اسید استئاریک

  • کاربرد گسترده در صنایع داروسازی
  • ایفای نقش در افزایش غلظت صابون
  • به عنوان نرم کننده در شامپوها
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در reddit

جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

محصولات مرتبط

اسید استئاریک (Stearic acid) :

برخی از مردم نگرانی هایی را درباره وجود اسید استئاریک در قرص ها و کپسول های خود دارند اما نمی دانند این اسید چرب را به صورت طبیعی در بسیاری از مواد غذایی روزمره خود مصرف می کنند.

عمده نگرانی آن ها به دلیل ترس از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی است. اسید استئاریک جزو اسیدهای چرب اشباع شده است اما برای سلامتی شما خطری به همراه ندارد.

امروز در مجموعه دکاموند شیمی این اسید چرب کاربردی را بررسی کرده و به سوالاتی که ممکن است برای شما در این باره پیش آمده باشد پاسخ می دهیم.تا انتهای این نقد و بررسی با ما همراه باشید.

کاربرد اسید استئاریک - دکامود شیمی

چرا در صنعت داروسازی از اسید استئاریک استفاده می شود؟

این اسید با فرمول شیمیایی C36H70MgO4  که نام دیگرش اسید اکتادکانوئیک است جنس مومی شکلی دارد و از چربی های حیوانی و گیاهی به دست می آید.

از روغن مومی شکل حاصل از این ماده شیمیایی برای روان کنندگی مواد خشک در کپسول ها و ترکیب ساده تر آن ها با یکدیگر استفاده می شود. همچنین این اسید به قرص ها کمک می کند تا به درستی جمع شوند و مواد تشکیل دهنده آن از هم جدا نشود.

منابع این اسید

  • این ماده شیمیایی به طور طبیعی در بسیاری از مواد و مکمل های غذایی روزمره شما وجود دارد همچنین در بدن پیش ماده اولیه تولید اسید اولئیک همین اسید است.
  • امروزه اسید استئاریک عمدتا از منابع گیاهی مانند روغن هسته خرما و روغن نارگیل استخراج شده و کاملا بی خطر است.
  • یک مجله آمریکایی در بررسی گوشت گاو مدعی شد 19% بافت این ماده غذایی را اسید استئاریک تشکیل می دهد و در صورت جداسازی چربی از گوشت و مصرف گوشت خالص هیچ خطری برای شما ندارد.
  • این ماده شیمیایی یکی از اصلی ترین اسیدهای چرب در کره کاکائو بوده و نسبت به همتایان خود ارزش غذایی بیشتری دارد.
  • این اسید در طبیعت ابتدا به شکل تری گلیسیرید مخلوط با سایر اسیدهای چرب به شکل زنجیره های طویل و به عنوان استر الکل چربی ظاهر می شود.
  • اسید استئاریک در چربی های حیوانی بیشتر از چربی های گیاهی حضور دارد به شکلی که حدود 30% بافت گوشت را این اسید ارزشمند تشکیل می دهد.

فروش عمده اسید استئاریک - دکاموند شیمی

کاربردهای گوناگون اسید استئاریک

این اسید شیمیایی تاییدیه FDA را برای استفاده های متنوع گرفته است.

  • کاربرد این اسید چرب را به صورت گسترده در صنایع آرایشی و بهداشتی می بینیم.
  • این ماده شیمیایی ارزشمند به عنوان ضدعفونی کننده و اومولسیون کننده رایحه در این صنایع استفاده می شود.
  • در تولید صابون این ماده نقش غلظت دهنده و کمک به حفظ ساختار صابون را ایفا می کند.
  • در شامپوها به عنوان نرم کننده حضوری فعال دارد.
  • به تازگی برخی محققان مدعی شدند که از این اسید چرب می توان برای درمان موضعی پوست استفاده کرد.البته شواهد و آزمایش های کافی برای تایید این خاصیت صورت نگرفته است.
  • حضور این ماده را در محصولاتی مانند کرم صورت,انواع ماسک های صورت,محصولات مراقبت پوستی و ژل اصلاح صورت آقایان شاهد هستیم.

این اسید چگونه تهیه می شود؟

برای دستیابی به این ماده شیمیایی ارزشمند ابتدا روغن های گیاهی و یا چربی های حیوانی را در آب 100 درجه حل می کنند سپس محلول به دست آمده را تقطیر می کنند.به این شکل اسید خالص به دست می آید.اسید استئاریک تجاری معمولا ترکیبی از پالمیتیک را در خود دارد.

فروش اسید استئاریک - دکاموند شیمی

تاثیر اسید استئاریک بر سلامتی

  • این ترکیب شیمیایی دومین اسید چرب اشباع شده رایج در رژیم غذایی مردم ایالت متحده آمریکا است.
  • در مقایسه با سایر کربوهیدرات ها و اسیدهای چرب اشباع شده این ماده LDL (کلسترول بد) را کمی کاهش می دهد و در بدبینانه ترین حالت اثر خنثی دارد. به همین ترتیب نسبت به اسیدهای چرب اشباع شده دیگر دارای شاخصه های بیشتری برای سلامتی است.
  • تحقیقات ثابت کرده است که بدن ما حدود 14% از این اسید را به اسید الئیک تبدیل می کند.
  • این اسید جزو اسیدهای چرب سالم محسوب شده و به نظر نمی رسد موجب افزایش بیماری های قلبی و عروقی در بدن شما شود.این نکته در یک مطالعه که در بین افرادی که به مدت 40روز 11% رژیم غذاییشان را این اسید تشکیل می داد صادق بود.
  • به صورت کلی این اسید چون در دسته چربی های لیپیدی قرار نمی گیرد فاقد بسیاری از شاخصه های بیماری زایی برای شما می باشد.

به غیر از مواردی که در بالا گفته شد این اسید کاربردهای گوناگونی در صنایع دیگر مانند برش کاری و ساختمانی نیز دارد.ما فقط به کاربردهای اصلی این اسید ارزشمند اشاره کوتاهی کرده ایم.

 

به پایان یکی دیگر از نقد و بررسی های جامع در مجموعه دکاموند شیمی رسیدیم. امیدواریم با این مطلب رضایت کامل شما را جلب کرده باشیم.

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این ماده شیمیایی شگفت انگیز با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات دکاموند شیمی

محصولات مرتبط

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:

خانم سپهری

مدیر فروش

خانم شایگان

کارشناس فروش

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

2813 836 0910

3144 9501 031

5410 061 0912

3145 9501 031

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

خانم سپهری

مدیر فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم شایگان

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

خانم سعادت

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

5020 142 0919

3147 9501 031

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم تبلیغ بفرستیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی

دانلود فقط با یک کلیک

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.