Search
Close this search box.
5/5 - (4 امتیاز)
مدت زمان تقریبی مطالعه :
خرید روغن کرچک _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت
ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات
خرید روغن کرچک _ دکاموند شیمی
خرید و قیمت

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه‌های گیاه کرچک (Ricinus communis) به دست می‌آید.
گیاه کرچک عمدتاً در آفریقا، آمریکای جنوبی و هند رشد می‌کند. هند در واقع به عنوان رهبر جهانی در تولید روغن طبیعی کرچک شناخته می شود. ایالات متحده و چین واردکنندگان اصلی هستند.

روغن کرچک با پرس سرد دانه‌های کرچک و سپس اعمال حرارت تولید می‌شود. این روغن خوراکی محسوب نمی‌شود و تنها بخشی از تولید روغن نباتی جهان را تشکیل می‌دهد.

از لحاظ تاریخی، روغن کرچک به عنوان یک ملین مؤثر شناخته شده است.
همچنین برای القای زایمان کاربرد دارد. اما امروزه این روغن به طور گسترده‌ای به عنوان یک ماده در لوازم آرایشی استفاده می‌شود.
طبق بررسی‌های ایمنی، روغن گیاهی کرچک در بیش از ۹۰۰ محصول آرایشی در سال ۲۰۰۲ استفاده شده است.

 

خواص روغن کرچک برای صورت _ دکاموند شیمی

 

مزایای روغن کرچک برای پوست

این روغن فواید بالقوه زیادی دارد که در ادامه برخی از آن‌ها رو توضیح می‌دهیم.

  • جلوگیری از چین و چروک
    این روغن حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که با رادیکال‌های آزاد در بدن شما مبارزه می‌کتند. رادیکال‌های آزاد مسئول تسریع روند پیری هستند و باعث می‌شوند چین و چروک‌های پوست زودتر ظاهر شوند.
  • مبارزه با آکنه
    روغن کرچک دارای خواص ضد باکتریایی است. باکتری‌های روی پوست شما می‌توانند منافذ را مسدود کرده و منجر به آکنه شوند.
  • کاهش پف کردگی
    این روغن دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند به کاهش تورم و پف کردگی کمک کند. این خاصیت می‌تواند اندازه جوش‌های ملتهب یا کیسه‌های چشم را نیز کاهش دهد.
  • مرطوب کننده
    رطوبت پوست شما را جوان، براق و سالم نگه می‌دارد. همچنین رطوبت از ایجاد چین و چروک جلوگیری می‌کند.
  • تسکین دهنده آفتاب سوختگی
    این روغن به دلیل خواص ضد التهابی خود ممکن است درد ناشی از آفتاب سوختگی را کاهش دهد. خواص مرطوب کنندگی آن نیز ممکن است باعث کاهش لایه برداری شود.
  • مبارزه با خشکی لب
    روغن کرچک برای خشکی لب مناسب است و همچنین یک ماده بسیار رایج در رژ لب و برق لب می‌باشد.
    اگر لب‌های خشکی دارید، از روغن کرچک استفاده کنید. اما ممکن است بخواهید آن را با روغنی با طعم بهتر مانند روغن نارگیل مخلوط کنید.
  • ارتقاء سلامت کلی پوست
    روغن ارگانیک کرچک سرشار از اسیدهای چرب سالم است. اسیدهای چرب برای حفظ سلامت پوست ضروری هستند.
روغن پالم برای پوست: خواص و عوارض
حتما بخوانید :

 

روغن کرچک برای پوست _ دکاموند شیمی

 

روش استفاده از روغن کرچک برای صورت

روغن کرچک غلیظ است، بنابراین باید قبل از قرار دادن آن روی صورت، آن را با روغن حامل مخلوط کنید.
روغن‌های حامل رایج عبارتند از:

  • روغن نارگیل
  • روغن بادام
  • روغن زیتون

همچنین می‌توانید آن را به کره شی باتر اضافه کنید تا اثر مرطوب کنندگی بیشتری داشته باشد.

این مخلوط را قبل از خواب و بعد از تمیز کردن پوست به صورت خود بمالید. می‌توانید روغن را یک شب روی پوست بگذارید یا بعد از یک تا پنج دقیقه آن را با یک پارچه گرم پاک کنید.

 

تحقیقات در مورد کاربرد موضعی روغن کرچک بسیار محدود است. یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ اثرات آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی قابل توجهی را در این روغن نشان داد.

ترکیبات شیمیایی روغن کرچک توسط دانشمندان شناسایی شده است. حدود ۹۰ درصد از اسید ریسینولئیک ساخته شده است که یک اسید چرب قوی است.
هیچ تحقیق رسمی در مورد استفاده مستقیم از روغن کرچک روی صورت وجود ندارد.

 

کاربرد روغن کرچک برای پوست _ دکاموند شیمی

 

عوارض روغن کرچک برای پوست

بررسی‌های ایمنی نشان داده که استفاده موضعی از روغن کرچک باعث تحریک پوست برخی از افراد مبتلا به درماتیت می‌شود.
اگر دچار درماتیت یا بیماری پوستی دیگری هستید ، قبل از استفاده از هر محصول جدید با پزشک خود مشورت کنید.

FDA همچنین شواهدی پیدا کرده که نشان می‌دهد این روغن می‌تواند چشم را تحریک کند.

 

سخن آخر

روغن کرچک دیگر فقط برای رفع یبوست نیست.
بسیاری از مردم در حال آزمایش مزایای پوستی روغن کرچک هستند. با این حال، تحقیقات پزشکی هنوز از آن‌ها پیروی نکرده است.

در حال حاضر، این روغن برای استفاده به عنوان یک ماده در لوازم آرایشی تأیید شده است، اما تحقیقات بسیار کمی در مورد استفاده مستقیم آن وجود دارد.
در واقع هیچ تحقیق معتبری برای ارزیابی ایمنی روغن کرچک روی صورت وجود ندارد.

خواص ایزوپروپیل میریستات برای مو: مزایا و نحوه استفاده
حتما بخوانید :

روغن‌های زیادی وجود دارند که فواید آن‌ها برای پوست ثابت شده است.
قبل از انتخاب یک روغن برای استفاده روی صورت خود، در مورد سایر روغن‌های گیاهی مانند روغن نارگیل و روغن آووکادو که فواید خوبی برای پوست دارند نیز تحقیق کنید.

 

در صورت نیاز به خرید این محصول، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

 

آیا روغن کرچک به بهبود پسوریازیس کمک می‌کند؟

هنوز شواهدی از تأثیر این روغن بر روی بیماری پسوریازیس در دسترس نیست.

روغن کرچک خاصیت مرطوب کنندگی دارد؟

بله می‌تواند به حفظ رطوبت پوست کمک کند.

 

 

منبع:   healthline

 

 

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی