فواید شگفت انگیز روغن نارگیل

روغن نارگیل چیست؟ _ دکاموند شیمی

روغن نارگیل یک روغن خوراکی است که از گوشت نارگیل رسیده استخراج می‌شود.
چه نوشیدن آب نارگیل باشد، چه استفاده از روغن به عنوان مرطوب کننده یا اضافه کردن یک قاشق به دستور پخت، ما شاهد بیشتر شدن استفاده از نارگیل در آشپزخانه و حمام خود بوده‌ایم.

 

روغن نارگیل در لوازم آرایشی _ دکاموند شیمی

 

روغن نارگیل چیست؟

این روغن از پرس گوشت خشک شده نارگیل به نام کوپرا یا گوشت نارگیل تازه به دست می‌آید.
روغن طبیعی نارگیل در دمای سرد یا دمای اتاق دارای بافت سفت است زیرا چربی‌های موجود در روغن که عمدتاً چربی‌های اشباع هستند از مولکول‌های کوچکتری تشکیل شده‌اند.
اما در دمای حدود 78 درجه فارنهایت، مایع می‌شود. همچنین نقطه دود آن در حدود 350 درجه است که آن را به گزینه‌ای عالی برای غذاهای سرخ شده، سس‌ها و غذاهای پخته تبدیل می‌کند.

روغن نارگیل بکر کیفیت بالاتری نسبت به روغن نارگیل تصفیه شده دارد و گفته می‌شود که از نظر پلی فنول‌های آنتی اکسیدانی و همچنین مواد مغذی مانند ویتامین E ، غنی‌تر است.

 

فواید تغذیه‌ای روغن نارگیل

1 قاشق غذاخوری (11 گرم) از این روغن شامل موارد زیر می‌باشد:

  • 99 کیلوکالری
  • 11 گرم چربی
  • 9.5 گرم چربی اشباع شده
  • 0.7 گرم چربی تک غیراشباع
  • 0.2 گرم چربی غیراشباع چندگانه

 

روغن نارگیل برای سس _ دکاموند شیمی

 

خواص روغن نارگیل

  • حاوی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط
    روغن نارگیل با سایر روغن‌های رژیمی متفاوت است، زیرا عمدتاً از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​(MCFAs) تشکیل شده است.
    در حالی که اکثر روغن‌های دیگر تقریباً به طور کامل حاوی اسیدهای چرب با زنجیره بلند هستند.
    این بدان معناست که اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل از زنجیره‌ای متشکل از 6 تا 12 اتم کربن تشکیل شده است. برخلاف بیش از 12 اتم موجود در اسیدهای چرب با زنجیره بلند.
    این تفاوت در ساختار فواید مختلفی دارد، از نحوه هضم روغن گرفته تا تأثیر آن بر بدن شما.
  • دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ضد قارچی
    حدود 50 درصد از MCFA های موجود در روغن نارگیل، نوعی به نام اسید لوریک است که به خواص ضد التهابی ، ضد میکروبی و ضد قارچی روغن کمک می‌کند.
  • مفید برای درمان بیماری‌های پوستی
    به نظر می‌رسد شواهد محدود اما ثابتی هستند که از استفاده موضعی روغن نارگیل برای پیشگیری و درمان موارد خفیف تا متوسط ​​بیماری‌های مزمن پوستی مانند درماتیت آتوپیک حمایت می‌کنند.
    همچنین نشان داده شده است که برخی از بیماری‌های پوستی پیچیده مانند اگزما یا پسوریازیس را نیز بهبود می‌دهد.
  • حفاظت از مو در برابر آسیب
    به نظر می‌رسد اسید لوریک موجود در روغن نارگیل میل ترکیبی بالایی با پروتئین مو دارد و به دلیل ساختار روغن، می‌تواند به داخل ساقه مو نفوذ کند.
    این بدان معناست که این روغن و محصولات ساخته شده از آن ممکن است برای جلوگیری از آسیب مو ناشی از ریزش پروتئین به دلیل نظافت و قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) مفید باشد.
    با این حال، مطالعات بیشتری برای تأیید این اثر مورد نیاز است.
  • مفید برای پیشگیری از پوسیدگی دندان
    روغن کشی یک درمان سنتی است که در ابتدا در هند باستان برای حفظ سلامت دهان و دندان استفاده می‌شد.
    مطالعات جدیدتر نشان می‌دهد که استفاده از روغن نارگیل ممکن است برای پیشگیری از پوسیدگی دندان با کاهش تشکیل پلاک و التهاب لثه مفید باشد.
    با این حال، محدودیت‌ها در اندازه نمونه و مدت زمان به این معنی است که تعداد بیشتری از کارآزمایی‌های تصادفی‌ سازی و کنترل‌ شده و به خوبی طراحی‌ شده برای تعیین ارزش واقعی روغن نارگیل برای این منظور مورد نیاز است.
حتما بخوانید :
چرا به ویتامین B3 یا نیاسین نیاز داریم؟

برای دانستن اطلاعات بیشتر در مورد مصرف خوراکی این روغن می‌توانید مقالهمزایای روغن نارگیل برای مصرف خوراکی ” را مطالعه نمایید.

 

روغن نارگیل برای زیبایی _ دکاموند شیمی

 

خواص روغن نارگیل برای مو

این روغن فواید زیادی برای مو دارد. از جمله:

  • محافظت در برابر آفتاب
  • افزایش درخشندگی مو
  • پیشگیری از شپش
  • پیشگیری از ریزش مو
    و…

اطلاعات بیشتر در مقاله تخصصی ” خواص روغن نارگیل برای مو ” موجود است.

خواص روغن نارگیل برای پوست

برخی از فواید این روغن عبارتند از:

  • کاهش التهاب
  • بهبود و درمان آکنه
  • مرطوب کنندگی
  • از بین بردن میکروارگانیسم‌های مضر
    و…

در مقاله تخصصی ” بهترین خواص روغن نارگیل برای پوست ” ، بیشتر در این مورد توضیح داده‌ایم.

 

خواص غذایی روغن نارگیل _ دکاموند شیمی

 

عوارض روغن نارگیل

نارگیل به طور معمول برای اکثر افراد بی‌خطر است، اما برخی از بزرگسالان و کودکان ممکن است به نارگیل یا سایر اعضای خانواده گیاهان Arecaceae، از جمله روغن، حساسیت داشته باشند.

اگر به دنبال روغن نارگیل برای حمایت از کاهش وزن یا سلامت قلب هستید، ممکن است لازم باشد بیشتر بررسی کنید.
اگرچه MCFAها به احتمال زیاد کمتر به عنوان چربی در بدن ذخیره می‌شوند و به راحتی به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار می‌گیرند، به نظر نمی رسد که این امر در روغن نارگیل به اندازه کافی مؤثر باشد. به این دلیل که بیشتر MCFA های موجود در نارگیل اسید لوریک است که دارای یک زنجیره کربن نسبتاً طولانی است و باعث می شود بین MCFA های مفید و تری گلیسیریدهای نه چندان عالی با زنجیره بلند رفتار کند.

 

سؤالات متداول

 

روغن نارگیل در چه دمایی مایع می‌شود؟

در دمای 78 درجه فارنهایت این روغن مایع می‌باشد.

روغن نارگیل را در تهیه چه غذاهایی می‌توان استفاده کرد؟

در پخت غذاهای سرخ کردنی و تهیه سس‌های مختلف و...

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly
حتما بخوانید :
تاثیر روغن آووکادو بر پوست و عوارض آن

 

منبع:    bbcgoodfood    draxe

 

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.