Search
Close this search box.
5/5 - (3 امتیاز)
مدت زمان تقریبی مطالعه :
خرید روغن نارگیل _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت
ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات
خرید روغن نارگیل _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت

روغن نارگیل نوعی روغن گیاهی است که به دلیل خواص زیادش برای سلامتی مورد توجه قرار گرفته است. از کاهش سطح کلسترول LDL تا بهبود عملکرد مغز در بیماران آلزایمر، این روغن با بسیاری از فواید سلامتی مرتبط است.
در واقع، چندین مطالعه نشان داده‌اند که ممکن است فوایدی برای سلامت پوست و مو نیز داشته باشد.

پیشتر، ” خواص روغن نارگیل برای مو ” را بررسی کردیم.
در این مقاله فواید روغن نارگیل برای پوست را بررسی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

 

روغن نارگیل چیست؟

روغن نارگیل یک روغن بسیار اشباع است که به طور سنتی با استخراج روغن از نارگیل خام یا مغز نارگیل خشک تهیه می‌شود. در دمای اتاق جامد است، اما وقتی گرم شود می‌تواند نرم و یا حتی ذوب شود.

اغلب در آشپزی و یا مستقیماً روی پوست و مو استفاده می‌شود .
روغن نارگیل سرشار از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​است که نوعی چربی اشباع شده است. در واقع، این اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​حدود ۶۵ درصد از ترکیب کل آن را تشکیل می‌دهند.

اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل عبارتند از:

  • اسید لوریک: ۴۹%
  • اسید میریستیک: ۱۸٪
  • کاپریلیک اسید: ۸%
  • اسید پالمیتیک: ۸%
  • اسید کاپریک: ۷%
  • اسید اولئیک: ۶%
  • اسید لینولئیک: ۲%
  • اسید استئاریک: ۲%

 

خواص روغن نارگیل برای پوست _ دکاموند شیمی

 

خواص روغن نارگیل برای پوست

اگرچه این روغن متشکل از حدود ۹۰٪ چربی اشباع شده است، اما حاوی مقادیر کمی از چربی‌های تک و چند غیر اشباع نیز می‌باشد.

 

می‌تواند میکروارگانیسم‌های مضر را از بین ببرد.
اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​موجود در روغن نارگیل دارای خواص ضد میکروبی هستند که می‌توانند به محافظت در برابر میکروارگانیسم‌های مضر کمک کنند.
این امر به ویژه برای سلامت پوست مهم است، زیرا بسیاری از انواع عفونت‌های پوستی، از جمله آکنه، سلولیت، فولیکولیت و پای ورزشکاران، توسط باکتری‌ها یا قارچ‌ها ایجاد می‌شوند.

همچنین استفاده مستقیم از روغن نارگیل روی پوست ممکن است از رشد این میکروارگانیسم‌ها جلوگیری کند.
این به دلیل محتوای اسید لوریک آن است که تقریباً ۵۰ درصد از اسیدهای چرب موجود در این روغن را تشکیل می‌دهد و می‌تواند با میکروارگانیسم‌های مضر مبارزه کند.
مطالعه دیگری در لوله آزمایش نشان داد که اسید لوریک می‌تواند پروپیونی باکتریوم آکنه را از بین ببرد، نوعی باکتری که منجر به ایجاد آکنه التهابی می‌شود.

بهترین فواید روغن سویا برای پوست
حتما بخوانید :

علاوه بر این، اسید کاپریک یکی دیگر از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​است که در روغن نارگیل یافت می‌شود، البته به میزان کمتر. مانند اسید لوریک، اسید کاپریک نیز دارای خواص ضد میکروبی قوی است.
یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که اسید لوریک و کاپریک هر دو به طور مؤثر گونه‌های باکتری را از بین می‌برند.
مطالعه دیگری در لوله آزمایش اثرات ضد قارچی اسید کاپریک را نشان داد و نشان داد که می‌تواند از رشد انواع خاصی از قارچ‌ها جلوگیری کند.

 

روغن نارگیل برای پوست خشک _ دکاموند شیمی

 

می‌تواند التهاب را کاهش دهد.
التهاب مزمن جزء اصلی بسیاری از انواع مختلف اختلالات پوستی از جمله پسوریازیس، درماتیت تماسی و اگزما می‌باشد. جالب توجه است که روغن نارگیل دارای خواص ضد التهابی است.
علاوه بر این، روغن طبیعی نارگیل ممکن است با بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی التهاب را کاهش دهد.

مهم است که به خاطر داشته باشید که بیشتر تحقیقات فعلی به مطالعات حیوانی و لوله آزمایش محدود می‌شود، بنابراین دشوار است که بدانید این نتایج چگونه ممکن است برای انسان کاربرد داشته باشد.

 

ممکن است به درمان آکنه کمک کند.
در حالی که برخی فکر می‌کنند روغن نارگیل منافذ را می‌بندد، تحقیقات قابل توجهی نشان می‌دهد که در واقع ممکن است به درمان آکنه کمک کند .
آکنه یک بیماری التهابی است و بسیاری از داروهای مورد استفاده برای درمان آن با هدف کاهش التهاب کار می‌کنند.
از آنجایی که این روغن و اجزای آن ممکن است به کاهش التهاب در بدن کمک کنند، ممکن است باعث درمان آکنه نیز بشوند.
علاوه بر این، خواص ضد باکتریایی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​در روغن نارگیل نیز می‌تواند به کاهش آکنه کمک کند.
مطالعات متعدد نشان داده است که اسید لوریک، که تقریباً نیمی از اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل را تشکیل می‌دهد، باکتری های مرتبط با آکنه را از بین می‌برد.
برای به دست آوردن بهترین نتایج، روغن نارگیل باید به طور مستقیم روی پوست در مناطقی که آکنه وجود دارد، استفاده شود.

روغن آووکادو و هر آنچه باید درباره آن بدانید
حتما بخوانید :

 

عوارض روغن نارگیل برای پوست _ دکاموند شیمی

 

می‌تواند پوست خشک را مرطوب کند.
علاوه بر اثرات آن بر آکنه و التهاب، استفاده از روغن نارگیل بر پوست، می‌تواند به هیدراته نگه داشتن آن کمک کند.

یک مطالعه در بیماران با پوست خفیف تا متوسط ​​خشک، اثرات روغن نارگیل را با روغن معدنی مقایسه کرد، نوعی روغن ساخته شده از نفت که اغلب برای درمان پوست خشک استفاده می‌شود.
این مطالعه دو هفته‌ای نشان داد که این روغن به طور قابل توجهی آبرسانی پوست را بهبود می‌بخشد و به اندازه روغن معدنی مؤثر است.

همچنین نشان داده شده است که به درمان اگزما، یک بیماری پوستی که با بثورات پوسته پوسته و خارش‌دار مشخص می‌شود، کمک می‌کند.
مطالعه‌ای که اثرات روغن زیتون و روغن نارگیل را در ۵۲ بزرگسال مبتلا به اگزما مقایسه کرد، نشان داد که استفاده از روغن نارگیل علاوه بر کمک به درمان اگزما، به کاهش خشکی نیز کمک می‌کند.
هیدراته نگه داشتن پوست می‌تواند به حفظ عملکرد آن به عنوان یک مانع برای جلوگیری از باکتری‌ها، بهبود زخم‌ها و حفظ یکپارچگی پوست کمک کند.

 

ممکن است به بهبود زخم کمک کند.
چندین مطالعه نشان داده‌اند که روغن نارگیل ممکن است به بهبود زخم نیز کمک کند.
درمان زخم‌ها با روغن نارگیل بکر، بهبود را تسریع می‌کند، وضعیت آنتی اکسیدانی را بهبود می‌بخشد و سطح کلاژن را افزایش می‌دهد.

مطالعه دیگری بر روی حیوانات نشان داد که روغن نارگیل همراه با آنتی بیوتیکی که روی پوست اعمال می‌شود در بهبود زخم‌های سوختگی مؤثر است.
علاوه بر بهبود بهبود زخم، خواص ضد میکروبی آن نیز ممکن است از عفونت جلوگیری کند، یکی از عوامل خطر اصلی که می‌تواند روند بهبود را پیچیده کند.

 

کاربرد روغن نارگیل برای پوست _ دکاموند شیمی

 

عوارض روغن نارگیل برای پوست

در حالی که تحقیقات نشان می‌دهند این روغن می تواند برای سلامت پوست مفید باشد، استفاده از آن روی پوست ممکن است برای همه ایده‌آل نباشد.

صابون شی باتر : خواص و کاربردها
حتما بخوانید :

به عنوان مثال، کسانی که پوست چرب دارند ممکن است بخواهند از انجام این کار خودداری کنند، زیرا ممکن است منافذ را مسدود کرده و باعث ایجاد جوش‌های سر سیاه شود.
مانند بسیاری از موارد، آزمون و خطا ممکن است بهترین روش باشد برای تعیین اینکه آیا روغن نارگیل برای شما مفید است یا خیر.

علاوه بر این، اگر پوست حساسی دارید، از مقدار کمی استفاده کنید یا سعی کنید آن را فقط روی بخش کوچکی از پوست بمالید تا مطمئن شوید که باعث تحریک یا مسدود شدن منافذ نمی‌شود.
گفته می‌شود، اگر پوست چرب یا بسیار حساس دارید، به جای آن روغن نارگیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا از مزایای آن بهره‌مند شوید.

 

سخن آخر

اگرچه فواید سلامتی خوردن روغن نارگیل به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است، تحقیقات در مورد اثرات آن بر روی پوست عمدتاً به مطالعات حیوانی یا لوله آزمایش محدود می‌شود.
با این حال، این روغن ممکن است با برخی از مزایای بالقوه برای پوست، از جمله کاهش التهاب، مرطوب نگه داشتن پوست و کمک به بهبود زخم‌ها مرتبط باشد.

اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​موجود در روغن نارگیل همچنین دارای خواص ضد میکروبی هستند که می‌توانند به درمان آکنه و محافظت از پوست در برابر باکتری‌های مضر کمک کنند.
اگر پوست چرب یا بسیار حساس دارید، مطمئن شوید که برای ارزیابی تحمل خود به آرامی شروع کنید و در صورت داشتن هر گونه نگرانی با یک متخصص پوست مشورت کنید.

 

سؤالات متداول

 

آیا روغن نارگیل به رفع جای جوش کمک می‌کند؟

بله می‌تواند مفید باشد و روند بهبود را تسریع کند.

روغن نارگیل برای پوست چرب مفید است؟

خیر. این روغن برای پوست چرب توصیه نمی‌شود.

 

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly

 

 

منبع:    healthline

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.