Search
Close this search box.
  • فروش عمده و حداقل میزان سفارش یک بشکه 225 کیلویی می‌باشد.
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و اصالت
  • در صنعت غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • در صنعت دارویی استفاده می‌شود.
  • در صنعت آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.
5/5 - (5 امتیاز)

روغن کرچک

  • فروش عمده و حداقل میزان سفارش یک بشکه 225 کیلویی می‌باشد.
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و اصالت
  • در صنعت غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • در صنعت دارویی استفاده می‌شود.
  • در صنعت آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.
خرید روغن کرچک _ دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

 

روغن کرچک(Castor Oil):

روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم برای هزاران سال از آن استفاده می‌کردند و از استخراج روغن از دانه‌های گیاه Ricinus communis به دست می‌آید.
این دانه‌ها که به لوبیا کرچک معروف هستند حاوی آنزیمی سمی به نام ریسین می‌باشند. با این حال، فرآیند گرمایی که روغن کرچک در طول تولید متحمل می‌شود، ریسین را غیرفعال می‌کند و باعث می شود این روغن کاملاً غیر سمی شود.

این روغن کاربردهای غذایی، دارویی و صنعتی متعددی دارد.
معمولاً به عنوان یک افزودنی در غذاها، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین به عنوان روان کننده صنعتی و جزئی از سوخت بیودیزل استفاده می‌شود.

در مصر باستان، مردم روغن کرچک را به عنوان سوخت در لامپ‌ها می‌سوزاندند، از آن به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان بیماری‌هایی مانند سوزش چشم استفاده می‌کردند و حتی از آن برای تحریک زایمان در بارداری استفاده می‌کردند.
امروزه این روغن یک درمان طبیعی محبوب برای بیماری‌های رایج مانند یبوست و بیماری‌های پوستی است و اغلب می‌توانید آن را در محصولات زیبایی طبیعی پیدا کنید.

 

روغن کرچک اصل _ دکاموند شیمی

کاربرد روغن کرچک

  • دارویی و خوراکی
    شاید یکی از شناخته شده‌ترین کاربردهای دارویی روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد.
    این ماده به عنوان یک ملین محرک طبقه‌بندی می‌شود، به این معنی که حرکت ماهیچه‌هایی را که مواد را از طریق روده‌ها فشار می‌دهند، افزایش می‌دهد و به پاکسازی روده‌ها کمک می‌کند.
    این روغن توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به عنوان یک ملین محرک تأیید شده است.
    همچنین استفاده از روغن کرچک برای زخم‌ها محیط مرطوبی ایجاد می‌کند که ممکن است به بهبودی کمک کند و از خشک شدن زخم‌ها جلوگیری نماید.
    علاوه بر این، اسید ریسینولئیک، اسید چرب اصلی موجود در این روغن، دارای خواص ضد التهابی و کاهش درد است. ممکن است به کاهش التهاب پوست، کمک به بهبودی و کمک به کاهش درد زخم کمک کند.
    به خاطر داشته باشید که درمان‌های موضعی زخم با روغن کرچک، حاوی ترکیبی از مواد هستند، نه فقط این روغن. شما نباید این ماده را روی هیچ زخمی بدون مشورت با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی بمالید.
  • آرایشی
    کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک، یک اسید چرب تک غیراشباع است. از این نوع چربی‌ها می‌توان برای مرطوب کردن پوست استفاده کرد.
    آنها به عنوان مرطوب کننده عمل می‌کنند که با جلوگیری از هدر رفتن آب از طریق لایه بیرونی پوست، رطوبت را حفظ می‌کنند.
    روغن طبیعی کرچک در لوازم آرایشی برای تقویت هیدراتاسیون استفاده می‌شود. تولید کنندگان اغلب آن را به محصولاتی مانند لوسیون، آرایش و پاک کننده‌ها اضافه می‌کنند.
    شما همچنین می‌توانید از این روغن غنی به تنهایی به عنوان یک جایگزین طبیعی برای مرطوب کننده‌ها و لوسیون‌های خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید.
    روغن گیاهی کرچک غلیظ است، بنابراین مردم اغلب آن را با سایر روغن‌های گیاهی مانند روغن بادام تلخ(یا شاید شیرین)، روغن زیتون و روغن نارگیل مخلوط می‌کنند تا یک مرطوب کننده فوق العاده آبرسان بسازند.
    اگرچه استفاده از این روغن روی پوست برای بیشتر افراد بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود، اما در برخی افراد می‌تواند باعث واکنش آلرژیک شود.
    قیمت روغن کرچک _ دکاموند شیمی
    همچنین بسیاری از مردم از روغن کرچک به عنوان یک درمان طبیعی مو استفاده می‌کنند.
    به این دلیل که این روغن دارای خواص مرطوب کنندگی است که می تواند به روان کردن ساقه مو، افزایش انعطاف پذیری و کاهش احتمال شکستگی مو کمک کند.
    این روغن معمولاً به عنوان درمانی برای شوره سر نیز استفاده می‌شود.
    استفاده از کرچک روی مژه‌ها نیز به همین صورت است و حتی برخی از افراد از این روغن برای رشد مژه استفاده می‌کنند. اما هیچ تحقیق علمی نشان نداده است که این روغن واقعاً در سلامت مو مؤثر است.
  • بهداشتی
    تعدادی از باکتری‌ها و قارچ‌ها، معمولاً روی دندان‌های مصنوعی رشد می‌کنند. اگر پروتزهای مصنوعی به درستی تمیز و نگهداری نشوند، این موضوع می‌تواند نگرانی‌های دهانی ایجاد کند.
    رشد بیش از حد قارچ‌ها می‌تواند منجر به بیماری به نام استوماتیت دندان مصنوعی شود، عفونتی که منجر به التهاب، قرمزی و تحریک در دهان می‌شود.
    نکته جالب این است که تمیز کردن دندان مصنوعی با روغن کرچک ممکن است به کاهش خطر ابتلا به استوماتیت دندان مصنوعی کمک کند زیرا روغن کرچک می‌تواند به کشتن باکتری‌ها و قارچ‌ها کمک کند.

 

 

روغن کرچک _ دکاموند شیمی

 

فروش عمده روغن کرچک _ دکاموند شیمی

عوارض روغن کرچک

بسیاری از مردم از روغن کرچک برای درمان نگرانی‌های مختلف استفاده می‌کنند، چه از طریق خوردن روغن یا مالیدن آن به پوست.
اگرچه روغن کرچک به طور کلی بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود، اما می‌تواند در برخی افراد واکنش‌های نامطلوب و عوارض جانبی ناخواسته ایجاد کند.

اگر علاقه مند به استفاده از روغن کرچک هستید، مهم است که عوارض جانبی احتمالی زیر را در نظر داشته باشید:

  • خطرناک در دوران بارداری: متخصصان پزشکی گاهی از روغن کرچک برای القای زایمان در افراد باردار استفاده می‌کنند. به همین دلیل، افراد در تمام مراحل بارداری باید از مصرف روغن کرچک خودداری کنند.
  • عوارض جانبی دستگاه گوارش: در حالی که روغن کرچک می‌تواند راهی مؤثر برای کاهش یبوست باشد، ممکن است باعث عوارض جانبی دستگاه گوارش مانند اسهال، استفراغ، گرفتگی عضلات و نفخ شود.
    همچنین ممکن است باعث سرگیجه شود. فقط تحت نظر پزشک از آن برای یبوست استفاده کنید.
  • واکنش‌های آلرژیک: هنگامی که روی پوست استفاده می‌شود ممکن است در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند. ابتدا سعی کنید مقدار کمی از آن را روی قسمت کوچکی از پوست بمالید تا ببینید بدن شما چگونه واکنش نشان می‌دهد.

 

فروش روغن کرچک _ دکاموند شیمی

 

علاوه بر این، افراد مبتلا به بیماری‌های خاص – از جمله آپاندیسیت، انسداد دستگاه گوارش، سوراخ شدن روده، و بیماری التهابی روده (IBD) – باید از ملین‌های محرک مانند روغن طبیعی کرچک اجتناب کنند زیرا ممکن است عوارض جانبی جدی ایجاد کنند.

به طور کلی، شما نباید روغن کرچک را برای درمان هر گونه بیماری یا علائم پزشکی مصرف کنید، به خصوص در دوزهای بالا، مگر اینکه توسط پزشک توصیه شود.
استفاده نادرست از هر ملین، از جمله روغن گیاهی کرچک، می‌تواند خطرناک باشد و منجر به عدم تعادل الکترولیت و اسید-باز تهدید کننده زندگی شود.

اگر علاقه‌مند به استفاده از روغن کرچک برای درمان هر گونه بیماری، از جمله یبوست هستید، حتماً ابتدا از یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی قابل اعتماد مشاوره بگیرید.

سؤالات متداول

حداقل سفارش چقدر است و آیا آنالیز دارد؟

فروش عمده است و حداقل میزان فروش یک بشکه ۲۲۵ کیلویی است. آنالیز دارد و کیفیت محصول نیز مطابق با آنالیز ضمانت می‌شود.

محصول شما تولید ایران است؟

خیر. محصول ما وارداتی می باشد.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محصولات مرتبط :

دیگر محصولات

ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استعلام قیمت

خرید یا دریافت مشاوره رایگان

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.