اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در pinterest
مدت زمان تقریبی مطالعه :

فهرست مطالب

هنگامی که از مواد مراقبت از پوست خود صحبت میشود ، احتمالاً تصور میشود که یک قفسه پر از بطری های شیشه ای و ظروف مختلف باشد ، زیرا مراقبت از پوست بسیار طول می کشد. مزایای هر بطری به احتمال زیاد به نوعی از موارد زیر است: مرطوب کردن ، شفاف سازی ، کاهش لکه های تیره ، داشتن مزایای ضد پیری یا کمک به ساخت کلاژن . حال ، تصور کنید که می توانید این مزایای تقویت کننده پوست را به طور کامل از یک منبع بدست آورید ، دیگر هیچ بطری اضافه ای نگه ندارید.

راه حل جایگزین کردن انواع کوکتل های مراقبت از پوست ، انواع روغن و مرطوب کننده هایی که با گذشت زمان جمع آوری کرده اید ، قرن هاست که وجود دارد. درباره ی چه صحبت میکنیم؟ به آن روغن مورینگا می گویند. این منبع طبیعی مراقبت از پوست ، اکنون به عنوان یک روغن شگفت انگیز همه جانبه مورد ستایش قرار گرفته است ، اما به سختی در صحنه مدرن قرار گرفته است. در حقیقت ، قرن هاست که از آن برای مزایای سلامتی و زیبایی استفاده می شود.

حقیقت هایی درباره روغن مورینگا

  • نوع ماده تشکیل دهنده : روغن
  • فواید اصلی : خطوط ریز و چین و چروک را کاهش می دهد ، ظاهر کلی پوست را بهبود می بخشد ، التهاب را تسکین می دهد.
  • چه کسی باید از آن استفاده کند : به طور کلی ، انواع پوست می توانند از استفاده از روغن مورینگا بهره مند شوند.
  • چند وقت یکبار می توانید از آن استفاده کنید؟ : مصرف بسته به محصول خاص متفاوت است ، اما به طور کلی می توان روزانه از روغن مورینگا استفاده کرد ، هم قبل از ظهر و هم بعد از ظهر .
  • با این ترکیب به خوبی کار می کند : روغن مورینگا با اکثر مواد سازنده و روغن های پایه به خوبی کار می کند.
  • استفاده کنید با : روغن مورینگا را می توان با اکثر مواد تشکیل دهنده استفاده کرد.

روغن مورینگا 100% اصل _ دکاموند شیمی

روغن مورینگا چیست؟

روغن دانه مورینگا روغنی است که از گیاه مورینگا در کوههای هیمالیا یافت می شود. این روغن سرشار از اسیدهای چرب امگا و آنتی اکسیدان است که باعث تسکین و محافظت از پوست می شود. آنتی اکسیدان ها به عنوان مواد نگهدارنده طبیعی عمل می کنند و آن را به یک روغن پایدار در برابر خشکی مقاوم می کنند و ماندگاری بیشتری دارند. بذرهای درخت مورینگا همچنین دارای اسید اولئیک ، یک اسید چرب مفید دیگر ، با خلوص 73 درصد است که به آن خواص مفید اضافی می بخشد که بعداً در مورد آن بحث خواهیم کرد. همچنین از نظر مواد مغذی غنی از اسیدهای پالمیتولیک و لینولئیک است و همچنین حاوی ویتامین های A و C است.

دانه های آن حاوی حدود 40٪ روغن است که سرشار از تری گلیسیریدهای اسید اولئیک است و به همین دلیل اغلب با روغن زیتون مقایسه می شود.” آنتی اکسیدان توکوفرول های قدرتمند – مانند ویتامین E و استرول های آرام بخش ، که به گفته متخصصان این ماده را برای کاربردهای آرایشی ایده آل می کند. روغن مورینگا به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی ، پاک کنندگی و نرم کنندگی در بسیاری از مواد آرایشی یافت می شود.

خواص فوق العاده روغن مورینگا برای پوست و مو

عوارض روغن مورینگا _ دکاموند شیمی

  • هیدراتاسیون :
    40٪ روغن مورینگا ،اسیدهای چرب اشباع نشده است که 70٪ آن اسید اولئیک است. این امر آن را برای حمایت از دیواره های محافظ پوست عالی می کند ، که باعث رطوبت رسانی می شود و ما را در برابر حمله های محیطی محافظت می کند. این بدان معنی است که یک مرطوب کننده خوب و برای پوست های خشک و حساس مفید است.
  • پاکسازی:
    آن اسیدهای چرب – به ویژه اسید اولئیکی که در مورینگا وجود دارد – مورینگا را به یک روغن بسیار پاک کننده تبدیل می کند.
  • ضد پیری:
    به شرطی که این محصول از “روغن نسبتاً تازه با مقدار اسید اولئیک آزاد و کم” تشکیل شده باشد این ماده در تجمع خطوط ریز موثر بوده و به ظاهر جوانتر کمک می کند. همچنین سرشار از سیتوکینین است و از همه مهمتر زئاتین ، زئاتین باعث رشد سلول می شود و با حمایت و تغذیه از بافت سلول ، روند پیری را به تأخیر می اندازد. همچنین باعث درخشندگی پوست می شود.
  • التیام بخشی:
    به دلیل خاصیت نرم کنندگی ، مورینگا گزینه مناسبی برای اعمال بریدگی ، سوختگی و خراش های جزئی است.
  • متعادل سازی:
    روغن مورینگا نیز مانند روغنی است که به طور طبیعی توسط پوست ما تولید می شود ، به این معنی که می تواند به تعادل و تغذیه انواع پوست کمک کند بدون اینکه چرب باشد.
  • سرشار از اسید اولئیک:
    آن را به یک روغن بسیار مرطوب کننده تبدیل می کند و بسیار مفید برای پوست خشک و حساس می باشد.
  • ضد میکروبی:
    همچنین دارای خواص ضد میکروبی و به دلیل محتوای بالای ویتامین E ، دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی نیز می باشد.
  • مقابله با شکستگی:
    خواص ضد التهابی همچنین می تواند به شفافیت پوست کمک کرده و باعث برطرف شدن بریدگی شود. این عنصر معمولا به مسائل پوستی مانند رنگ، خطوط و چین و چروک و حتی پوست مستعد آکنه استفاده می شود .
  • درمانی:
    مورینگا اغلب در محصولات آروماتراپی به عنوان روغن حامل (به دلیل ماندگاری زیاد) استفاده می شود .
    روغن مورینگا برای پوست _ دکاموند شیمیدر ادامه به صورت خلاصه خواص شگفت انگیز روغن معجزه را برمیشماریم
  • جوان سازی و تقویت درخشندگی
  • باعث کاهش خطوط و چین و چروک می شود
  • سرشار از ویتامین A که به ساخت کلاژن در پوست کمک می کند
  • ویتامین C طبیعی به کاهش خطوط ریز و چین و چروک کمک می کند
  • مزایای بهبودی ویتامین E
  • امگا 3 و 6
  • ویتامین C باعث تثبیت کلاژن و کاهش خطوط ریز و ترمیم سلول های آسیب دیده پوست می شود.
  • رشد سلولی و تولید کلاژن را تقویت می کند
  • سرشار از آنتی اکسیدان و اسیدهای چرب است
  • سم زدایی و تصفیه می کند
  • با تقویت سد طبیعی پوست ، به محافظت در برابر آلاینده های محیطی کمک می کند
  • به جلوگیری از ایجاد زخم کمک می کند
  • نرم ترین و محکم ترین تارهای مو را به شما می دهد. به این دلیل که دارای تنوع زیادی از مواد معدنی غنی از جمله روی (برای تولید موهای سالم ضروری است) و آنتی اکسیدان ها برای کمک به تقویت تولید کراتین است. این به بازیابی قدرت ، رشد مو و ترمیم آسیب کمک می کند.
  • خواص ضد التهابی که برای درمان و بهبود خراش های جزئی پوست ، بریدگی و خراش جزئی ، کبودی ، سوختگی ، گزش حشرات ، بثورات ، آفتاب سوختگی و عفونت های پوستی استفاده شده است.
  • روغن مورینگا به رفع جوش های سرسیاه و جوش ها کمک می کند. هنگامی که به طور منظم استفاده می شود به جلوگیری از بروز مجدد لکه ها کمک می کند.
  • خاصیت ضد عفونی کننده قوی که باعث می شود بعد از خال کوبی بر روی پوست ، گزش ، جوش های پوستی ، پسوریازیس ، اگزما و سایر بیماری های پوستی بسیار عالی باشد.

از روغن مورینگا برای حالت خشکی لب و سایر شرایط خشکی و خشکی پوست مانند درماتیت ، اگزما و پسوریازیس استفاده کنید.

روغن مورینگا برای جوش و آکنه _ دکاموند شیمی

عوارض جانبی روغن مورینگا

هیچ مدرک علمی برای تأیید تمام عوارض جانبی احتمالی آن در دسترس نیست. در حالی که برخی از متخصصان از قدرت روغن معجزه صحبت میکنند ، آزمایش های بالینی زیادی برای اثبات این ادعاها انجام نشده است. ما برای درک کامل تأثیرات روغن مورینگا در محصولات موضعی به اطلاعات بیشتری نیاز داریم زیرا هنوز مطالعات زیادی در این باره انجام نشده است.” همانند هر محصول جدید ، متخصصان به بیماران توصیه می کنند که یک آزمایش لکه ای پشت گوش انجام دهند و آن را به مدت 24 ساعت بگذارند. در صورت بروز هرگونه واکنش ، استفاده را قطع کنید.

نحوه مصرف روغن مورینگا

در حالی که مورینگا را می توان به عنوان یک روغن خالص و بدون ترکیب با ماده ای دیگر استفاده کرد ، بیشتر اوقات همراه با سایر مواد استفاده می شود. خود روغن می تواند به عنوان مرطوب کننده ، درمان مو یا حتی در پخت و پز استفاده شود.

روغن آووکادو :14 فایده عالی بهترین روغن گیاهی

روغن مورینگا را می توان به صورت زیر مصرف کرد :

  • روغن پخت و پز برای استفاده در سرخ کردن و پخت.
  • اسانس مورد استفاده موضعی روی پوست و مو . همیشه قبل از استفاده هر روغن اسانسی را با یک روغن حامل رقیق کنید.
  • ماده اولیه در محصولات مراقبت از پوست و مو ، مانند صابون ، شوینده مایع ، تونر آبرسان ، روغن ماساژ ، شامپو و نرم کننده مو.

روغن مورینگا برای مو _ دکاموند شیمی

خواص روغن مورینگا برای مو و پوست

روغن مورینگا با درجه غذایی چربی سالم و اشباع نشده ای است که سرشار از پروتئین و سایر ترکیبات است. مورینگا به عنوان یک روغن اسانسی فوایدی برای مرطوب سازی و پاکسازی پوست دارد. همچنین می تواند برای آکنه و به عنوان یک درمان مرطوب کننده مو استفاده شود.

می توانید یک روغن درمانی برای مراقبت از پوست یا مو با روغن اسانسی مورینگا ایجاد کنید.

روغن مورینگا خالص _ دکاموند شیمی

روش تهیه کوکتل مورینگا برای مو

  • 2 فنجان روغن پایه مانند روغن بادام تلخ که دارای خاصیت مرطوب کنندگی است .
  • 5 تا 10 قطره روغن مورینگا
  • 5 تا 10 قطره روغن اسانسی مفید مانند لاوندر یا روغن درخت چای

روش استفاده:

  • روغن ها را با هم در یک کاسه یا بطری شیشه ای مخلوط کنید.
  • به موها بمالید ، و ریشه ها را ماساژ دهید.
  • موها را بپوشانید و بگذارید یک شب بماند.
  • موها را مثل همیشه شامپو بزنید و حالت دهید.
  • همچنین می توانید قبل از استفاده ، این مخلوط را برای چند ثانیه در مایکروویو گرم کنید. برخی از افراد رایحه ای را که گرمایش به روغن ها می بخشد ، دوست دارند.

روغن مورینگا برای پوست

  • از موادی که برای درمان مو استفاده می کنید استفاده کنید. برای تغییر رایحه ، روغن های پایه و روغنهای اسانسی مختلفی را آزمایش کنید.
  • به آرامی با پوست خود روی صورت یا بدن ماساژ دهید.

میتوانید روغن مورینگا را از اینجا خرید کنید.

ماندگاری روغن مورینگا نسبتاً طولانی تا حدود 1 سال است. با این حال ، باید هرگونه مخلوط روغن را در شیشه در دمای اتاق ، در یک فضای تاریک نگهداری کنید تا از کدر شدن آن جلوگیری شود.

وارد کننده روغن مورینگا _ دکاموند شیمی

برگهای مورینگا در مقابل روغن

از کل درخت مورینگا برای اهداف مختلف استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که روغن مورینگا فقط از دانه های آن است نه از برگ و گل آن.

برخی از مزایای ادعا شده مورینگا ممکن است از روغن حاصل نشود ، بلکه از اشکال دیگر مانند پودر برگ حاصل می شود.

روغن درخت چای : 14 خاصیت و کاربرد روزمره آن

مثلا، طبق برخی از بررسی ها برگهای مورینگا می تواند برای کنترل دیابت مفید باشد. برگها همچنین ممکن است حاوی خواص ضد باکتری باشد .

خوردن پوست ، برگ و گل درخت مورینگا می تواند انقباضات رحمی را به حدی ایجاد کند که باعث سقط شود. روغن مورینگا با این خطر ارتباطی نداشته است. با این حال ، مهم است که در مورد استفاده از روغن مورینگا با پزشک خود صحبت کنید ، به خصوص هنگام تلاش برای باردار شدن و در دوران بارداری.

فروش روغن مورینگا _ دکاموند شیمی

نتیجه گیری :

روغن مورینگا با درجه غذایی چربی سالم و اشباع نشده ای است که سرشار از پروتئین و سایر ترکیبات است. مورینگا به عنوان یک روغن اسانسی فوایدی برای مرطوب سازی و پاکسازی و تغذیه پوست دارد. همچنین می تواند به عنوان یک درمان مرطوب کننده و تقویت کننده ریشه و ساقه مو استفاده شود.

با توجه که لیست خواص شگفت انگیز روغن مورینگا اینطور به نظر میرسد که نام روغن معجزه به درستی انتخاب شده است . لازم به ذکر است که این روغن هنگامی انقدر موثر است که خالص و 100 درصد اصل باشد . پس برای خرید به شرکت های معتبری مثل شرکت دکاموند شیمی که به صورت تخصصی در زمینه روغن های آرایشی بهداشتی فعالیت دارند مراجعه کنید.

اگر هنوز سوالی دارید که دوست دارید قبل از خرید به جوابش برسید میتونید از کارشناسان شرکت دکاموند شیمی بپرسید.

لینک کوتاه مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir plink.ir

منبع :

  1. Healthline
  2. byrdie

محصولات مرتبط :

روغن مورینگا _ دکاموند شیمی
روغن مورینگا
وارد کننده اسید اولئیک - دکاموند شیمی
اسید اولئیک
روغن لاوندر - دکاموند شیمی
روغن لاوندر
روغن بادام تلخ - دکاموند شیمی
روغن بادام تلخ
روغن درخت چای - دکاموند شیمی
روغن درخت چای
روغن زیتون - دکاموند شیمی
روغن زیتون

آخرین مقالات

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:

خانم سپهری

مدیر فروش

خانم شایگان

کارشناس فروش

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

2813 836 0910

3144 9501 031

5410 061 0912

3145 9501 031

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

خانم سپهری

مدیر فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم شایگان

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم تبلیغ بفرستیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه

دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.