روغن ماکادمیا

  • ماکادمیا یک گیاه بومی استرالیا است.
  • این گیاه حاوی دانه روغنی است.
  • حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است.
  • حاوی امگا 3 ، امگا 6 ، امگا 7 می باشد.

جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

تماس با شماره های:
 13144-7 950 031 .
    5020 142 0919 .

توضیحات

روغن ماکادمیا :

یکی از محبوب ترین روغن های جهان است و یک منبع غنی برای سلامتی بدن محسوب می شود. به دلیل خاصیتهای شگفت انگیز روغن ماکادمیا ، امروزه هم بصورت خوراکی و پخت و پز، و هم برای پوست و مو و در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. در ادامه، با خواص و کاربردهای بی نظیر آن آشنا می شوید.

فروش عمده روغن ماکادمیا

معرفی روغن ماکادمیا :

ماکادمیا یک گیاه بومی استرالیا است. این گیاه حاوی دانه روغنی است که به دلیل داشتن عطر عالی و مواد مغذی بالا، یکی از محبوب ترین ها در صنعت روغن سازی است. رنگ این روغن کمی کهربایی و دارای عطر و طعم عالی است.

خواص روغن ماکادمیا :

روغن دانه ماکادمیا فواید زیادی بر سلامتی دارد. برخی از مهمترین فواید آن عبارتند از:

  • تقریبا حاوی 60٪ اسید اولئیک و مقادیر زیادی اسید پالمیتولئیک و مقادیر کمی اسید لینولئیک تشکیل شده است. به همین دلیل توانایی کاهش سطح تری گلیسیرید و متعادل سازی سطح کلسترول را دارد.
  • به دلیل ترکیب اسیدهای چرب برای سرخ کردن یا پخت و پز بسیار عالی است و درنتیجه با دارا بودن اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در بهبود سلامت قلب مفید است.
  • علاوه بر سلامت قلب و تعادل کلسترول، روغن ماکادمیا کالری بسیار بالایی دارد که می تواند به تقویت سطح انرژی بدن کمک کند. با این حال، باید در مصرف آن احتیاط کرد زیرا می تواند باعث افزایش وزن و چاقی شود.
  • یکی از آنتی اکسیدان های موجود در روغن ماکادمیا با تقویت سلامت چشم در ارتباط است. یعنی با جلوگیری از تخریب ماکولا و کاهش سرعت رشد آب مروارید باعث محافظت از سلامت چشم می شود.
  • آنتی اکسیدان هایی از جمله توکوتریول ها می تواند تاثیر قدرتمندی بر سلامت کلی بدن و تقویت و بهینه سازی سیستم ایمنی بدن داشته باشد.
  • بهبود روند هضم غذا، کمک به افراد مبتلا به بیماری سلیاک، تقویت سلامت استخوان ها و تحریک گردش خون، از سایر خواص ماکادمیا هستند.

 

واردات روغن ماکادمیا

کاربرد روغن ماکادمیا برای پوست و مو :

به دلایل زیر، استفاده از ماکادمیا برای پوست مناسب است:

  • ماکادمیا حاوی اسکالن و اولئیک اسید است که به بازسازی سلول ها کمک می کند. بنابراین می توان برای پوست های خشک و برای نرم کردن و مرطوب کردن پوست از آن استفاده کرد.
  • روغن ماکادمیا حاوی امگا ۷ یا اسید پالمیتولئیک است که در بهبود زخم، خراش یا سوختگی ها مفید بوده و همچنین دارای خاصیت ضدآفتاب است.
  • ماکادمیا با دارا بودن لینولئیک اسید (امگا ۶)‌ می تواند به متعادل سازی تولید سبوم یا چربی طبیعی پوست کمک کند و یک سد طبیعی محافظ است. همچنین روغن این دانه ارزشمند بسیار سبک و نفوذپذیر است و برای پوست های خشک که تولید سبوم طبیعی کمتری دارند بسیارعالی است.

همچنین با روش های مختلف می توانید از روغن ماکادمیا برای موهای خود استفاده کنید.

  • ابتدا روغن را بین دو کف دست خود مالیده تا گرم شود و سپس روی موهای خود ماساژ دهید. همچنین برای ماساژ انتهای موهای خود با روغن، زمان بیشتری صرف کنید.
  • از این روغن برای ماسک روی مو نیز می توانید استفاده کنید. ترکیب آووکادو و روغن ماکادمیا با یکدیگر برای ماسک مو، ترکیبی فوق العاده است. موهای خود را به مدت 15 الی 20 دقیقه آغشته به این ماسک کنید. این کار به رطوبت دهی و بازگردندان پروتئین های اساسی موهای شما کمک می کند.

سایر کاربردهای ماکادمیا :

ماکادمیا یکی از گران ترین خشکبارهای جهان است. روغن ماکادمیا، علاوه بر پوست و مو، در صنایع غذایی بسیاری استفاده می شود.

  • این روغن از روغن هایی مانند زیتون، برتری بیشتری دارد و دارای درصد بالاتری اسید چرب غیراشباع است.
  • همچنین نقطه دود آن بالا و برابر با 210 درجه سانتیگراد است.
  • علاوه بر این، در صنایع آرایشی بهداشتی و در بیشتر کرم ها به عنوان ماده اولیه استفاده می شود.
  • همچنین در ماساژها بعنوان روغن ماساژ و سایر محصولات مرتبط از آن استفاده می شود.
  • به دلیل خواص بی نظیر آن، در تولید برخی داروها و پمادها نیز کاربرد دارد.

کاربرد روغن ماکادمیا

عواض احتمالی

روغن ماکادمیا ماده ای بی خطر است که تقریبا تمام افراد می توانند آن را استفاده کنند.

اما گاهی در افرادی که به دانه های آجیل حساسیت دارند، ممکن است نشانه های آلرژیک مشاهده شود. درصورت مشاهده علائم آلرژیک، از مصرف آن بپرهیزید.

درمورد استفاده بر روی پوست و مو، عوارض جانبی در اغلب افراد مشاهده نشده است. با این حال، برای اطمینان بیشتر از عدم وجود عوارض احتمالی روغن ماکادمیا بخصوص در افراد دارای پوست های بسیارحساس، قبل از مصرف آن را تست کنید. درصورتی که علائمی همچون قرمزی یا التهاب را مشاهده نکردید، استفاده از آن برای شما بلامانع است.

 

 

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن شگفت انگیز با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با دکاموند شیمی تماس بگیرید.

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir plink.ir
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

اطلاعات بیشتر

وزن 10000 g
ابعاد 22 × 22 × 30 cm

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن ماکادمیا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *