5/5 - (1 امتیاز)
مدت زمان تقریبی مطالعه :

روغن پالم نوعی روغن است که در انواع محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی استفاده می‌شود. این ماده عمدتاً به عنوان منبع ویتامین E کاربرد دارد.
روغن پالم در صابون سازی کاربرد دارد و همچنین در محصولاتی مانند صابون‌ها، پاک کننده‌ها، شامپوها و برخی مواد آرایشی موجود است.
این روغن اغلب برای متعادل کردن خواص قابض یا خشک کننده یک محصول استفاده می‌شود، زیرا به آبرسانی و نرمی پوست کمک می‌کند.

 

کاربرد روغن پالم برای پوست _ دکاموند شیمی

 

خواص روغن پالم برای پوست

اصلی‌ترین ترکیبات شیمیایی روغن پالم عبارتند از:

  • اسید پالمیتیک
  • اسید اولئیک
  • اسید استئاریک
  • اسید لینولئیک
  • کاروتنوئیدها
  • اسید لوریک
  • اسید میریستیک
  • اسیدهای کاپریک و کاپریلیک
  • فیتواسترول‌ها
  • ویتامین E

روغن پالم بر اساس ترکیبات شیمیایی گفته شده در بالا، خواص متفاوتی برای پوست دارد که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

اسید پالمیتیک به موارد زیر شناخته شده است:

  • خاصیت نرم کنندگی دارد.
  • موها را بدون باقی ماندن چربی یا چسبندگی نرم می‌کند.
  • رایج‌ترین اسید چرب اشباع شده است.

اسیدهای اولئیک (امگا 9) به موارد زیر شناخته می‌شوند:

  • حفظ نرمی، لطافت و درخشندگی پوست و مو.
  • تحریک رشد موهای ضخیم تر، بلندتر و قوی تر.
  • کاهش ظاهر پیری مانند چین و چروک‌های زودرس و خطوط ریز.
  • از بین بردن شوره سر و در نتیجه حمایت از رشد مو.
  • تقویت ایمنی.
  • دارای خواص آنتی اکسیدانی.
  • جلوگیری از التهاب، سفتی و درد مفاصل.

اسید میریستیک به موارد زیر معروف است:

  • یک عامل پاک کننده و کف کننده.
  • نرم کننده پوست و مو.
  • یک عامل ضد جوش که از تشکیل توده در محصولات پودری جلوگیری می‌کند.

اسید استئاریک به موارد زیر شناخته شده است:

  • دارای خواص پاک کنندگی است که کثیفی، عرق و اضافات را از مو و پوست پاک می‌کند.
  • یک عامل امولسیون کننده ایده آل است که آب و روغن را به هم متصل می‌کند.
  • باعث می‌شود محصولات در صورت نگهداری طولانی مدت قوی باقی بمانند.
  • حالت دهنده و محافظت از مو در برابر آسیب، بدون کاهش درخشندگی یا ایجاد احساس سنگینی در موها.
  • دارای خاصیت پاک کنندگی استثنائی.
حتما بخوانید :
7 منبع طبیعی هیالورونیک اسید

اسیدهای لینولئیک (امگا 6) به موارد زیر شناخته می‌شوند:

  • موها را مرطوب کرده و به رشد آن کمک می‌کند.
  • تسهیل بهبود زخم.
  • یک امولسیفایر مؤثر در فرمولاسیون صابون‌ها و روغن‌های سریع خشک شونده است.
  • خواص ضد التهابی دارد.
  • آکنه را تسکین داده و احتمال شیوع بیماری در آینده را کاهش می‌دهد.
  • حفظ رطوبت در پوست و مو را تقویت می‌کند.

 

روغن پالم برای پوست صورت _ دکاموند شیمی

 

روغن پالم که به صورت موضعی استفاده می‌شود، هیدراتاسیون را به پوست خشک باز می‌گرداند و با حبس رطوبت در پوست از خشکی بیشتر جلوگیری می‌کند.
مناسب برای استفاده بر روی پوست‌های حساس است و به طور مؤثر مناطق مبتلا به اگزما، پسوریازیس و علائم کشش را تغذیه می‌کند.
خواص آنتی اکسیدانی روغن پالم ایمنی را تقویت کرده و شروع چین و چروک را به تأخیر می‌اندازد. با خواص ضد باکتریایی، روغن پالم می‌تواند از بروز آکنه جلوگیری کند و در عین حال ناخالصی‌ها و پوست مرده را از بین ببرد و پوست را جوان کند.

از دیگر فواید روغن پالم که در ماساژ نیز استفاده می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می‌دهد.
  2. پوست را در برابر اشعه‌های مضر UV محافظت می‌کند.
  3. گردش خون را بهبود می‌بخشد.
  4. سوختگی‌های جزئی را تسکین می‌دهد.
  5. ظاهر چین و چروک‌ها را کاهش می‌دهد.
  6. لکه‌ها و لکه‌های تیره را روشن می‌کند.
  7. بازسازی پوست جدیدتر و انعطاف پذیرتر را تسهیل می‌کند.
    و…

 

روغن پالم برای پوست _ دکاموند شیمی

 

موارد استفاده از روغن پالم

کاربردهای روغن پالم فراوان است، از دارویی گرفته تا آرایشی. اشکال مختلف آن شامل روغن، ژل، لوسیون، کرم، صابون، شامپو و شمع سازی است.

برای استفاده موضعی، روغن پالم را می‌توان به کرم‌ها، فونداسیون‌ها و لوسیون‌ها اضافه کرد تا به خواص ضد پیری و همچنین رطوبت عمیق برای پوست نرم‌تر و انعطاف پذیرتر کمک کند.
برای یک ماسک مرطوب کننده صورت، صورت را با آب تمیز کنید تا همه آلودگی‌ها و چربی‌ها از بین برود، پوست را با یک حوله نرم خشک کنید، چند قطره روغن پالم را روی صورت بمالید و اجازه دهید پوست، آن را قبل از شستشو جذب کند.
این کار همچنین با کاهش تولید ملانین، هرگونه لک تیره ناخواسته یا هایپرپیگمانتاسیون را روشن می‌کند.
برای یک ماسک جایگزین و در عین حال مؤثر مشابه، روغن پالم را می‌توان قبل از استفاده بر روی صورت تمیز، با پودر خاک رس و یک تخم مرغ مخلوط کرد و قبل از شستشو با آب تا 20 دقیقه نگه داشت.

حتما بخوانید :
روغن آووکادو :14 فایده عالی بهترین روغن گیاهی

روغن پالم اگر که به صورت دارویی استفاده شود، کبودی و آفتاب سوختگی را تسکین می‌دهد و همچنین هنگامی که روی بریدگی‌ها اعمال شود، روغن پالم باعث بهبود سریع‌تر آن‌ها خواهد شد.

 

خطرات روغن پالم برای پوست _ دکاموند شیمی

 

موارد منع مصرف و مضرات روغن پالم برای پوست

روغن‌های حامل فقط برای استفاده خارجی هستند. روغن حامل پالم و روغن هسته پالم نباید بلعیده شوند.
مانند سایر روغن‌ها، برای بررسی حساسیت‌ها، باید یک تست پچ روی بازوی داخلی با استفاده از مقدار کمی روغن پالم انجام شود.
عدم وجود پاسخ آلرژیک در عرض 48 ساعت نشان می‌دهد که روغن برای استفاده بی‌خطر است.
افرادی که به آجیل یا روغن پنبه دانه حساسیت دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلرژی به روغن پالم هستند و باید از مصرف آن خودداری کنند.

به ندرت می‌توان واکنش آلرژیک به روغن پالم تصفیه شده را تجربه کرد، زیرا فرآیند حرارت دادن معمولاً آلرژن‌ها را از بین می‌برد، بنابراین خطر آلرژی را از روغن حذف می‌کند.
با این حال، برخی از عوارض جانبی بالقوه و احتمالاً ناگهانی ممکن است شامل خارش و تورم باشد – به احتمال زیاد در صورت، زبان یا گلو.
سایر اثرات ممکن است شامل تحریک مانند التهاب، تاول، سوزش، بثورات، قرمزی یا سوزش و همچنین سرگیجه و مشکلات تنفسی باشد.
در صورت بروز واکنش آلرژیک، مصرف محصول را قطع کرده و فوراً به پزشک، داروساز یا متخصص آلرژی مراجعه کنید.

همچنین روغن پالم هنگامی که به صورت موضعی استفاده می‌شود لکه زرد رنگی به جا می‌گذارد، اما می‌توان آن را به راحتی از روی پوست شست.

 

در صورت نیاز به خرید این محصول، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

 

روغن پالم در ساخت چه محصولات آرایشی کاربرد دارد؟

ژل، لوسیون، کرم، صابون، شامپو و.....

روغن پالم چه رنگی دارد؟

روغن پالم خام و تصفیه نشده به دلیل رنگ قرمز مایل به نارنجی آن گاهی اوقات به عنوان روغن پالم قرمز نیز شناخته می‌شود. اما نمونه تصفیه شده معمولا رنگی مایل به زرد و نارنجی دارد.

حتما بخوانید :
روغن شی باتر چیست؟ چرا باید از کره شی باتر استفاده کنیم؟

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly

 

منبع: newdirectionsaromatics

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
روغن سویا برای دام _ دکاموند شیمی
کاربرد روغن سویا برای دام و طیور
روغن سویا برای آشپزی _ دکاموند شیمی
فواید روغن سویا برای سلامتی
کاربرد روغن سویا برای مو _ دکاموند شیمی
روغن سویا برای مو: فواید و نحوه استفاده
فواید روغن پالم برای پوست _ دکاموند شیمی
روغن پالم برای پوست: خواص و عوارض
خواص روغن سویا برای پوست _ دکاموند شیمی
بهترین فواید روغن سویا برای پوست
خرید سوربیتول _ دکاموند شیمی
سوربیتول
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.