Search
Close this search box.
  • فروش عمده می باشد و حداقل سفارش یک گالن 20 کیلوگرمی
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی
  • حاوی آنتی اکسیدان
  • حاوی اسید های چرب امگا 6 و امگا 9
4.9/5 - (32 امتیاز)

روغن خشخاش

  • فروش عمده می باشد و حداقل سفارش یک گالن 20 کیلوگرمی
  • ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز
  • کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی
  • حاوی آنتی اکسیدان
  • حاوی اسید های چرب امگا 6 و امگا 9
روغن خشخاش - دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

روغن خشخاش (Poppy oil)

یکی از شگفت‌انگیز ترین روغن‌های موجود در طبیعت روغن خشخاش است زیرا کاربرد بسیار فراوانی در زمینه‌ی پزشکی و دارویی داشته و عدم وجود آن مشکلات زیادی را برای بخش بهداشت و درمان ایجاد می‌شود.
این گیاه هزاران سال است که توسط انسان کشت و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن طبیعی با روش پرس سرد (Cold press) استخراج می‌شود و نتیجه آن به دست آمدن روغنی به رنگ سفید یا زرد است.

کاربردهای این گیاه بی‌شمار است اما اگر بخواهیم برای شما مثال بزنیم می‌توانیم به استفاده از آن در پخت و پز تا تولید مرفین و انواع کدئین‌ها در صنعت پزشکی و داروسازی اشاره کنیم که ماده اصلی در تولید این داروها همین گیاه خشخاش است.

به دلیل استفاده‌های گسترده از این روغن، ممکن است آن را در عطاری‌ها و حتی کلاس‌های نقاشی و آرایشگاه‌ها هم ببینید! زیرا این روغن اغلب در تهیه لاک ، صابون و رنگ مو‌های مختلف استفاده می‌شود.

امروز در مجموعه‌ی دکاموند شیمی این روغن ارزشمند را دقیق‌تر بررسی کرده و اطلاعات جامعی در اختیار شما قرار می‌دهیم. تا انتهای این نقد و بررسی با ما همراه باشید.

وارد کننده روغن خشخاش - دکاموند شیمی

بررسی تخصصی روغن خشخاش

این روغن حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که برای سلامت پوست و موی شما مفید است. حال به صورت ریزتر به بررسی خواص این روغن می‌پردازیم.

  • آنتی اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که گونه‌هایی از اکسیژن فعال (ROS) را خنثی می‌کنند. این اکسیژن‌های فعال از متابولیسم طبیعی بدن تولید شده و ممکن است به سلول‌های شما آسیب زده و باعث ایجاد سرطان و یا دیابت در بدن شما شوند.
  • در سال ۲۰۱۳ تحقیقات بسیار معتبری درباره روغن خشخاش صورت گرفت و مشاهده شد که این روغن حاوی خواص آنتی اکسیدانی قوی می‌باشد.
  • در تحقیق دیگری که در سال ۲۰۰۹ انجام شد مشخص شد که این گیاه حاوی مقادیر قابل توجه ای آلفا و گاما توکوفرول است. توکوفرول‌ها جزو آنتی اکسیدان‌ها و اشکال طبیعی ویتامین E محسوب می‌شوند.

  • روغن خشخاش حاوی اسید لینولئیک می‌باشد که برای آبرسانی به پوست بسیار مفید است. این اسید چرب در بدن به صورت طبیعی تولید نمی‌شود و باید از طریق غذای مصرفی دریافت شود. افرادی که بدنشان دچار کمبود این اسید چرب است اغلب دارای ضایعات پوستی و پوستی پوسته پوسته شده هستند.
  • همچنین در این روغن اسید الئیک نیز وجود دارد.این اسید چرب یک داروی موثر و قوی برای ترمیم زخم‌ها است و جذب سایر ترکیبات مورد نیاز برای پوست را آسان‌تر می‌کند.
  • اسید چرب دیگری که در این روغن مشاهده می‌کنیم اسید پالمیتیک است. این اسید به صورت طبیعی در بدن و پوست شما وجود دارد.
  • از اسیدهای چرب گفته شده در بالا استفاده‌های گوناگونی می‌شود. برای مثال از اسید لینولئیک برای تولید داروهای پوستی و نرم کننده مو ، اسید الئیک به عنوان نرم کننده و افزایش جذب شامپو‌ها به پوست و از اسید پالمیتیک می‌توان در تولید صابون و پاک کننده‌های مختلف استفاده شود. روغن خشخاش به دلیل دارا بودن این ۳ اسید در این صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • از این روغن در تهیه‌ی رنگ مو نیز استفاده می‌شود.

فروش عمده روغن خشخاش - دکاموند شیمی

نکات ایمنی

  • روغن خشخاش معمولاً دارای عوارض جانبی نیست و آلرژی به آن بسیار نادر است. اگر در هنگام استفاده از این روغن دچار واکنش‌های آلرژیک شدید، مصرف آن را قطع کنید.
  • در افرادی که دچار آلرژی به این روغن می‌شوند ممکن است علائم زیر دیده شود:
  • تورم پوستی
  • ملتهب شدن گلو
  • سرفه یا خس خس
  • نفس نفس زدن
  • اسهال و حالت تهوع
  • در صورت استفاده موضعی ممکن است پوستتان دچار سوزش و قرمزی شود. قبل از استفاده آن را در قسمتی از بازو و یا دست تست کنید تا از عدم حساسیت به آن مطمئن شوید. در صورت وقوع سرخ شدن پوست، سوزش و درد مصرف آن را قطع کنید.

خرید روغن خشخاش - دکاموند شیمی

نحوه‌ی استفاده از روغن خشخاش

شما می‌توانید مقدار اندکی از این روغن را به پوست خود بمالید و یا با اضافه کردن چند قطره به محصولات آرایشی و بهداشتی از خواص روغن خشخاش بهره ببرید.شما می توانید این روغن را به محصولات زیر اضافه کنید:

  • کرم یا لوسیون
  • صابون
  • محصولات مرتبط با مراقبت از مو

به یاد داشته باشید که برخی افراد ممکن است به این روغن حساسیت داشته باشند قبل از استفاده آن را تست و از عدم حساسیت در خود اطمینان حاصل کنید.

  • روغن خشخاش جزو روغن‌های حامل محسوب شده و برای رقیق کردن روغن‌های دیگر نظیر روغن کاج می‌توانید از آن استفاده کتید.
  • هنگام خرید به معتبر بودن و لیبل آن توجه کنید.شما نباید مشتقات این گیاه را خریداری کنید. محلولی که می‌خرید باید حاوی ۱۰۰% روغن خشاش حاصل از دانه‌های آن در زیر پرس سرد باشد و هیچ چیز دیگری نباید با آن ترکیب شده باشد.

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن شگفت انگیز با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محصولات مرتبط :

دیگر محصولات

ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استعلام قیمت

خرید یا دریافت مشاوره رایگان

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی