Search
Close this search box.
روغن آووکادو - دکاموند شیمی
خرید و قیمت
ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات
روغن آووکادو - دکاموند شیمی
خرید و قیمت

فهرست مطالب برای روغن آووکادو: طرز تهیه و موارد استفاده

تاریخچه روغن آووکادو

آووکادو  (نام‌گذاری اصلی: Persea gratissima ) – که بیشتر به عنوان درخت آووکادو شناخته می‌شود – طبق گزارش‌ها در ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد در مکزیک، آمریکای مرکزی و جنوبی کشت می‌شده است.
به دلیل شکل فالیک و اعتقاد به این که شکل آن نمایانگر خواص آن و همچنین نیروهای درونی آن است که هنگام مصرف بر روی آن تأثیر می‌گذارد، به این نام خوانده می‌شد، بنابراین نه تنها به عنوان غذا، بلکه به عنوان «میوه باروری» نیز استفاده می‌شده است.

همچنین اعتقاد بر این بود که این میوه، یک محرک جنسی است. آزتک‌ها، اینکاها و مایاها نیز پالپ آووکادو را برای استفاده در کاربردهای آرایشی مانند ساخت ماسک صورت، نگهداری می‌کردند.
مایاهای گواتمالا از آووکادو برای تسکین اسهال، جلوگیری از کرم‌ها و انگل‌های روده و رشد موهای سالم استفاده می‌کردند.

آووکادو به دلیل فواید بی‌شمارش، یک میوه‌ای گران‌بها به حساب می‌آمد. در برخی از مناطق مکزیک، شمایل‌نگاری میوه را مطابق با روایت‌های اساطیر مکزیکی، به عنوان میوه‌ای که نیرویی بی‌نظیری می‌بخشد به تصویر می‌کشیدند.
در مناطق دیگر مکزیک، آثاری را می‌توان یافت که با قطعات آووکادو ساخته شده‌اند و قدمت آنها به ۱۲۰۰۰ سال پیش از میلاد بازمی گردد.

 

طرز تهیه روغن آووکادو _ دکاموند شیمی

 

با توجه به ارزشی که این فرهنگ‌های‌ کهن برای آووکادو قائل بودند، فاتحان اروپایی در زمان مبادله‌ی کلمبیا این میوه را به «دنیای جدید» معرفی کردند، جایی که همچنان به دلیل فواید مختلف آن ارزش زیادی داشت.
بین سال های ۱۸۳۰ و ۱۸۸۰، درختان آووکادو از مکزیک به هاوایی، فلوریدا و کالیفرنیا منتقل شدند.
در قرن بیستم، ایالات متحده شروع به توسعه‌ی انواع میوه‌های آووکادو کرد که برای مصارف تجاری مناسب بودند. در این زمان بود که کالیفرنیا به تأمین کننده‌ی اصلی این میوه تبدیل شد.
در فرانسه، روغن آووکادو به دلیل توانایی آن در مقابله با اثرات آرتریت، وضعیت یک داروی تجویزی را دارد.

خواص روغن درخت چای برای واژن
حتما بخوانید :

با توجه به محتوای بالای روغن در این میوه، آووکادو از زمان آزتک‌ها به عنوان “کره‌ی گیاهی” یا “گلابی کره‌ای” نیز شناخته می‌شده است.
نام “آووکادو” توسط انجمن پومولوژی آمریکا و وزارت کشاورزی ایالات متحده تأیید شد، که به این نتیجه رسیدند که نسبت به نام قبلی آن که “گلابی تمساح” بود، قابل فروش‌تر است.
اعضای انجمن آووکادوی کالیفرنیا تصمیم گرفتند که به آووکادویی که در کالیفرنیا رشد می‌کند باید نام «کالاو» داده شود تا آن‌ را از نمونه‌های مشابه که در مناطق دیگر رشد می‌کنند متمایز کند.

علیرغم اینکه فروش میوه‌ی تازه‌ی آووکادو به عنوان پایه‌ی اصلی صنعت آن در ایالات متحده است، تولیدکنندگان باید راهی برای استفاده از میوه‌هایی که به دلیل داشتن زخم یا لکه به فروش نمی‌رسیدند می‌یافتند.
از آن‌جا بود که تولید و تهیه روغن آووکادو آغاز شد.

 

تاریخچه روغن آووکادو _ دکاموند شیمی

 

‌روغن آووکادو چگونه استخراج می‌شود؟

روغن آووکادو معمولاً از گوشت آن استخراج می‌شود.
پس از اینکه میوه‌ها با آب تمیز می‌شوند تا ناخالصی‌های باقیمانده از بین بروند، آن‌ها را به صورت مکانیکی به دستگاه تخریب می‌برند که دانه‌ها و ۹۰ درصد پوست را جدا می‌کند.

پس از آن، گوشت خشک می‌شود که تا حد امکان از محتوای آب آن کاسته شود، سپس گوشت به صورت خمیر در می‌آید.
مرحله بعدی Malaxation است که در آن خمیر به آرامی به مدت ۶۰ دقیقه در یک مخزن گرم شده و در دمای بین ۴۵-۵۰ درجه سانتیگراد (۱۱۳ درجه فارنهایت – ۱۲۲ درجه فارنهایت) هم زده می‌شود.
این مرحله مهم به قطرات کوچک روغن اجازه می‌دهد تا به قطرات بزرگتر تبدیل شوند.
برای روغن آووکادو، این محدوده‌ی دما همچنان روش استخراج را در دسته‌ی پرس سرد قرار می‌دهد و بر کیفیت روغن تأثیر منفی نمی‌گذارد.

یک سانتریفیوژ تخلیه با سرعت بالا، فازهای روغن و آب را جدا می‌کند.
در سانتریفیوژهای پولیش نهایی، روغن از آب جدا شده و هر گونه گوشت، پوست و بذر باقی مانده در سانتریفیوژهای تخلیه به عنوان خوراک حیوانات یا به عنوان تهویه خاک و مالچ برای باغ‌هایی که آووکادو از آن‌ها کشت می‌شود استفاده خواهند شد.

روغن آووکادو :14 فایده عالی بهترین روغن گیاهی
حتما بخوانید :

برای مصارف آرایشی، روغن آووکادوی خام بیشتر تحت فرآیند تصفیه قرار می‌گیرد که شامل سفید کردن و خوش‌بو کردن می‌شود تا روغنی تقریباً بی‌بو با رنگ زرد تولید کند.
روغن آووکادوی پرس سرد ، فوق بکر و تصفیه نشده است. از این رو، رایحه‌ای متوسط ​​تا غنی از چربی را حفظ می‌کند و مشابه رنگ گوشت میوه، به دلیل کلروفیلی که در پوست و در لایه‌های سبز رنگ کنار گوشت وجود دارد، معمولاً مایل به زرد، سبز یا قهوه‌ای است.

 

در روش استخراج با حلال نیز، ابتدا گوشت آووکادو را در هوا خشک می‌کنند، سپس فشار می‌دهند، بعد از آن ، حلال‌های آلی مانند هگزان را برای استخراج روغن به آن اضافه می‌کنند. در نتیجه روغنی به رنگ قهوه‌ای به دست می‌آید.
در آخر هم تحت یک فرآیند تصفیه قرار میگیرد.

 

طبع روغن آووکادو _ دکاموند شیمی

 

سؤالات متداول

 

روغن آووکادو در چه صنایعی کاربرد دارد؟

در صنایع غذایی و صنایع لوازم آرایشی و بهداشتی

مصرف غذایی و خوراکی روغن آووکادو چگونه است؟

وقتی صحبت از مصرف داخلی روغن آووکادو می شود ، می توان از آن به همان روشی که شما از روغن زیتون استفاده می کنید استفاده کرد. از آن به جای روغن دیگر در سس خانگی مورد علاقه خود استفاده کنید ، آن را روی ساندویچ بچرخانید ، سبزیجات را برای بو دادن در روغن بریزید یا از آن در مخلوط بعدی استفاده کنید.

 

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly

 

منابع: newdirectionsaromatics

 

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.