Search
Close this search box.
5/5 - (2 امتیاز)
مدت زمان تقریبی مطالعه :
خرید اسانس سیب شیرین _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت
ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات
خرید اسانس سیب شیرین _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت

پارافین مایع (مایع پارافین) از نفت گرفته می‌شود. این ماده مخلوطی از هیدروکربن‌های زنجیره مستقیم است که در طی فرآیند تقطیر نفت رخ می‌دهد.

پارافین خالص سالهاست که برای تقویت مو استفاده می‌شود.
این ماده یک عنصر رایج در کرم‌ها، لوسیون‌ها و سایر محصولات مراقبت از صورت و بدن است، زیرا نرم کننده‌ای چرب و محافظی مناسب برای پوست است.

تعداد کمی از مردم می‌دانند که از پارافین مایع برای مو و حتی برای درمان مشکلات معده نیز استفاده می‌شود. این ماده به دلیل ارزان بودن و قیمت پایینش برای شرکت‌های آرایشی و بهداشتی جذاب است.
اما حیف است که پارافین بیش از حد منافذ را مسدود می‌کند و باعث می‌شود پوست اکسیژن کافی دریافت نکند. استفاده بیش از حد از این ماده ممکن است منجر به تحریک یا کم آبی پوست شود.

 

کاربرد پارافین مایع برای مو _ دکاموند شیمی

 

استفاده از پارافین مایع برای مو

پارافین به طور کلی در مواردی زیادی استفاده می‌شود. از جمله:

  • فرمولاسیون‌های ترمیم‌کننده
  • آنتی‌بادی‌های ذخیره‌سازی
  • روغن‌های مو
  • کرم‌های مو
  • زیباکننده‌ها
  • کرم‌ها و مرطوب‌کننده‌های صورت
  • موارد ژلاتینی
  • پوشش‌های دفاعی برای غذاهای رشد یافته از زمین
  • افزودنی‌های تخم مرغ
  • به عنوان نرم کننده در صنایع پلاستیک و پتروشیمی

فواید این ماده برای پوست را به طور کامل در مقاله خواص پارافین مایع برای پوست توضیح داده‌ایم.
اما کاربرد پارافین مایع برای مو چیست؟

از آن‌جایی که پارافین به اپیدرم یا مو نفوذ نمی‌کند، یک پوشش چربی انسدادی روی سطح باقی می‌گذارد.
آب را در خود قفل می‌کند و از مو در برابر سموم (که می‌تواند به مو نفوذ کند) و سایر عوامل محیطی مضر (یخ زدگی، باد شدید یا نور خورشید) محافظت می‌کند.
این ماده باعث حالت پذیری، درخشندگی، نرمی و صافی مو می‌شود، ساختار مو را ضخیم می‌کند و پوسته‌های کوتیکول را می‌بندد.
یکی دیگر از مزایای آن مربوط به خواص ضد الکتریسیته ساکن است – از استاتیک شدن موها و ریزش آن جلوگیری می‌کند.

اطلاعاتی شگفت انگیز از خاک دیاتومه
حتما بخوانید :

از جمله مزایای پارافین مایع برای مو ، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بهبود کشسانی مو
  • کاهش شکستگی و استاتیک
  • افزایش درخشندگی
  • بهبود کیفیت و حجم مو
  • افزایش حالت‌پذیری و کم کردن گره خوردگی

 

اثرات پارافین مایع برای مو

برای کشف اثرات استفاده از پارافین مایع، باید توجه داشته باشید که به عنوان نرم کننده یا درمان مو عمل نمی‌کند. عملکرد آن بر بهبود ظاهر و محافظت از ساختارهای خارجی مو متمرکز است.
به همین دلیل است که این ماده درمانی برای موهای آسیب دیده نیست.
پارافین مایع برای مو مانند یک لوسیون افزایش دهنده درخشندگی و حالت دهنده مو است. همچنین می‌تواند حجم را افزایش دهد و پوششی روی مو ایجاد کند – شبیه به سیلیکون‌ها.

 

خواص پارافین مایع برای مو _ دکاموند شیمی

 

عوارض پارافین مایع برای مو

این ماده ممکن است باعث تحریک بیش از حد پوست سر شود زیرا پارافین مایع موها را سنگین می‌کند.
همچنین در دراز مدت ممکن است باعث خشک شدن موهای حساس شود.
اثر این ماده بر موها تا اولین شستشو باقی می‌ماند. به عبارت دیگر پارافین مایع برای مو نتیجه طولانی مدت نمی‌دهد. ، نه موها را تغذیه می‌کند و نه ترمیم می‌کند، روی سطح اثر می‌گذارد و بعد از شستشو از بین می‌رود.

برای دریافت بهترین تأثیر و بدون ایجاد شدن خشکی یا تحریک، هرگز نباید در مصرف پارافین زیاده روی کنید.
پارافین مایع به مو نفوذ نمی‌کند بنابراین نیازی به استفاده از آن روی تارهای مرطوب نیست (موهای مرطوب و پوست سر جذب بیشتری دارند که ممکن است تأثیر بدی روی پوست سر بگذارد).

 

در صورت نیاز به خرید پارافین مایع، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

سؤالات متداول

 

آیا پارافین مایع باعث ترمیم موها می‌شود؟

خیر. این ماده برای زیباسازی ظاهر موها مناسب است.

آیا نتایج بلند مدت دارد و باعث رشد مو می‌شود؟

خیر تا کنون شواهدی برای تاثیر پارافین مایع بر رشد مو در دسترس نیست.

روغن شی باتر برای زیر چشم و صورت
حتما بخوانید :
منبع : paraffinwaxco
مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی