Search
Close this search box.
  • فروش عمده و حداقل میزان سفارش یک بشکه 250 کیلویی می‌باشد.
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و اصالت
  • در صنعت داروسازی کاربرد دارد.
  • در صنعت غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • در صنعت لوازم آرایشی استفاده می‌شود.
5/5 - (3 امتیاز)

گلیسیرین

  • فروش عمده و حداقل میزان سفارش یک بشکه 250 کیلویی می‌باشد.
  • ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
  • تضمین کیفیت و اصالت
  • در صنعت داروسازی کاربرد دارد.
  • در صنعت غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • در صنعت لوازم آرایشی استفاده می‌شود.
خرید گلیسیرین _ دکاموند شیمی
جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

 

گلیسیرین(Glycerin):

گلیسیرین یک ترکیب آلی است که به گلیسرول معروف است و مایعی شفاف و ژلاتینی بدون بو با طعم شیرین می‌باشد.
می‌توان آن را از طریق تخمیر شکر یا از چربی یا روغن (گیاهی یا حیوانی) به دست آورد. این ماده یک مرطوب کننده است، بدان معنا که رطوبت را جذب می‌کند و از دست دادن رطوبت در پوست را کاهش می‌دهد.

راز همه چیز در مولکول‌های گلیسیرین است. یعنی گلیسیرین یک الکل است و مولکول‌های آن مانند یک تاج کوچک به نظر می‌رسد که سه قطره الکل در بالای آن و سه کربن در پایه است که همه آن را در کنار هم نگه می‌دارد.
بنابراین، با یک قطره الکل در هر کربن، گلیسیرین می‌تواند مقدار زیادی آب را در خود نگه دارد.

 

گلیسیرین اصل _ دکاموند شیمی

 

در تعریفی دیگر،
گلیسیرین مایع غلیظی است که نقطه جوش بالایی دارد و به حالت خمیر در می‌آید. رایج‌ترین کاربرد گلیسیرین در صابون و سایر محصولات زیبایی مانند لوسیون‌ها است، اگرچه به شکل نیتروگلیسیرین برای ایجاد دینامیت نیز استفاده می‌شود.
این ماده نه تنها در فرآیند ساخت صابون استفاده می‌شود، بلکه یک محصول جانبی نیز می‌باشد.
بسیاری از تولید کنندگان صابون در واقع گلیسیرین را در طول فرآیند ساخت صابون استخراج می‌کنند و آن را برای استفاده در محصولات گران‌تر ذخیره می‌کنند.
با این حال، مقداری در هر صابون باقی می‌ماند، و ممکن است برای ایجاد یک پوشش شفاف و کیفیت مرطوب‌کنندگی اضافی، به آن اضافه شود.
موارد اضافی همچنین جنبه تمیز کنندگی صابون را افزایش می‌دهند.

 

فروش گلیسیرین _ دکاموند شیمی

 

روش تولید گلیسیرین

روش تولید این ماده با گذشت زمان تغییر کرده است. به عنوان مثال، در سال ۱۸۸۹، شمع سازی تجاری تنها راه برای به دست آوردن آن بود. در آن زمان شمع‌هایی از چربی حیوانی ساخته می‌شد که منبع آن بود.
استخراج فرآیند پیچیده‌ای است و راه‌های مختلفی برای انجام آن وجود دارد. ساده‌ترین راه مخلوط کردن چربی با لیمو است.
هنگامی که این دو با هم مخلوط می‌شوند، صابون تشکیل می‌شود و گلیسیرین از آن جدا می‌شود.

امروزه معمولاً این ماده از دو منبع چربی حیوانی و روغن‌های گیاهی به دست می‌آید که به شرح زیر است:

  • چربی‌های حیوانی
    گلیسیرین بدست آمده از چربی‌های حیوانی از تری‌گلیسیریدهای حیوانی، نوعی مولکول چربی که معمولاً در خون حیوانات یافت می‌شود و جزء اصلی بافت چربی حیوان است، به دست می‌آید.
    هر مولکول تری‌گلیسیرید شامل سه زنجیره اسید چرب است که همگی به یک پایه گلیسرول مرتبط هستند.
    در حین تهیه صابون، ترکیباتی که اسیدهای چرب را روی گلیسرول نگه می‌دارند، تجزیه می‌شوند و گلیسیرین را به عنوان یک محصول جانبی بیرون می‌دهند.
  • روغن های گیاهی
    خوشبختانه، ما می‌توانیم گلیسیرین را در گیاهان نیز پیدا کنیم که معمولاً از روغن سویا، روغن نارگیل و روغن نخل تهیه می‌شود.
    لیپیدهای گیاهی نیز معمولاً به صورت تری‌گلیسیرید ذخیره می‌شوند. تری‌گلیسیریدهای گیاهی اغلب به دلیل زنجیره اسیدهای چربشان با تری‌گلیسیریدهای حیوانی متفاوت هستند.
    تری گلیسیریدهای گیاهی معمولاً حاوی زنجیره اسیدهای چرب غیراشباع هستند.
    گلیسیرین گیاهی اغلب در لوازم آرایشی و زیبایی استفاده می‌شود، زیرا به راحتی جذب پوست می‌شود و همین امر باعث می‌شود پوست مواد فعال موجود در محصول را راحت‌تر جذب کند.

 

قیمت گلیسیرین _ دکاموند شیمی

 

کاربرد گلیسیرین

این محصول کاربردهای مختلفی دارد. می‌توان از آن برای ساخت دینامیت استفاده کرد، اگرچه به تنهایی ماده منفجره نیست و قبل از استفاده به عنوان ماده منفجره باید فرآوری شود.
این ترکیب همچنین در چاپ و جوهر، میوه‌های نگهداری شده، لوسیون‌ها و به عنوان روان کننده استفاده می‌شود و در عین حال می‌توان از آن برای جلوگیری از یخ زدن جک‌های هیدرولیک استفاده کرد.
همچنین خواص ضد عفونی کننده این ماده، امکان استفاده از آن در حفظ نمونه‌های علمی را نیز فراهم می‌کند.

این ماده در سه گرید موجود است:
گلیسیرین گرید صنعتی ، گرید آرایشی و گرید غذایی و دارویی

چند مورد از کاربردهای گلیسیرین عبارتند از:

  1. صابون سازی
    این محصول یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از صابون‌ها است، اما به طرز عجیبی، صابون سازی نیز راهی برای تولید همین ماده است. گاهی اوقات شیمیدان‌ها صابون صنعتی را به عنوان وسیله‌ای برای تولید گلیسیرین فرموله می‌کنند که نام تجاری آن گلیسرول است.
  2. لوازم آرایشی
    از آن‌جایی که گلیسرول یک مرطوب کننده است، به این معنی که می‌تواند رطوبت را جذب کند و به آن متصل کند، یک عنصر رایج در محصولات زیبایی است که برای مرطوب کردن استفاده می‌شود، مانند لوسیون‌ها، نرم کننده‌ها و شامپوها.
    همچنین گلیسرول موجود در محصولات مراقبت از مو می‌تواند از خشک شدن و شکافتن بیش از حد موها جلوگیری کند و در شامپوهایی که شوره سر و خارش پوست سر را درمان می‌کنند استفاده می‌شود.
    لوسیون‌ها و محصولات مراقبت از پوست از این ماده به همان دلایلی استفاده می‌کنند که محصولات مراقبت از مو از آن‌ها استفاده می‌کنند: آن‌ها رطوبت را جذب کرده و از نظر شیمیایی روی آن نگه می‌دارند.
  3. صنایع غذایی
    این محصول به عنوان یک افزودنی غذایی مفید است، زیرا عملکردهای مختلفی دارد. یک الکل قند است بنابراین می‌تواند به عنوان یک شیرین کننده عمل کند.
    به طور کلی معمولاً به سایر الکل‌های قندی مانند سوربیتول و مانیتول ترجیح داده می‌شود زیرا احتمال کمتری دارد که اثر ملین در هنگام خوردن داشته باشد.
    به دلیل خاصیت اتصال رطوبتی، به حفظ نان و کیک کمک کرده و از خشک شدن آن‌ها جلوگیری می‌کند.
    همچنین بافت چسبناک آن می‌تواند ضخامت و صافی مایعات را افزایش دهد. این ماده در انواع نوشیدنی‌ها، چاشنی‌ها، مایه کیک، آب نبات‌های نرم، سوپ کنسرو شده، گل ختمی و آدامس یافت می‌شود.
  4. داروسازی
    از آنجایی که طعم گلیسیرین به طور طبیعی شیرین است، برای خوش طعم کردن داروهایی مانند شربت‌های سرفه و قرص‌ها استفاده می‌شود.
    اما شیرینی آن تنها مزیت این ماده در داروها نیست و در واقع یک غلیظ کننده عالی برای پمادهای موضعی است. همچنین شیاف‌ گلیسیرین آب را از روده بزرگ جذب می‌کند تا دستگاه گوارش را به حرکت بیشتر وادار کند.
    گلیسیرین همچنین به عنوان وسیله ای برای انجماد چیزهایی مانند اسپرم، گلبول های قرمز و سایر بافت های زنده استفاده می شود.
  5. رنگ، جوهر و پلاستیک
    کاربرد گلیسیرین در صنعت زیاد است. به عنوان مثال، قبلاً ماده اصلی ضد یخ بود، اما تا حد زیادی با مواد شیمیایی دیگری جایگزین شده است که طعم شیرینی ندارند و بنابراین هنگام ریختن روی زمین حیوانات را جذب نمی‌کنند و نمی‌کشند.
    این ماده یک بلوک ساختمانی مهم از رنگ‌ها و رزین‌ها است که برای پوشش دادن چیزهایی مانند سیم‌ها استفاده می‌شود. همچنین به عنوان نرم‌کننده در پلاستیک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و به طور گسترده در بسته بندی مواد غذایی نیز کاربرد دارد زیرا غیر سمی است و می‌تواند از چروکیدگی پلاستیک جلوگیری کند.

گلیسیرین به عنوان سوخت کم آلاینده برای تغذیه ژنراتورهایی استفاده می‌شود که برق خودروهای موجود در مدار مسابقه ” فرمول E ” را تأمین می‌کنند.

 

فروش عمده گلیسیرین _ دکاموند شیمی

 

خرید گلیسیرین

شرکت دکاموند شیمی وارد کننده‌ و تأمین کننده انواع مواد شیمیایی ،  آماده‌ی فروش این ماده با بالاترین کیفیت و بهترین قیمت می‌باشد.
برای اطلاع از جزئیات و دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید ، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

قیمت گلیسیرین

قیمت این محصول نیز بر اساس میزان خرید، متفاوت خواهد بود.
برای اطلاع از قیمت دقیق این محصول، با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

شرایط فروش گلیسیرین

 

حداقل سفارش  یک بشکه ۲۵۰ کیلویی
ارسال آنالیز دارد
کیفیت و اصالت ضمانت می‌شود
مرجوعی در صورت عدم مطابقت با آنالیز
مدت زمان ارسال ۴۸ ساعت

تامین کننده گلیسیرین _ دکاموند شیمی

 

 

عوارض گلیسیرین

این ماده جزء ضروری یک رژیم غذایی متعادل نیست، اما مصرف آن نیز (حتی در مقادیر زیاد) برای سلامت انسان مضر نیست.
مصرف مقادیر زیاد این محصول در یک زمان ممکن است اثراتی چون موارد زیر داشته باشد:

  • اسهال خفیف
  • سردرد
  • تشنگی
  • حالت تهوع یا هیپرگلیسمی

اما پیش آمدن چنین مواردی با مصرف مقادیر موجود در غذاها یا یک رژیم غذایی معمولی، به ندرت دیده شده است.

سؤالات متداول

 

حداقل سفارش چقدر است و آیا آنالیز دارد؟

 حداقل فروش یک بشکه ۲۵۰ کیلویی است و قبل از خرید، آنالیز محصول برای شما ارسال می‌شود و کیفیت محصول نیز مطابق با آنالیز تضمین می‌شود.

گرید صنعتی این ماده از چه کشورهای موجود است؟

گلیسیرین با گرید صنعتی برند ترک و ایرانی موجود است.

گرید آرایشی از چه کشورهای موجود است؟

گلیسیرین با گریدهای آرایشی و غذایی و دارویی، برند های ترکیه ،مالزی و ایرانی موحود می باشد.

 

برای تهیه این محصول با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت با کارشناسان دکاموند شیمی تماس بگیرید.

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محصولات مرتبط :

دیگر محصولات

ویتامین B3

هیدروکسی اتیل سلولز

HEC

هیالورونیک اسید

مونوسدیم گلوتامات

منتول

متیل استات

لورامید

گوارگام

گلیکولیک اسید

کوجیک اسید

کربوکسی متیل سلولز

کربنات پتاسیم

کافور

سوکرالوز

خاک دیاتومه

جوهر قند

بلانکیت

تگزاپن

تری اتانول آمین

پودر کاکائو

پارافین مایع

ایزوپروپیل میریستات

اسید فسفریک

اسید فرمیک

اسید سولفوریک

اسید بنزوئیک

اسید اولئیک

اسید اگزالیک

اسید اسکوربیک

اسید استئاریک

استئارات منیزیم

ادتا دو سدیم

EDTA

آمونیوم نیترات

آمونیوم کلراید

آمونیوم سولفید

آمونیوم پر سولفات

آلانتوئین

آب اکسیژنه

اسانس‌ها اسانس‌ اسانس دود اسانس نعنا اسانس نعناع اسانس نعناع خوراکی اسانس نعناع آرایشی اسانس نعناع پودری اسانس نعناع مایع اسانس نعناع فلفلی اسانس نعناع خوراکی پودری اسانس نعناع خوراکی مایع اسانس نعناع آرایشی پودری اسانس نعناع آرایشی مایع اسانس دود خوراکی اسانس دود مایع اسانس دود پودری اسانس دود پودری خوراکی اسانس دود مایع خوراکی اسانس وانیل اسانس وانیل خوراکی اسانس وانیل آرایشی اسانس وانیل پودری اسانس وانیل مایع اسانس گل محمدی اسانس پرتقال اسانس موز لیست محصولات

استعلام قیمت

خرید یا دریافت مشاوره رایگان

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناسان فروش:
کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیغام در واتساپ:

دانلود فقط با یک کلیک
لطفاً برای تکمیل این فرم، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
نام و نام خانوادگی
کاتالوگ
حداقل یک گزینه را انتخاب کنید

با کلیک بر روی دانلود و اشتراک ، شما در خبرنامه مشتریان دکاموند شیمی مشترک خواهید شد.

راه های ارتباطی با کارشناسان فروش

کارشناس فروش 1 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 2 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 4 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

کارشناس فروش 3 - دکاموند شیمی

کارشناس فروش

شماره موبایل:

شماره تلفن:

پیام در واتساپ:

بیا ببین چه خبره اینجا

عضویت در خبرنامه هفتگی ما

مزایا عضویت :

  • جدید ترین مقالات و محصولات را در ایمیل خود به صورت هفتگی داشته باشید.
  • اخبار جشنواره و نمایشگاه های مربوطه را سریعتر از بقیه دریافت کنید.
  • مهم تر از همه فقط اینجا تخفیف محصولات را اعلام میکنیم
  • آخری هم با اجازه شما ماهی یک بار هم محصولاتمون را به شما معرفی کنیم ( قول میدیم مزاحم نشیم و دست پر هم بیایم )
خبرنامه دکاموند شیمی