Search
Close this search box.
ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استفاده از روغن پالم برای موهای شما فواید زیادی دارد. به دلیل خاصیت نرم کنندگی این روغن می‌توان از آن برای مرطوب کردن موها استفاده کرد.
این روغن یک پاک کننده و نرم کننده مو شناخته شده و مؤثر است. همچنین می‌تواند آسیب مو را کاهش دهد.

در این مقاله، مزایای استفاده از روغن پالم برای مو را به همراه روش‌های مختلفی که می‌توانید از آن برای تحریک رشد مو استفاده کنید، توضیح خواهیم داد.

 

روغن پالم چیست؟

روغن پالم قرمز یک روغن طبیعی و خوراکی است که به روغن میوه نخل قرمز بکر نیز معروف است.
روغن نخل قرمز از درخت Elaeis guineensis که در بخش‌هایی از آفریقا و آسیا رشد می‌کند به دست می‌آید. منبع روغن پالم، میوه درخت نخل روغنی است.
رنگ روغن پالم مانند رنگ میوه‌ی آن است. این میوه رنگ قرمز تیره ای دارد، مخصوصاً زمانی که فرآوری نشده باشد. این رنگ قرمز از کاروتن‌هایی مانند لیکوپن، آلفا کاروتن و بتا کاروتن موجود در این میوه می‌آید.

فواید این روغن برای پوست را در مقاله‌ای با نام ” روغن پالم برای پوست: خواص و عوارض ” کامل توضیح داده‌ایم. اما چگونه این روغن به سلامت مو کمک می‌کند؟

 

کاربرد روغن پالم برای مو _ دکاموند شیمی

 

فواید روغن پالم برای مو

 

  • خاصیت نرم کنندگی دارد.
    روغن پالم خاصیت نرم کنندگی قابل توجهی دارد. نرم کننده ماده‌ای است که تحریکات روی پوست سر شما را کاهش می‌دهد و موهای شما را نرم‌تر می‌کند.
    روغن طبیعی پالم همچنین به عنوان محافظ رطوبت مو نیز شناخته شده است. خواص نرم کنندگی روغن پالم قرمز برای مو عمدتاً از وجود اسید پالمیتیک و اسید میریستیک ناشی می‌شود.
    این اسیدها ممکن است از مو و پوست سر شما در برابر تحریک محافظت کنند.
  • موهای شما را تمیز نگه داشته و حالت می‌دهد.
    روغن‌های طبیعی می‌توانند به طور مؤثر موهای شما را تمیز کرده و آن را حالت دهند. اسید میریستیک موجود در روغن به عنوان یک عامل پاک کننده برای مو و پوست سر عمل می‌کند.
    این روغن همچنین حاوی اسید استئاریک است. این اسید ممکن است به طور مؤثر چربی و کثیفی را از روی موها پاک کند.
    اگر موهای شما کم آب یا خشک است، این مواد ممکن است به عنوان حالت دهنده نیز عمل کرده و همچنین از موهای شما در برابر آسیب‌های قابل توجه محافظت کنند.
    این روغن همچنین به موهای شما درخشندگی می‌بخشد.
    رنگ روغن گیاهی پالم بسیار قرمز است و ممکن است موهای شما را لکه دار کند.
    اگر موهایی رنگ روشن دارید، از استفاده از این روغن به عنوان حالت دهنده خودداری کنید و یا پس از استفاده، موهای خود را آبکشی کنید.
  • ممکن است با آسیب پوست سر مبارزه کند.
    روغن پالم ممکن است با آسیب پوست سر مبارزه کند.
    کاروتن‌های موجود در آن ممکن است در این کار نقش داشته باشند. کاروتن ها باعث تولید سبوم در پوست سر می‌شوند که به نوبه خود از خشک شدن موهای شما جلوگیری می‌کنند.
    علاوه بر این، ممکن است از پوست سر در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت کنند. با این حال، تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.
  • خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.
    روغن نخل قرمز حاوی ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی می‌باشد. برخی از مطالعات نشان می‌دهد که ویتامین E می‌تواند سلامت مو را ارتقا دهد.
هرچه باید در مورد اسانس بدانید
حتما بخوانید :

 

روغن پالم برای مو _ دکاموند شیمی

 

همچنین برای اطلاع از خواص این روغن برای سلامت بدن می‌توانید مقاله ” فواید روغن پالم برای مغز و قلب ” را مطالعه نمایید.

 

نحوه استفاده از روغن پالم برای مو

روغن ارگانیک پالم برای رشد مو مناسب است و فواید متعددی برای مو دارد و می‌تواند باعث شود موهای شما استحکام خود را برای مدت طولانی حفظ کند. راه‌های مختلفی برای استفاده از روغن پالم برای رشد مو وجود دارد.

قبل از دوش گرفتن
می‌توانید قبل از دوش گرفتن، روغن پالم را به سر خود بمالید. مطمئن شوید که روغن را به پوست سر خود ماساژ می‌دهید زیرا این کار باعث افزایش جریان خون در پوست سر و در نتیجه رشد مو می‌شود.
از آنجایی که این روغن طبیعی خوش خیم است، حتی اگر برای مدت طولانی بماند، هیچ آسیبی به موهای شما وارد نمی‌کند.
می‌توانید روغن را یک شب روی موهایتان بگذارید و صبح دوش بگیرید. روغن مو را با استفاده از یک شامپو تمیز کننده مناسب بشویید.

بعد از دوش گرفتن
همچنین می‌توانید از روغن پالم برای مو بعد از حمام و به عنوان حالت دهنده استفاده کنید.
هنگام استفاده از روغن از مرطوب بودن موهایتان اطمینان حاصل کنید. روغن پالم برای موخوره مناسب ایت و از آن جلوگیری می‌کند.
این روغن به ویژه اگر موهای خود را رنگ می‌کنید، برایتان مفید است. این روغن یک لایه محافظ روی موهای شما تشکیل می‌دهد و از آن در برابر عناصر مضر بیرونی محافظت می‌کند.

 

نحوه استفاده از روغن پالم برای مو _ دکاموند شیمی

 

سخن پایانی

استفاده از روغن پالم برای موهایتان با توجه به خواص مرطوب کنندگی، روان کنندگی، پاک کنندگی و حالت دهندگی آن ایده خوبی است.
اسید میریستیک، اسید پالمیتیک و اسید استئاریک موجود در روغن طبیعی پالم این خواص را دارند. علاوه بر این، این روغن منبع غنی ویتامین E است که فعالیت آنتی اکسیدانی آن در ارتقای سلامت مو و پوست سر نقش دارد.
این روغن را می‌توانید قبل یا بعد از حمام استفاده کنید. در حالی که استفاده قبل از حمام از طریق ماساژ پوست سر به بهبود گردش خون کمک می‌کند، پس از استحمام موها را حالت داده و موخوره را از بین می‌برد.
با این حال، تحقیقات بیشتری برای تأیید این مزایا نیاز است.

خواص روغن کاج برای پوست : شگفت انگیز
حتما بخوانید :

البته اگر موهای نازکی دارید، روغن پالم ممکن است برای نوع موهای شما خیلی سنگین باشد. علاوه بر این، افرادی که پوست سر مستعد آکنه دارند باید از مصرف آن خودداری کنند.

 

سوالات متداول

آیا روغن پالم برای موهای مجعد مفید است؟

بله، روغن پالم قرمز سرشار از ویتامین E است که از پوست سر در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند، به رشد مو کمک می کند و سلامت مو را بهبود می بخشد.

آیا روغن پالم برای موهای کم تخلخل خوب  است ؟

بله، روغن پالم قرمز دارای خواص نرم کنندگی است که به موهای شما اجازه می دهد تا رطوبت را به داخل ببندند. این باعث می شود برای افرادی که موهایی با تخلخل کم دارند ایده آل باشد.

آیا روغن پالم ویتامین A دارد؟

بله، روغن پالم قرمز حاوی کاروتنوئیدهایی است که از مشتقات ویتامین A هستند.

آیا روغن پالم دارای امگا ۳ است؟

بله، روغن پالم قرمز سرشار از چربی های اشباع نشده چندگانه است  . امگا ۳ نوعی چربی غیراشباع چندگانه است که برای بدن ضروری و مفید است.

 

منبع:  stylecraze

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی