5/5 - (1 امتیاز)
مدت زمان تقریبی مطالعه :

پارافین مایع چیست؟

پارافین مایع در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می‌شود و یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است.
روغن معدنی، روغنی شفاف و بی‌بو است که از یک منبع معدنی، معمولاً تقطیر نفتی، به دست می‌آید. این ماده یک محصول فرعی پالایش نفت خام برای تولید بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی است.

روغن معدنی را می‌توان برای اهداف مختلفی از جمله به عنوان ملین در تهیه غذا و کاربردهای مکانیکی، الکتریکی و صنعتی استفاده کرد.
با این حال، پارافین مایع اصطلاحی است که برای روغن معدنی بسیار تصفیه شده که برای محصولات مراقبت از پوست ، لوازم آرایشی، کاربردهای دارویی و حتی برای مصرف مناسب است، استفاده می‌شود.
این یک تمایز مهم است، زیرا برخی از متخصصان مراقبت از پوست که در مورد پارافین مایع ابراز نگرانی می‌کنند، ممکن است سهواً به روغن معدنی غیرپزشکی اشاره کنند که به درستی تصفیه نشده و در محصولات پوستی استفاده نمی‌شود.

 

پارافین مایع برای پوست چرب _ دکاموند شیمی

 

فواید پارافین مایع برای پوست

یافتن پارافین مایع که در لیست مواد تشکیل دهنده یک محصول مانند یک کرم یا لوسیون ذکر شده است می‌تواند برای برخی از مصرف کنندگان گیج کننده باشد.
از این گذشته، پارافین اصطلاحی است که معمولاً با شمع‌ها مرتبط است، که در واقع هیچ ربطی به مراقبت از پوست ندارند.
اما اگر به برخی از محصولات مراقبت شخصی خود نگاهی بیندازید، ممکن است ببینید که پارافین مایع در کرم مرطوب کننده، لوسیون‌ها، بالم لب، صابون و حتی پمادهای اگزما وجود دارد.
اما تأثیر پارافین مایع بر پوست چیست و مهم‌تر از آن، آیا استفاده از آن برای پوست بی‌خطر است؟

 

کاربرد پارافین مایع _ دکاموند شیمی

 

وقتی صحبت از مراقبت از پوست می‌شود، پارافین مایع می‌تواند برای کمک به چندین بیماری مختلف مانند خشکی پوست، خارش و اگزما استفاده شود:

  • بهبود پوست خشک
    پارافین مایع را می‌توان به عنوان یک نرم کننده انسدادی طبقه بندی کرد.
    مواد انسدادی با تشکیل یک لایه روی پوست عمل می‌کنند که به عنوان یک سد مقاوم در برابر آب و همچنین به جلوگیری از تبخیر رطوبت طبیعی پوست کمک می‌کنند.
    با گذشت زمان، این امر با ایجاد تجمع آب در بالاترین لایه پوست، هیدراتاسیون پوست را افزایش می‌دهد. در حالی که همه انواع پوست می‌توانند از نرم کننده‌هایی مانند پارافین مایع بهره‌مند شوند، نرم کننده‌ها به ویژه برای کسانی که پوست خشک، زبر و/یا پوسته پوسته دارند مفید هستند.
    نرم کننده‌ها ممکن است این علائم را کاهش دهند و پوست را نرم و صاف به نظر برسانند.
  • رفع تحریک
    پارافین علاوه بر مرطوب نگه داشتن پوست، ممکن است به بهبود خارش کمک کند، زیرا لایه انسدادی که روی سطح پوست ایجاد می‌کند در برابر عوامل محرک محیطی مانند آلرژن‌ها، آلاینده‌ها و باکتری‌ها، از پوست محافظت می‌کند.
  • بهبود اگزما
    اگزما یا درماتیت به گروهی از بیماری‌های پوستی اشاره دارد که با بثورات پوستی خشک و خارش دار مشخص می‌شود. اگزما می‌تواند یک وضعیت ناتوان کننده به دلیل خارش شدید همراه با بثورات پوستی باشد.
    از آن‌جایی که پارافین به حفظ رطوبت و در نتیجه به جلوگیری از خارش پوست کمک می‌کند، این ماده یک افزودنی رایج برای کرم‌های اگزما نیز می‌باشد.
    با تقویت سد رطوبت طبیعی ، پارافین مایع ممکن است بتواند علائم این بیماری پوستی را کاهش دهد.
حتما بخوانید :
تزریق ژل هیالورونیک اسید

همچنین بعضاً گفته شده پارافین مایع برای ترک پا نیز مفید است و باعث بهبود آن می‌شود.

 

پارافین مایع برای پوست _ دکاموند شیمی

 

عوارض پارافین مایع برای پوست

از جمله مضرات پارافین مایع برای پوست و یکی از انتقاداتی که به این ماده می‌شود این است که در واقع پوست را مرطوب نمی‌کند.
مطمئناً تقویت سد رطوبتی طبیعی پوست مهم است، اما بسیاری از متخصصان مراقبت از پوست معتقدند که احساس رطوبت حاصل از پارافین مایع واقعی نیست.

بعد از اینکه شخصی از محصولی حاوی پارافین مایع استفاده کرد، احساس نرمی و ابریشمی بر روی پوست مانند روغن معدنی روی سطح است و نه بافت واقعی پوست.
بنابراین، برخی استدلال می‌کنند که اثرات مرطوب کنندگی پارافین مایع برای پوست صرفاً یک توهم حسی است. در حالی که پارافین مطمئناً احساس نرمی به پوست می‌دهد، سدی که روی سطح پوست ایجاد می‌کند به حفظ رطوبت کمک می‌کند.
با این حال، محتوای رطوبت را مستقیماً بهبود نمی‌بخشد و تنها زمانی این کار را انجام می‌دهد که روی پوست باشد، و فواید آن را برای برخی از انواع پوست کوتاه مدت می‌کند.

سپس ارتباط پارافین بهداشتی یا مایع با نفت وجود دارد. بسیاری بر این باورند که پارافین در طول فرآیند تصفیه به 1،4-دیوکسان آلوده می‌شود که توسط سازمان جهانی بهداشت و آژانس حفاظت از محیط زیست به عنوان یک سرطان زا احتمالی در فهرست قرار گرفته است.
با این حال، همانطور که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده و داروسازی بین المللی مشخص شده است، پارافین مایع قبل از اینکه در فرمولاسیون محصولات آرایشی و مراقبت از پوست گنجانده شود، باید آزمایش‌های متعددی را انجام دهد.
باید 99 درصد خالص و کاملاً عاری از آلاینده‌های شیمیایی، باکتری‌ها و آثار فلزات سنگین باشد.

 

خواص پارافین مایع _ دکاموند شیمی

 

آخرین انتقاد از پارافین مایع این است که می‌تواند منافذ را مسدود کند و باعث ایجاد لک و آکنه شود. متأسفانه تحقیقات در مورد این موضوع هنوز قطعی نیست. پارافین مایع و روغن معدنی می‌تواند مشکلات آکنه را برای برخی تشدید کند.
با این حال، اکثر مردم هیچ مشکلی را تجربه نخواهند کرد. در واقع، در مطالعه‌ای مشخص شد روغن معدنی درجه آرایشی غیر کومدوژنیک است، به این معنی که منافذ را مسدود نمی‌کند، که می‌تواند منجر به جوش‌های سرسیاه و آکنه شود.
اگر سابقه آکنه شدید دارید، ممکن است بخواهید از محصولات مراقبت از پوست حاوی پارافین مایع خودداری کنید یا قبل از استفاده یک پچ آزمایشی انجام دهید.

حتما بخوانید :
ایزوپروپیل میریستات چیست و چه کاربردی دارد؟

 

در صورت نیاز به خرید پارافین مایع، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

 

پارافین مایع چه گریدهایی دارد؟

گرید صنعتی و گرید بهداشتی

آیا استفاده از پارافین مایع در دوران بارداری مضر است؟

بهتر است قبل از هرگونه مصرف در دوران بارداری با پزشک مشورت کنید.

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly

 

 

منبع : thedermreview

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.