Search
Close this search box.
  • فروش روغن سویا دارویی ، عمده و حداقل فروش ۱۸۵ کیلوگرم می باشد.
  • فروش روغن سویا تصفیه ، خرد و عمده و حداقل فروش خرد ۲۰ کیلو و عمده ۲۵ تن می باشد.
  • فروش روغن سویا خام ، عمده و حداقل فروش ۲۵ تن می باشد .
  • ارسال آنالیز جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • مورد استفاده در صنایع غذایی ، صنعت دارویی و صنایع آرایشی بهداشتی
  • سرشار از ویتامین های E و k است.
4.8/5 - (24 امتیاز)

روغن سویا (دارویی ، خوراکی ، خام)

  • فروش روغن سویا دارویی ، عمده و حداقل فروش ۱۸۵ کیلوگرم می باشد.
  • فروش روغن سویا تصفیه ، خرد و عمده و حداقل فروش خرد ۲۰ کیلو و عمده ۲۵ تن می باشد.
  • فروش روغن سویا خام ، عمده و حداقل فروش ۲۵ تن می باشد .
  • ارسال آنالیز جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • مورد استفاده در صنایع غذایی ، صنعت دارویی و صنایع آرایشی بهداشتی
  • سرشار از ویتامین های E و k است.
وارد کننده روغن سویا - دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

 

روغن سویا ( soy oil ):

یکی از روغن‌های خوراکی است که معمولاً برای پخت و پز نیز از آن استفاده می‌شود.
آزمایشگاه ملی تحقیقات اثبات کرده که روغن سویا دارای ۶۰٪ حلقه‌های اشباع نشده polyunsaturated و ۲۴٪ چربی اشباع نشده monounsaturated است.
سویا با کاهش جذب کلسترول در روده، سطح کلسترول را کاهش می‌دهد.

همچنین حاوی مقادیری چربی امگا ۳ است که اغلب در قزل آلا و ساردین یافت می‌شود، درحالیکه امگا ۳ در منابع غذایی بر پایه گیاهی کمتر مشاهده می‌شود.

 

فروش روغن سویا - دکاموند شیمی

 

پیشینه دانه سویا و روغن آن

این روغن در دسته روغن‌های گیاهی یا نباتی قرار دارد که از دانه‌های سویا استخراج می‌شود.
این دانه گیاهی در مناطق مختلف آسیا، آفریقا و استرالیا و در ۴۰ گونه یافت می‌شود. چین بعنوان اولین تولید کننده سویا و روغن سویا در جهان شناخته شده است.
اما امروزه در اغلب کشورهای جهان از جمله ایران، سویا کشت شده و روغن آن استخراج می‌شود.

بین سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ حدود ۶۲ میلیون تن روغن سویا در سرتاسر جهان تولید شده است.
این روغن، امروزه یکی از رایج‌ترین روغن‌ها است که برای پخت و پز و آشپزی استفاده می‌شود.

 

 

طرز تهیه روغن سویا

روغن سویا به روش‌های مختلفی استخراج می‌شود. دانه‌های سویا بطور معمول حدود ۶۵٪ روغن تولید می‌کنند.

از نظر تجاری، استخراج شیمیایی این روغن با استفاده از هگزان انجام می‌شود.
اما در دسترس‌ترین روش برای استخراج این روغن، فشردن دانه سویا با استفاده از یک پرس کوچک روغن بذر عمل شده در کارگاه‌های سنتی است.

بدین منظور:

  1. باید از دانه‌های سویای خشک شده استفاده کنید.
  2. هرگونه ماده خارجی مانند برگ‌ها، شاخه‌ها یا سنگ‌های کوچک باید از آن جداسازی شوند.
  3. ابتدا این دانه‌های سویا در یک قابلمه با ارتفاع کم ریخته شده و قبل از اعمال فشار بر آن‌ها، روی حرارت کمی گرم می‌شوند.
  4. پس از گرم شدن، آن‌ها را در دستگاه پرس ریخته تا تحت فشار قرار گرفته و روغن آنها خارج شود.
  5. در آخر، پس از استخراج، روغن درون ظرف شیشه‌ای ریخته می‌شود.

 

فروش عمده روغن سویا - دکاموند شیمی

خواص روغن سویا و ویژگی‌های آن

این روغن مزایای زیادی برای سلامتی به همراه داشته که بیشتر بر قلب، پوست، مو و استخوان‌ها تاثیر مثبت دارد.

نقطه دود بالا :

نقطه دود یک روغن، دمایی است که در آن چربی‌ها شروع به تجزیه و اکسیداسیون می‌کنند.
این امر منجر به تشکیل ترکیبات مضر و بیماری‌زا به نام رادیکال‌های آزاد می‌شود. این رادیکال‌ها می‌ توانند باعث ایجاد فشار اکسیداتیو در بدن شوند.
روغن سویا دارای نقطه دود نسبتا بالایی در حدود ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتیگراد است.

سرشار از چربی‌های سالم برای قلب :

به دلایل زیر، مصرف این روغن برای قلب بسیار مفید است و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد:

  • درصد زیادی از این روغن، تشکیل شده از اسیدهای چرب اشباع نشده است.
  • چربی‌های موجود در سویا، سطح کلسترول LDL را کاهش می‌دهد که این کلسترول، یکی از عوامل بیماری‌های قلبی است.
  • حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است. این اسیدها می‌تواند التهاب را کاهش داده و به محافظت در برابر بیماری‌های قلبی کمک کند.

 

 

سرشار از ویتامین K :

یک قاشق غذاخوری روغن سویا حاوی ۲۵ میکروگرم ویتامین k است.

  • این مقدار تقریبا ۲۰٪ از مقدار توصیه شده روزانه را در یک وعده کامل می‌کند.
  • ویتامین K به دلیل تاثیر خود بر جلوگیری از لخته شدن خون مشهور است.
  • در تنظیم متابولیسم استخوان نیز نقش اساسی دارد.
  • به همین دلیل برای کاهش خطر پوکی استخوان بخصوص در زنان توصیه شده است.

سرشار از ویتامین E :

این ماده مغذی یک ضد التهاب است که می‌تواند سلامت پوست را بهبود بخشد. همچنین با تقویت پوست، به حفظ رطوبت آن کمک می‌کند.

 

روغن سویا - دکاموند شیمی

 

انواع روغن سویا

این روغن در سه سه نوع موجود است:

  • خام
    روغن سویا خام
    موجود در ایران اکثراً وارداتی و تصفیه نشده است و در تولید اپوکسی و یا برای کارخانه‌های تصفیه کننده کاربرد دارد.
  • دارویی
    روغن سویا دارویی
    ، برای مصارف صنعتی مخصوصاً صنعت داروسازی کاربرد دارد و معمولاً با خلوص خیلی بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • تصفیه
    روغن سویا تصفیه
    شده، در صنعت غذایی و حتی مصارف پخ و پز کاربرد دارد و معمولاً به شکل سه بار تصفیه، برای فروش در بازار و ۲ بار تصفیه برای کارخانه‌ها موجود می‌باشد.

 

کاربردهای روغن سویا

سویا و روغن آن، به دلیل ویژگی‌های خود، برای کاربردهای زیر بسیار مناسب است:

  • مناسب برای پخت و پز با حرارت بالا
    به دلیل بالا بودن نقطه دود این روغن، برای پخت و پز با حرارت بالا مانند برشته کردن و سرخ کردن گزینه مناسبی است. این روغن بدون تجزیه شدن، مقاوت مناسبی درمقابل دمای بالا دارد.
  • مفید برای پوست به دلیل دارا بودن ویتامین E
    اغلب در سرم‌های مراقبت از پوست، ژل‌ها و لوسیون‌ها از روغن سویا استفاده می‌شود. همچنین در برخی داروهای پوستی مانند آکنه و التهاب‌های پوستی کاربرد دارد.
  • مورد استفاده در داروسازی
    روغن سویا دارویی
    (گرید دارویی این روغن) در تولید برخی داروها کاربرد دارد. از جمله:
    آبسوریکا ۳۰ میلی گرم
    آبسوریکا ۲۰ میلی گرم
    آبسوریکا ۴۰ میلی گرم
    کلارویس ۳۰ میلی گرم
    هماتوژن فومارات فروس فومارات ۴۶۰ میلی گرم / اسید اسکوربیک ۶۰ میلی گرم / اسید فولیک ۱ میلی گرم / سیانوکوبالامین / ۱۰ میکروگرم
    ایبوپروفن (جویدنی) ۱۰۰ میلی گرم
    ایبوپروفن (جویدنی) ۱۰۰ میلی گرم
    ایزوترتینوئین ۴۰ میلی گرم
    میوریسان ۱۰ میلی گرم
    مولتی ویتامین های دوران بارداری با اسید فولیک ۱ میلی گرم
    ویتامین های متعدد درمانی استروایت وان با مواد معدنی
    و…

 

خرید روغن سویا

برای خرید روعن سویا با بهترین کیفیت و حصول اطمینان از اصل بودن آن، این روغن را از فروشگاه‌های معتبر یا ترجیحاً از شرکت‌های وارد کننده‌ی معتبر تهیه نمایید .

شرکت دکاموند شیمی وارد کننده‌ی تخصصی روغن‌های آرایشی بهداشتی و غذایی با سال‌ها تجریه‌ی فعالیت درخشان در این زمینه، آماده‌ی فروش روغن سویا به صورت عمده و خرده ، به تمامی مشتریان گرامی می‌باشد.
برای خرید یا اطلاع کامل از جزئیات خرید این محصول، با کارشناسان ما تماس گرفته و از مشاوره‌ی رایگان قبل از خرید نیز بهره‌مند شوید.

 

قیمت روغن سویا

قیمت این محصول نیز مانند تمامی محصولات ما ، نسبت به نوع فروش که به صورت فروش عمده یا خرده فروشی باشد متغیر است و همچنین بر اساس مقدار فروش نیز، قیمت‌ها تفاوت خواهند داشت.

برای اطلاع از قیمت روغن سویا ، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

شرایط فروش روغن سویا

حداقل سفارش تصفیه ۲۰ کیلو ، خام ۲۵ تن ، دارویی ۱۸۵ کیلو
ارسال آنالیزجهت تست اولیه دارد
کیفیت و اصالت ضمانت می‌شود
مرجوعی در صورت عدم مطابقت با آنالیز
مدت زمان ارسال ۴۸ ساعت کاری

 

عوارض جانبی روغن سویا

روغن سویا از جمله روغن‌های پرکاربرد خوراکی است که افراد مختلف و حتی بزرگسالان و زنان  باردار و شیرده نیز می‌توانند از آن استفاده کنند.
هنوز هیچ گزارشی ارائه نشده که این روغن برای این گروه از افراد مضر باشد.

فقط افرادی که به بادام زمینی و دانه سویا حساسیت دارند، ممکن است به روغن سویا نیز حساسیت داشته باشند و باید با احتیاط مصرف کنند.

 

سؤالات متداول

 

روغن سویا را به چه صورت، خام یا تصفیه برای فروش دارید؟

روغن سویا خام و تصفیه هردو موجود است و در گریدهای دارویی، خوراکی و مصرف دام به فروش میرسد.

میزان فروش این روغن چند کیلو یا چگونه است؟

به صورت گالن ۲۰ لیتری ؛تانکر ۲۵ تنی و بشکه ۱۸۵ کیلویی بسته به نوع دارویی یا خوراکی و خام و تصفیه، آماده فروش می باشد.

این محصول ضمانت هم دارد؟

بله. در صورت عدم مطابقت با آنالیز، میتوانید محصول را مرجوع کنید.

 

 

 

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محصولات مرتبط :

دیگر محصولات

ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استعلام قیمت

خرید یا دریافت مشاوره رایگان

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.