روغن جوجوبا

  • روغن جوجوبا از گیاه آن که بومی آمریکا است بدست می‌آید.
  • روغن آن از هسته دانه های قهوه‌ای آن بدست می‌آید.
  • بسیار پرکاربرد در زمینه آرایشی بهداشتی می باشد.
  • به اندازه کافی ملایم و به عنوان روغن حامل می توان استفاده کرد.

جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

تماس با شماره های:
 13144-7 950 031 .
    5020 142 0919 .

توضیحات

روغن جوجوبا:

گیاه جوجوبا از گیاهان بومی در جنوب غربی آمریکا است. گیاه جوجوبا درختچه‌ای فوق العاده سر سخت با برگ‌های تخت سبز رنگ است و دانه ای قهوه ای از آن حاصل می شود که روغن جوجوبا را از آن تولید می کنند. روغن جوجوبا به اندازه کافی ملایم است و به عنوان روغن حامل برای مخلوط کردن با سایر روغن های ضروری استفاده می شود. اما شما همچنین می توانید آن را به صورت جداگانه استفاده کنید.

آمریکاییان بومی از این روغن برای اهداف درمانی، دارویی و آرایشی استفاده می کردند. امروز استفاده از این گیاه شگفت انگیز در سرتاسر دنیا رایج شده است.

دانه جوجوبا حاوی حدودا 50 درصد روغن با کیفیت بالا است. این روغن برخلاف بسیاری از روغن های طبیعی دیگر، با فعالیت باکتری ها تخریب نمی شود. این ویژگی عالی این روغن باعث می شود برای مدت طولانی قابل نگهداری باشد.

روغن‌جوجوبا دارای عطر کمی است. این روغن شامل برخی از اسیدهای چرب قدرتمند، از جمله اسیدهای استئاریک و اسیدهای پالمیتیک است.

خواص شگفت انگیز این روغن :

روغن‌جوجوبا دارای عطر کمی است. این روغن شامل برخی از اسیدهای چرب قدرتمند، از جمله اسیدهای استئاریک و اسیدهای پالمیتیک است. به طور کلی یک مرطوب کننده عالی است. بنابراین، کاربردهای زیادی برای پوست و مو دارد. و میتوان در برنامه های مراقبتی از پوست و مو خود گنجاند و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. به همین دلیل، در بسیاری از محصولات آرایشی استفاده می شود. اماخواص فوق العاده آن به شرح زیر است:

خرید روغن جوجوبا

  • مرطوب کننده قوی:
    جوجوبا یک ماده مرطوب کننده است. به این معنی است که آن را برای محافظت از پوست خود فقط کافیست مقداری روغن جوجوبا به پوست خود بزنید و حتی ممکن است باعث جلوگیری از عفونت باکتریایی، آکنه و شوره سر شود.
  • ضدقارچ قوی و ضد باکتری عالی:
    روغن جوجوبا حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است در حالی که آزمایشات نشان دادند که روغن جوجوبا تمام گونه های باکتری یا قارچی را نمی کشد و فقط برخی از باکتری ها و قارچ ها را که می توانند سالمونلا، عفونت E.coli و candida را ایجاد کنند می کشد.
  • سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی:
    مانند ویتامین های A و B کمپلکس، روی، مس، سلنیوم و ید است که از پوست شما حفاظت می کنند.
  • آنتی اکسیدان:
    سرشار از ویتامین E و یک آنتی اکسیدان قوی است و می تواند به کاهش سطح اکسیداتیو پوست شما کمک کند تا از آلودگی ها و سموم روزانه پوست جلوگیری کند.
    همچنین آنتی اکسیدان‌ها در جوجوبا ممکن است به بدن شما کمک کنند کلاژن را تولید کنند.
    کلاژن یک پروتئین است که در پوست و جوانسازی بسیار موثر است.
  • برای استفاده های موضعی برای تمام افراد حتی نوزادان و کودکان نیز مناسب است.
  • تسریع بهبود زخم‌ها :
    روغن جوجوبا سلول های پوست شما را تشویق می کند تا بعد از برش از هم جدا شدند ، با یکدیگر همخوانی داشته باشند و زودتر بهبود پیدا کنند.

طرز تهیه روغن جوجوبا :

از این روغن می توان برای مواد آرایشی، روغن کاری در صنایع مختلف و همچنین برای پخت و پز استفاده کرد.

برای تهیه این روغن، ابتدا دانه ها از مزارع برداشت می شود. دانه ها پس از جمع آوری طی چند هفته خشک می شوند. پس از خشک شدن دانه ها، پوست آنها برداشته شده و سپس طی عملیاتی، این دانه ها تحت فشار قرار گرفته تا روغن طبیعی از این دانه ها استخراج گردد. سپس این روغن ازطریق فیلترهایی صاف و خالص  می شود.

می توان انتظار داشت که از ۱۰ پیمانه دانه خشک جوجوبا می توان حدودا ۰.۴۵ کیلوگرم روغن جوجوبا استخراج کرد.

دانه های جوجوبا

کاربردهای خاص روغن جوجوبا برای پوست و مو:

همانطور که گفتیم، این روغن باعث بهبود ظاهر و سلامت پوست و مو می شود. و مناسب برای پوست هایی که شدیدا مستعد آکنه هستند می باشد
همچنین در روند درمان و جوانسازی پوست به پر کردن چین و چروک و صاف کردن پوست خشک کمک شایانی میکند.
به دلیل خاصیت آبرسانی بالایی که دارد میتوان با ماساژ دادن موهای سر به تقویت ساقه مو و صاف شدن مو کمک کرد.

به دلیل خواص و کاربردهای زیادی که روغن جوجوبا دارد ازاین محصول در محصولات آرایشی بهداشتی زیاد استفاده می شود و جدای از این به عنوان روغن پایه برای مخلوط کردن با سایر روغن های ضروری استفاده می شود.
برخی از مهمترین کاربردهای جوجوبا برای پوست و مو عبارتند از:

جوجوبا به عنوان عنصری در محصولات زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • شامپو
  • لوازم آرایشی و بهداشتی
  • پاک‌کننده‌ها
  • لوسیون بدن

 

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن عالی با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با دکاموند شیمی تماس بگیرید

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir plink.ir
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

اطلاعات بیشتر

وزن 10000 g
ابعاد 22 × 22 × 30 cm

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن جوجوبا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *