روغن بنفشه

روغن بنفشه

  • تسکین بیماری هایی ریوی
  • کاربرد گسترده در صنایع عطر سازی
  • آرامبخش
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در reddit

جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

روغن بنفشه (Violet Oil) :

گل بنفشه دارای دویست گونه مختلف می باشد که همه ما حداقل یک گونه آن را در باغچه و یا پارک ها دیده ایم. این گیاه ارزشمند و معطر به دلیل خواص درمانی فوق العاده ای که دارد امروزه به صورت گسترده در سرتاسر جهان کشت می شود. از گل این گیاه با روش پرس حلال روغنی به دست می آورند که بسیار گرانبها بوده و نام آن را روغن بنفشه گذاشته اند.

به صورت میانگین از هر هزار کیلوگرم برگ این گل زیبا فقط یک کیلوگرم روغن بنفشه به دست می آید و قطعا به همین دلیل این داروی گیاهی بسیار کمیاب و گرانبها است. روغن بنفشه نادر خاصیت آرام بخش و مسکن را دارد.
امروز در مجموعه دکاموند شیمی تصمیم داریم تا این داروی هدیه شده از طبیعت را زیر ذره بین قرار داده و بررسی کنیم. تا انتهای این نقد و بررسی با ما همراه باشید.

روغن بنفشه اصل - دکاموند شیمی

بررسی تخصصی تر روغن بنفشه

روغن بنفشه عصاره ای به رنگ قهوه ای (یا سبز) و چسبناک از گیاه “Viola odorata” بوده و رایحه ای تند و شیرین را دارا می باشد.این گیاه یکی از 200 گونه مختلف دسته بنفشه ها است.

  • این روغن طبیعی با طیف گسترده ای از روغن های پرکاربرد ترکیب شده و فرآورده های گوناگونی را تولید می کند. از لحاظ رایحه این گل هم دسته گیاهانی مانند مریم گلی، اسطوخودوس، شمعدانی و گل یاس است.
  • همچنین این عصاره طبیعی گل بنفشه با هل ، زنجبیل ، لیمو ترش ، زیره ،فلفل سیاه ، چوب سدر ، نارنج ، نارنگی ، گریپ فروت ، ریحان و گشنیز ترکیبات خوش رایحه ای را تولید می کنند که کاربرد بسیار فراوانی در صنایع عطر سازی دارد.
  • روغن بنفشه یا از گل و یا از برگ این گیاه استخراج می شود. روغنی که از برگ گرفته شده باشد رنگی سبز تیره تا قهوه ای دارد اما روغنی که از گل گرفته شده باشد به سبز مایل به زرد بیشتر دیده می شود.استخراج روغن از گل بسیار کمیاب بوده و تمام آن در صنعت عطرسازی مورد استفاده قرار می گیرد.

درباره این گیاه

این گیاه که نام کامل آن Viola odorata linn است به عنوان بنفشه شیرین شناخته می شود. این گیاه همیشه سبز بومی آسیا و اروپاست اما در آمریکای شمالی و استرالیا نیز دیده می شود. بنفشه شیرین در طبیعت وحشی و بکر که در معرض نور مستقیم خورشید باشد رشد می کند.
همچنان این گیاه را در پرچین ها ، کنار رودخانه ها و دره های جنگلی نیز می بینیم. بهترین منطقه رشد این گل زیبا در ارتفاعات 1500 تا 1800 غربی هیمالیا و بخشی از کشمیر است. گیاه بنفشه در حدود 10 سانتی متر قد می کشد و در اواخر زمستان گل می دهد.گل هایی از این گیاه که به رنگ سرخ و بنفش هستند رایحه شیرین تری دارند.

فروش عمده روغن بنفشه - دکاموند شیمی

خواص این روغن بنفشه

این روغن بعد از استفاده در صنعت عطر سازی به خاطر خواص درمانی اش شهرت دارد.

  • از نطر طب سنتی این روغن تسکین دهنده سرفه، سرماخوردگی، آسم، تب، گلودرد، خستگی و کوفتگی و ورم لوزه ها است.
  • در صورت بخور کردن این روغن می توانید از خواص تب بری و آنتی باکتریال آن استفاده کنید.
  • با استفاده موضعی از این روغن می توانید انواع تورم ها را در بدن خود تسکین دهید.
  • این گیاه به عنوان داروی ادرار آور و ملین نیز تجویز می شود.
  • این گیاه به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان های گوناگون ضد سرطان است.
  • روغن بنفشه همراه با ترکیب روغن های دارویی دیگر می تواند برای درمان آب مروارید، مشکلات ریوی و افسردگی حاد استفاده شود.
  • از دیگر خواص درمانی این گیاه می توان به درمان بیماری های ریوی نظیر آنفولانزا و سل، کنترل شب ادراری، درمان اختلالات کلیوی، سم زدایی کبد و صفرا، کاهش دردهای روماتیسمی، کاهش سلولیت، تقویت گردش خون، کاهش آکنه های ناشی از استرس، تسکین سردردهای میگرنی و بی خوابی مزمن اشاره کرد.
  • این گل با نام های بنفشه شیرین، بنفشه آبی، بنفش مارس و بنفشه انگلیسی نیز شناخته می شود.

خرید روغن بنفشه - دکاموند شیمی

بررسی شیمیایی

  • روغن بنفشه سرشار از بسیاری از ترکیبات مفید نظیر ساپونین ها، سالیسیلات ها، آلکالوئیدها، فلاونوئیدها، تانن ها، فنولیک ها، کومارین ها، گلیکوزید های فنلی و گالترین ها می باشد. تمام این ها کنار هم یک پکیج کامل سلامتی را در این روغن تشکیل داده اند.
  • بعد از تجذیه و تحلیل روغن این گیاه زیبا در می باییم که این روغن حاوی 100 ماده و 25 ترکیب شیمیایی گوناگون است که 92.77% این روغن را تشکیل داده است. از این مواد می توان به بوتیل، اتیل هگزیل فتالات (30.10%) و دی هیدرو اکتینیدولید (12.03) اشاره کرد.
  • بعد از ترکیبات اصلی سایر ترکیبات شیمیایی این روغن شامل پارمون، الکل هگزیل، الکل بزیل، یورون و کوئوریتین می شود.

کابرد روغن بنفشه

  • از این گیاه به دلیل رایحه خوش در صنعت عطرسازی استفاده فراوانی می کنند.
  • در صنعت آرایشی و بهداشتی این گیاه نقش پررنگی را ایفا می کند.
  • به عنوان بی حس کننده در صنایع پزشکی از آن استفاده می شود.

خواص درمانی این گیاه به قدری گسترده است که هرچقدر از آن بنویسیم باز هم کم است اما به موارد مهم و تایید شده اشاره کردیم.

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن شگفت انگیز با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات دکاموند شیمی

محصولات مرتبط

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:

خانم سپهری

مدیر فروش

خانم شایگان

کارشناس فروش

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

2813 836 0910

3144 9501 031

5410 061 0912

3145 9501 031

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

خانم سپهری

مدیر فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم شایگان

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم تبلیغ بفرستیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه

دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.