امتیاز دهید
مدت زمان تقریبی مطالعه :

روغن کاج که به آن روغن دانه کاج نیز گفته می‌شود، از برگ‌های سوزنی درخت کاج به دست می‌آید.
روغن کاج که به عنوان پاک کننده و نیروبخش شناخته می‌شود، بوی قوی، خشک و چوبی دارد و حتی برخی می‌گویند که عطری شبیه به رایحه جنگل‌ها و سرکه بالزامیک دارد.

روغن کاج با سابقه‌ای طولانی و جالب که در تمدن‌های یونان باستان از جمله توسط خود بقراط استفاده می‌شده است، یک روش درمانی قدیمی برای پاکسازی، کاهش درد، افزایش انرژی و تسکین استرس است. درختان Pinus sylvestris قرن‌ها یک درخت بسیار مهم در رومانی بوده‌اند و حتی تا به امروز، پوست خشک شده آن‌ها اغلب به عنوان ضایعات حاصل از پردازش چوب انباشته می‌شود. خوشبختانه از طریق تقطیر با بخار، روغن کاج را می‌توان حتی از پوست مرده و افتاده درخت کاج نیز تولید کرد.

 

در مقالات قبلی ، به تاریخچه و طرز تهیه‌ی روغن کاج پرداختیم، اما در این مقاله قصد داریم به طور دقیق‌تر به کاربرد روغن کاج در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی و خواص روغن کاج برای پوست بپردازیم.
با ما همراه باشید.

تاثیر روغن کاج بر پوست _ دکاموند شیمی

خواص اسانس کاج برای پوست

اسانس کاج توسط متخصصان پوست توصیه می‌شود زیرا یک درمان طبیعی برای مشکلات پوستی است.
رادیکال‌های آزاد چیزی است که بسیاری از ما در مورد آن شنیده‌ایم و بسیاری از ما بدون اینکه متوجه باشیم اثرات آن را در طول زندگی خود تجربه خواهیم کرد.
اگر نمی‌دانید رادیکال‌های آزاد چیست، اجازه دهید یک توضیح مختصر به شما بدهم. اطلاعات کمی در مورد این مولکول‌ها وجود دارد، اما آنچه شناخته شده است برای بالا بردن ابروهای هر کسی کافی است.
رادیکال‌های آزاد مولکول‌هایی هستند که از طرق مختلف در بدن ما تشکیل می‌شوند. برخی از این موارد عبارتند از:

  • قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید
  • مصرف غذاهای چرب یا روغنی
  • قرار گرفتن در معرض آلاینده‌های هوا
  • استفاده از دئودورانت‌ها یا اسپری‌های مو بر پایه آروسل
  • مصرف برخی داروها
حتما بخوانید :
ایزوپروپیل میریستات چیست و چه کاربردی دارد؟

هنگامی که رادیکال‌های آزاد وارد سیستم می‌شوند، با مولکول‌های موجود ما – حتی DNA ما – پیوند می‌خورند.
اطلاعات کمی در مورد عوامل تحریک کننده رادیکال‌های آزاد وجود دارد، اما پس از تحریک، رادیکال‌ها مانند سلول‌های سرطانی عمل می‌کنند و باعث ایجاد واکنش‌های زنجیره‌ای، مانند آسیب به سلول‌های ما می‌شوند.
این فرایند منجر به پیری زودرس (چروک، افتادگی پوست و غیره) می‌شود و می‌تواند باعث تخریب سلولی نیز بشود و در نتیجه روند بهبود زخم‌ها و اسکارها را کندتر کند.

روغن کاج اغلب توسط متخصصان پوست توصیه می‌شود زیرا به طور گسترده‌ای به عنوان یک درمان طبیعی مؤثر برای مشکلات پوستی مورد تحسین قرار گرفته است.
خواص روغن دانه کاج برای پوست زیاد است. به عنوان مثال، این روغن حاوی آنتی اکسیدان‌های طبیعی است که به جذب و از بین بردن رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. عمیقاً به پوست نفوذ کرده و به دفع سموم دیگر از بدن شما نیز کمک می‌کند.
روغن کاج همچنین یک ضد عفونی کننده‌ی طبیعی قوی است و می‌تواند برای درمان زخم‌های جزئی و پاکسازی سطح پوست از باکتری‌ها و میکروب‌ها استفاده شود.

این روغن در واقع یک جایگزین ایمن و غیر تحریک کننده برای ضدعفونی کننده‌های معمولی است و می‌تواند بدون دردسر سوختگی یا تغییر رنگ پوست که اغلب با اکثر ضدعفونی کننده‌ها همراه است، استفاده شود.
روغن کاج به عنوان یک تونر طبیعی پوست عمل می‌کند و می‌تواند به کاهش میزان چربی روی سطح پوست شما کمک کند. این روغن به ویژه در مورد انواع پوست‌های چرب طبیعی و انواع پوست‌های مختلط مفید است.
اسانس کاج برای پاک کردن منافذ پوست شما از روغن چربی اکسید شده و سلول‌های پوست عمل می‌کند و به حفظ پوست شما از لکه‌هایی مانند جوش‌های سرسیاه و گسترش آکنه یا جوش کمک می‌کند.
در نهایت، روغن کاج همچنین به تحریک جریان خون کمک می‌کند که رشد سلول‌ها و بافت‌ها را تشویق کرده و منجر به پوستی سالم‌تر و به طور کلی پوست نرم‌تر و نرم‌تر می‌شود.

حتما بخوانید :
اطلاعاتی شگفت انگیز از خاک دیاتومه

 

خواص روغن کاج برای پوست _ دکاموند شیمی

اگر به دنبال جایگزینی سالم‌تر و طبیعی‌تر برای مجموعه‌ی فعلی محصولات مراقبت از پوست خود هستید، این یک الزام قطعی است. روغن کاج مکملی فوق العاده برای هر روتین صورت است.
از دیگر فواید روغن کاج برای پوست، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تسکین پوست فوق العاده خشک
    روغن‌های زیادی وجود دارند که می‌توانند به کاهش درد و ترک‌خوردگی پوست کمک کنند، اما من به خصوص دوست دارم روغن کاج را در ترکیب با روغن آووکادو ، کره شی‌ باتر و روغن نارگیل برای دوستانم که به‌شدت با دست‌هایشان کار می‌کنند، توصیه کنم.
    شستن مداوم دست‌ها و کار یدی باعث می‌شود که دست‌هایشان به راحتی از روغن‌های طبیعی پاک شود و بازگرداندن آن‌ها می‌تواند کار دلهره‌آوری باشد. بعد از اینکه روغن‌هایتان را با هم مخلوط کردید، روغن کاج را به چوب سدر اضافه کنید تا رطوبت ماندگاری حاصل شود.
  • درمان آکنه
    آکنه می‌تواند فوق العاده دردناک باشد، اما طبق منابعی در روغن‌های آیورودیک، روغن کاج التهاب و درد یک زگیل نسبتاً بد را کاهش می‌دهد.
    این روغن را با روغن حامل سبک مانند تامانو (که خواص درمانی شگفت انگیزی نیز دارد) رقیق کنید تا یک روش درمانی ایجاد کنید که می‌تواند مشکل لکه‌های شما را تا حد زیادی تسکین دهد.
  • پاک کننده‌ی آرایش
    برای پاک‌کننده‌ی آرایش طبیعی که می‌توانید بلافاصله درست کنید، فقط از روغن حامل مورد علاقه‌تان (روغن هسته انگور، روغن زیتون و زردآلو همگی عالی هستند) و چند قطره روغن کاج روی یک پارچه‌ی میکروفیبر استفاده کنید و آرایش را به آرامی پاک کنید. گلاب را به معجون خود اضافه کنید تا مخلوط شما رقیق‌تر و کمتر چرب شود.
  • روشن کننده‌ی پوست
    اگر صحبت از گل رز و روغن کاج شد، یک گزینه‌ی عالی برای داشتن پوستی متعادل و روشن کردن لکه‌های تیره، ترکیبی از گلاب، کاج و اسانس رزماری است (کمی از این روغن‌های ضروری در کنار هم هستند، پس زیاده روی نکنید).
    آنتی اکسیدان‌های موجود در روغن کاج برای پوست عالی هستند در حالی که رزماری خاصیت قابض و روشن کنندگی دارد. اگر پوست شما خشک یا بسیار حساس است، برای جلوگیری از خشکی و سفت شدن پوست، یک روغن حامل سبک هم به این ترکیب اضافه کنید.

تاثیر روغن کاج بر مو _ دکاموند شیمی

 

حتما بخوانید :
روغن آووکادو و هر آنچه باید درباره آن بدانید

سخن پایانی

روغن کاج از بهترین روغن‌های ضروری است که در صنعت لوازم آرایشی بهداشتی و در علم پزشکی کاربردهای فراوانی دارد.
برای حفظ سلامت و یا بهبود وضعیت پوست و موی خود ، می‌توانید از این روغن طبیعی ، در روتین خود استفاده کرده و شاهد نتایج شگفت‌انگیز آن باشید.
پیشنهاد می‌شود برای اطمینان از سلامت و اصالت این محصول ، حتماً آن را از شرکت‌های معتبر و فعال در این زمینه تهیه کنید.
گروه دکاموند شیمی وارد کننده تخصصی روغن های گیاهی است.
برای خرید روغن کاج اصل و خالص و یا دریافت مشاوره رایگان می‌توانید با کارشناسان فروش شرکت دکاموند شیمی تماس حاصل فرمایید و با خیالی آسوده خرید خود را انجام دهید.

 

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir cutt.ly

منبع :

  1. blog.mapleholistics
  2. bustle

 

مطالب زیر، هم موضوع با مطلبی که خواندید می باشند شاید برای شما جالب باشند
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی
دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.