Search
Close this search box.
  • فروش عمده می باشد .
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • دارای امگا 3 و امگا 6
  • بهترین روغن برای مواد غذایی سرخ کردنی
  • تا پنج بار استفاده از روغن بدون تغییر در رنگ و بو
4.5/5 - (28 امتیاز)

روغن کلزا

  • فروش عمده می باشد .
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • دارای امگا 3 و امگا 6
  • بهترین روغن برای مواد غذایی سرخ کردنی
  • تا پنج بار استفاده از روغن بدون تغییر در رنگ و بو
روغن کلزا - دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

 

روغن کلزا (Colza Oil):

کلزا گیاهی زیبا و ارزشمند است که از دانه های به دست آمده آن روغن کلزا استخراج می شود. گیاه کلزا از خانواده گیاهان شب بو بوده و به دلیل مقاومت بالا و تنوع گونه های آن در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود. از تولیدکنندگان اصلی این گیاه می توان به هند ، کانادا ، چین ، فرانسه و آلمان اشاره کرد.

در این نقد و بررسی از مجموعه دکاموند شیمی به بررسی مفصل روغن کلزا می پردازیم. اگر نیازمند شناخت کامل این روغن ارزشمند و مفید هستید ، تا انتهای نوشته همراه ما باشید.

فروش روغن کلزا - دکاموند شیمی

انواع روغن کلزا

این روغن ارزشمند تنها استفاده خوراکی نداشته و بسته به ترکیبات و گونه گیاه در صنایع مختلف از آن استفاده می شود.

  • روغن کلزای متعادل که دارای مقادیر مساوی اسید چرب اشباع شده با اسید چرب اشباع نشده است در تولید انواع سس مایونز و شیرینی پزی کاربرد فراوانی دارد.
  • روغن کلزا الئیک بالا/لینولنیک پایین به دلیل ماندگاری و تحمل دمای بالا در پخت و پز به ویژه مواد سرخ کردنی کاربرد زیادی دارد.
  • حتی از روغن کلزا سنتی با اسید اوریسیک بالا نیز استفاده می شود.برای مثال پس از استخراج اسید اوریسیک موجود در این روغن گیاهی,از آن برای تولید نوعی پلاستیک استفاده می کنند.
  • از اوریسیک موجود در روغن یاد شده در صنایع برش کاری, ماشین آلات صنعتی,تولید شوینده های و لوازم آرایشی نظیر لاک ناخن استفاده فراوانی می شود.
  • از این روغن برای تغذیه دام ها نیز استفاده می شود.

وارد کننده روغن کلزا - دکاموند شیمی

خواص روغن کلزا

روغن کلزا به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیر اشباع امگا ۹ و امگا ۶ و کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع (حدود ۲درصد) شهرت بسیاری دارد و در کنار رقیب سنتی خود یعنی روغن زیتون جزو سالم ترین روغن های این کره خاکی محسوب می شود. این روغن استخراج شده از دل طبیعت ۱۶% روغن مصرفی این کره خاکی را تشکیل می دهد.

از جمله خواص این روغن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • همانطور که می دانید اسیدهای چرب اشباع شده باعث رسوب در بافت و رگ های قلب شده و یکی از مهم ترین عوامل بیماری زایی در زمینه بیماری های قلبی و عروقی است.
    این روغن محبوب با دارا بودن کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع (حدود ۲درصد)جزو سالم ترین روغن ها برای مصرف می باشد.
  • این روغن به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده ، علاوه بر اینکه در رگ های قلبی رسوب نمی کند بلکه باعث کاهش میزان کلسترول خون نیز می شود.
  • حاوی امگا ۳ ,امگا ۶ و امگا ۹
  • حاوی مقادیر بالایی از ویتامین E
  • سرشار از آلفالینولنیک (یک اسید چرب اشباع نشده ضروری است که در بدن ما تولید نمی شود.)
  • یک قاشق غذاخوری روغن کلزا ۸۰% نیاز روزانه بدن ما را تامین و تا ۳۰% ویتامین E بدن ما را تامین می کند.
  • روغن کلزا تنها روغنی است که از منابع موجود در خشکی استخراج شده و دارای امگا ۳ است.زیرا امگا ۳ به صورت بسیار محدود در برخی از روغن های ماهی ها یافت می شود.

کاربرد روغن کلزا

از جمله کاربردهای این روغن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روغن کلزا برای جلوگیری از ریزش مو نیز مفید است و برای درمان موهای آسیب دیده به کار می رود.
  • از روغن کلزا برای درمان شوره سر نیز استفاده می شود.کافی است ۱۰ قاشق روغن کلزا را با ۳قاشق روغن چای ترکیب کرده و ۱۰ دقیقه روی کف سر خود ماساژ دهید.بعد از گذشت ۳۰دقیقه موهای خود را شسته و با شوره سر خداحافظی کنید.
  • مطالعات تایید نشده ای وجود دارد که استفاده از روغن کلزا برای دردهای مفصلی و روماتیسمی می تواند مفید باشد.به دلیل عدم رفرنس معتبر از تایید و یا تکذیب این مورد معذوریم.
  • روغن کلزا بهترین روغن برای پختن سرخ کردنی هاست.زیرا تحمل درجه حرارت بالا را دارد و همچنین تا ۵بار استفاده رنگ و بوی آن تغییر نکرده و قابل استفاده می باشد.

فروش عمده روغن کلزا - دکاموند شیمی

 

عوارض روغن کلزا

همانطور که می دانید روغن ها به دو روش استخراج می شوند:

  1. پرس سرد
  2. پرس گرم

روغن هایی که با روش پرس سرد استخراج می شوند خواص خود را کاملا حفظ کرده و هیچ جهش ژنتیکی و اسید ترانسی در آن مشاهده نمی شود.بنابراین اگر این روغن با روش پرس سرد از دانه های روغنی استخراج شود فواید بسیاری داشته و حتی برای جلوگیری از سرطان نیز مفید می باشد.

اگر روغن با روش پرس گرم استخراج شود می تواند باعث بیماریی زایی و ایجاد اسیدهای چرب ترانس شود و همچنین خاصیت دانه های روغنی از بین می رود.

طبق تحقیقاتی که در سال ۱۹۳۴ بر روی روغن مذکور انجام شد,مشخص شد که روغن کلزای سنتی دارای مقادیری اسید اورسیک است که برای بدن انسان ضرر دارد.
این تحقیقات باعث زیر سوال رفتن میزان سالم بودن این روغن طبیعی شد.بعد از انجام تحقیقات گسترده و اصلاح ژنتیکی این گیاه,مشکل وجود اسید اوراسیک در این روغن به صورت کامل حل شد.
پس بسیار مهم است که این روغن محبوب از کدام گونه گیاه کلزا استخراج شده باشد.

به پایان یکی دیگر از نقد و بررسی های مجموعه دکاموند شیمی رسیدیم.

امیدواریم این نقد و بررسی جامع درباره روغن کلزا را دوست داشته و از آن استفاده لازم را کرده باشید.

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن شگفت انگیز با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محصولات مرتبط :

دیگر محصولات

ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استعلام قیمت

خرید یا دریافت مشاوره رایگان

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.