوست و مو ، مانند صابون ، شوینده مایع ، تونر آبرسان ، روغن ماساژ ، شامپو و نرم کننده مو .

خواص روغن مورینگا برای مو و پوست :

مزایای مورینگا برای مو چیست؟

به گفته آرایشگران و محققان پزشکی ، روغن مورینگا به دلیل داشتن ویتامین زیاد ، بسیار مفید برای محصول مراقبت از مو می باشد. در بیشتر موارد ، از روغن مورینگا برای محافظت از مو در برابر خشکی ناشی از گرما یا آفتاب استفاده می شود و در عین حال پوست سر شما را آبرسانی می کند.

برخی محققان حتی معتقدند که خواص آنتی اکسیدانی و ضد قارچی روغن مورینگا ممکن است از شوره سر محافظت کند. منابع دیگر ادعا می کنند که روی موجود در روغن مورینگا به رشد موهای سالم کمک کند

به یاد داشته باشید: اگر مورینگا را به عنوان یک روغن اسانسی خریداری می کنید ، بسیار مهم است که این ماده را با روغن های پایه مانند روغن بادام یا روغن هسته انگور مخلوط کنید تا پوست سر شما را تحریک نکند.

فواید روغن مورینگا برای پوست

هیدراتاسیون: محققان میگویند : ” ۴۰٪ روغن مورینگا اسیدهای چرب اشباع نشده است که ۷۰٪ آن اسید اولئیک است.” “این باعث می شود که شما را از موانع پوستی عبور دهد و حمایت کنید ، که باعث آب رسانی می شود و پوست ما را در برابر حملات محیطی محافظت می کند. این بدان معنی است که یک مرطوب کننده خوب است و برای پوست های خشک و حساس مفید است.”

فروش روغن مورینگا _ دکاموند شیمی

  • پاکسازی:آن اسیدهای چرب « به ویژه اسید اولئیک » ترکیبی که در مورینگا وجود دارد . مورینگا را به یک روغن بسیار پاک کننده تبدیل می کند.
  • ضد پیری:
    به شرطی که این محصول از “روغن نسبتاً تازه با مقدار اسید اولئیک آزاد و کم” تشکیل شده باشد ، این ماده در تجمع خطوط ریز موثر بوده و به ظاهر جوانتر کمک می کند.
  • التیام بخشی:
    به دلیل خاصیت نرم کنندگی ، مورینگا گزینه مناسبی برای اعمال بریدگی ، سوختگی و خراش های جزئی است.
  • متعادل سازی:
    پزشکان می گویند: “روغن مورینگا نیز مانند روغنی است که به طور طبیعی توسط پوست ما تولید می شود ، به این معنی که می تواند به تعادل و تغذیه انواع پوست کمک کند بدون اینکه چرب باشد.”
  • ضد میکروبی:
    کارشناسان می گویند: ”همچنین دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است و به دلیل محتوای بالای ویتامین E ، دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی نیز می باشد.
  • مقابله با شکستگی:
    خواص ضد التهابی همچنین می تواند به شفافیت پوست کمک کرده و باعث برطرف شدن بریدگی شود. “این عنصر معمولا به مسائل پوستی مانند رنگ، خطوط و چین و چروک و حتی پوست مستعد آکنه استفاده می شود “
  • درمانی:
    مورینگا غالباً در محصولات آروماتراپی به عنوان روغن حامل (به دلیل ماندگاری زیاد) استفاده می شود.

از روغن مورینگا برای ایجاد خشکی لب و سایر بیماری های خشکی و خشکی پوست مانند درماتیت ، اگزما و پسوریازیس استفاده کنید.

نکاتی در مورد انتخاب روغن مورینگا

از روغن مورینگا بعلت داشتن اسید بهنیک بعضاً بعنوان روغن بهن یا روغن بن یاد می شود.

  • مشخص کنید این روغن حامل است یا روغن اسانسی
    همیشه نگاه کنید تا ببینید روغن خریداری شده روغن حامل است یا یک روغن اسانسی. مانند هر روغن اسانسی ، اسانس مورینگا نیز باید قبل از استفاده موضعی با روغن حامل مخلوط شود. اسانس مورینگا ممکن است خوراکی نباشد و نباید از آن به صورت داخلی استفاده شود.
  • برای طبخ غذا روغن فشرده شده با درجه حرارت سرد انتخاب کنید
    برخی از اشکال روغن مورینگا به صورت دسته های بزرگ از طریق استخراج با حلال تولید می شوند تا به عنوان سوخت یا به عنوان روان کننده ماشین آلات استفاده شوند. اگر قصد دارید از روغن مورینگا برای پخت و پز یا به صورت موضعی روی پوست استفاده کنید ، به دنبال روغنی باشید که برای آن اهداف سرد فشرده ، ارگانیک و دارای برچسب باشد.
  • به رنگ روغن و شفافیت آن نگاه کنید
    به دنبال روغنی باشید که رنگ آن زرد کم رنگ باشد و کمی بوی بادام زمینی داشته باشد. برخی از مارک های تقلبی ممکن است حاوی روغن مورینگا باشند که روغن آنها بسیار کم است.

روغن مورینگا اصل _ دکاموند شیمی

عوارض جانبی روغن مورینگا

خوشبختانه ، هیچ مدرک علمی برای تأیید تمام عوارض جانبی احتمالی آن در دسترس نیست. در حالی که برخی از متخصصان به قدرت معجزه روغن احترام می گذارند ، آزمایش های بالینی برای اثبات این ادعاها انجام نشده است. همانند هر محصول جدید ، متخصصان به بیماران توصیه می کنند که یک آزمایش لکه ای پشت گوش انجام دهند و آن را به مدت ۲۴ ساعت بگذارند. در صورت بروز هرگونه واکنش ، استفاده را قطع کنید.

 

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن معجزه اصل با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محصولات مرتبط :

دیگر محصولات

ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استعلام قیمت

خرید یا دریافت مشاوره رایگان

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.