5/5 - (1 امتیاز)
مدت زمان تقریبی مطالعه :

سویا سرشار از پروتئین و دومین منبع بزرگ روغن نباتی در جهان است. علاوه بر این، روغن سویا در میان علاقه‌مندان به تناسب اندام به دلیل فواید تغذیه‌ای آن، از بهبود سلامت قلب گرفته تا کاهش سطح کلسترول، شناخته شده است.
با این حال، آیا می‌توان از این روغن برای مراقبت از پوست استفاده کرد؟

اگرچه برخی از افراد متقاعد شده‌اند که روغن سویا منافذ را مسدود می‌کند، اما بیشتر مردم از آن برای بهبود سلامت پوست خود استفاده می‌‌کنند.
بنابراین، چه کسی باید و چه کسی نباید از آن استفاده کند؟ در این مقاله، مزایای روغن سویا برای پوست، نحوه گنجاندن آن در رژیم مراقبت از پوست و برخی نگرانی‌های ایمنی را که باید در نظر داشته باشید، بررسی خواهیم کرد.

این روغن گیاهی خوراکی از دانه‌های سویا به دست می‌آید. گفته می‌شود مصرف آن به حفظ سطح کلسترول و فشار خون، بهبود سلامت قلب و تقویت استخوان‌ها کمک می‌کند.
همچنین برای تولید رنگ، بیودیزل، پلاستیک، صابون، لوازم آرایشی و غیره استفاده می‌شود.

این روغن به راحتی با سطح پوست تعامل دارد زیرا سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب ضروری است. همچنین به افزایش کیفیت و ظاهر پوست کمک می‌کند.

 

روغن سویا برای لک صورت _ دکاموند شیمی

 

خواص روغن سویا برای پوست

  • به حفظ رطوبت پوست کمک می‌کند
    استفاده موضعی از روغن سویا به آبرسانی پوست از درون کمک می‌کند. به لایه های بالایی پوست نفوذ کرده و رطوبت را می‌پوشاند تا از هدر رفتن آب جلوگیری کند.
    در یک مطالعه دیده شده که، استفاده از این روغن باعث کاهش از دست دادن آب پوست ساعد و حفظ رطوبت می‌شود.
  • به ترمیم سد پوستی کمک می‌کند
    لایه شاخی پوست (بالاترین لایه پوست) به عنوان یک سد محافظ در برابر آسیب‌های محیطی عمل می‌کند. هر گونه اختلال در این لایه، به پوست آسیب می‌رساند.
    استفاده از روغن سویا روی پوست به دلیل محتوای فیتواسترول سویا، عملکرد سد پوستی را بهبود می‌بخشد.
    مطالعه دیگری نشان می‌دهد که استفاده از فرمولاسیون با فیتواسترول‌های سویا (ترکیبات طبیعی) ممکن است به بازیابی عملکرد سد پوست کمک کند.
  • از پوست در برابر اشعه UV-B محافظت می‌کند
    این روغن به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی با فیلتر UV-B عمل می‌کند که آسیب نور به پوست را کاهش می‌دهد.
    این مزیت به وجود اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه و ویتامین E نسبت داده می‌شود. روغن سویا ممکن است به درمان سوزش و سوختگی ناشی از آسیب خورشید نیز کمک کند.
  • ممکن است علائم پیری زودرس را کاهش دهد
    طبق یک مطالعه، ایزوفلاون‌های موجود در سویا ممکن است از علائم پیری زودرس پوست در زنان یائسه جلوگیری کند.
    همچنین استفاده موضعی از روغن ممکن است چین و چروک و خطوط ریز را کاهش دهد. همچنین روغن سویا برای لک صورت نیز ممکن است مفید باشد، با این حال، اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز است.
حتما بخوانید :
خواص روغن درخت چای برای پوست

روغن سویا به عنوان تثبیت کننده در دافع حشرات استفاده می‌شود و مدت اثر اسانس‌هایی که خاصیت دفع حشرات دارند را افزایش می‌دهد.
این‌ها زمینه‌هایی هستند که در آن روغن طبیعی سویا می‌تواند برای پوست شما مفید باشد. اما چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟

 

روغن سویا برای پوست _ دکاموند شیمی

 

روش استفاده از روغن سویا برای پوست

  1. به عنوان یک مرطوب کننده
    2 تا 3 قطره از روغن را با نوک انگشتان بر روی پوست خود بزنید. بعدا نیازی به آبکشی نیست.
    هر روز یک بار تکرار کنید.
  2. به عنوان درزگیر
    2 تا 3 قطره از این روغن را بعد از استفاده از پاک کننده، سرم یا مرطوب کننده معمولی به صورت خود بزنید.
    این کار کمک می‌کند تا سایر روغن‌ها/محصولات ضروری به عمق پوست منتقل شوند.
    نکته: مالیدن روغن سویا به پوست باید آخرین مرحله در روتین مراقبت از پوست شما باشد. هر محصولی با مولکول‌های کوچک‌تر نمی‌تواند به مولکول‌های بزرگ‌تر روغن سویا نفوذ کند.

 

چه کسی می‌تواند از آن استفاده کند؟
استفاده از روغن سویا برای پوست خشک و مختلط مفید است. با این حال، روغن برای کسانی که پوست چرب دارند توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است منافذ پوست را مسدود کند.

می‌توانید دو بار در روز از روغن سویا یا محصولات حاوی آن استفاده کنید. البته بهترین نتایج را هنگام استفاده با مرطوب کننده‌ها نشان می‌دهد.
این روغن اغلب بی‌خطر و غیر سمی در نظر گرفته می‌شود. با این حال، برای جلوگیری از هرگونه عوارض جانبی، باید اقدامات احتیاطی را رعایت کنید.

 

آیا روغن سویا بهتر از روغن زیتون است؟

هر دو روغن زیتون و سویا مغذی هستند. روغن سویا دارای محتوای بیشتری از چربی‌های غیراشباع چندگانه و ویتامین K است. روغن زیتون دارای محتوای بیشتری از چربی‌های تک غیراشباع و ویتامین E است .

 

کدام بهتر است: روغن نارگیل یا روغن سویا؟

مطالعات نشان می‌دهند که روغن نارگیل ممکن است سالم‌تر باشد زیرا روغن سویا ممکن است اثر مضری بر سلامت متابولیک داشته باشد.

حتما بخوانید :
روغن شی باتر چیست؟ چرا باید از کره شی باتر استفاده کنیم؟

 

آیا روغن سویا برای لب مفید است؟

بله، سویا حاوی مواد مغذی ضروری است که ممکن است لب‌های شما را هیدراته و نرم نگه دارد.

 

خطرات روغن سویا برای پوست

اگر به مشتقات دانه سویا حساسیت دارید، قبل از استفاده از روغن گیاهی سویا بر روی پوست خود یک آزمایش پچ انجام دهید. از مصرف روغن سویا برای نوزادان خودداری کنید زیرا ممکن است باعث واکنش‌های آلرژیک شود.
همچنین، دانه‌های سویا اغلب از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند. بنابراین، به دنبال منابع ارگانیک باشید و هرگز آن را روی پوست مستعد آکنه قرار ندهید.

 

خطرات روغن سویا برای پوست _ دکاموند شیمی

 

جمع بندی

این روغن را می‌توان در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و آرایشی یافت، زیرا کم هزینه، کاملا طبیعی و بسیار مؤثر است.
روغن ارگانیک سویا پوست را مرطوب می‌کند و به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل می‌کند. همچنین به طور مؤثر عملکرد سد پوست را بازیابی کرده و بهبود می‌بخشد.
استفاده از آن ممکن است به آرام کردن پوست و حفظ صافی آن کمک کند.
روغن سویا می‌تواند به عنوان یک درزگیر در مراقبت روزانه از پوست شما استفاده شود. با این حال، اگر به محصولات سویا حساسیت دارید، از آنها استفاده نکنید.
اگر برای اولین بار از این روغن استفاده می کنید، پچ تست را انجام دهید.

 

برای خرید روغن سویا می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

 

آیا روغن سویا برای از بین بردن آکنه مفید است؟

خیر. توصیه می‌شود از این روغن برای پوست‌های مستعد آکنه اصلا استفاده نشود.

آیا روغن سویا در از بین بردن لک صورت تأثیر دارد؟

گفته می‌شود که ممکن است مؤثر باشد اما مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

 

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly

 

 

منبع : stylecraze

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
روغن سویا برای دام _ دکاموند شیمی
کاربرد روغن سویا برای دام و طیور
روغن سویا برای آشپزی _ دکاموند شیمی
فواید روغن سویا برای سلامتی
کاربرد روغن سویا برای مو _ دکاموند شیمی
روغن سویا برای مو: فواید و نحوه استفاده
فواید روغن پالم برای پوست _ دکاموند شیمی
روغن پالم برای پوست: خواص و عوارض
خواص روغن سویا برای پوست _ دکاموند شیمی
بهترین فواید روغن سویا برای پوست
خرید سوربیتول _ دکاموند شیمی
سوربیتول
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.