روغن کلزا

  • دارای امگا 3 و امگا 6
  • بهترین روغن برای مواد غذایی سرخ کردنی
  • تا پنج بار استفاده از روغن بدون تغییر در رنگ و بو

جهت استعلام قیمت از روش های زیر استفاده نمایید

تماس با شماره های:
 13144-7 950 031 .
    5020 142 0919 .

توضیحات

روغن کلزا (Colza Oil)

کلزا گیاهی زیبا و ارزشمند است که از دانه های به دست آمده آن روغن کلزا استخراج
می شود.
گیاه کلزا از خانواده گیاهان شب بو بوده و به دلیل مقاومت بالا و تنوع گونه های آن در بسیاری
از نقاط جهان کشت می شود.
از تولیدکنندگان اصلی این گیاه می توان به هند,کانادا,چین,فرانسه و آلمان اشاره کرد.

در این نقد و بررسی از مجموعه دکاموند شیمی به بررسی مفصل روغن کلزا می پردازیم.
اگر نیازمند شناخت کامل این روغن ارزشمند و مفید هستید,تا انتهای نوشته همراه ما باشید.

روغن کلزا

روغن کلزا به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 9 و امگا 6 و کمترین میزان
اسیدهای چرب اشباع (حدود 2درصد) شهرت بسیاری دارد و در کنار رقیب سنتی خود
یعنی روغن زیتون جزو سالم ترین روغن های این کره خاکی محسوب می شود.

  • همانطور که می دانید اسیدهای چرب اشباع شده باعث رسوب در بافت و رگ های قلب شده و یکی از مهم ترین عوامل بیماری زایی در زمینه بیماری های قلبی و عروقی است.
  • این روغن محبوب با دارا بودن کمترین میزان اسیدهای چرب اشباع (حدود 2درصد)جزو سالم ترین روغن ها برای مصرف می باشد.
  • اسیدهای چرب اشباع نشده دقیقا برعکس همتایان خود یعنی اسیدهای چرب اشباع شذه,علاوه بر اینکه در رگ های قلبی رسوب نمی کنند بلکه باعث کاهش میزان کلسترول خون نیز می شوند.
  • روغن کلزا بهترین روغن برای پختن سرخ کردنی هاست.زیرا تحمل درجه حرارت بالا را دارد و همچنین تا 5بار استفاده رنگ و بوی آن تغییر نکرده و قابل استفاده می باشد.
  • این روغن استخراج شده از دل طبیعت 16% روغن مصرفی این کره خاکی را تشکیل می دهد.

دلایل مفید بودن روغن کلزا

روغن کلزا به دلیل دارا بودن مواردی که در زیر شرح دادیم فایده بسیاری برای ما دارد:

  • حاوی امگا 3 ,امگا 6 و امگا 9
  • حاوی مقادیر بالایی از ویتامین E
  • سرشار از آلفالینولنیک (یک اسید چرب اشباع نشده ضروری است که در بدن ما تولید نمی شود.)
  • یک قاشق غذاخوری روغن کلزا 80% نیاز روزانه بدن ما را تامین و تا 30% ویتامین E بدن ما را تامین می کند.
  • روغن کلزا تنها روغنی است که از منابع موجود در خشکی استخراج شده و دارای امگا 3 است.زیرا امگا 3 به صورت بسیار محدود در برخی از روغن های ماهی ها یافت می شود.
  • روغن کلزا برای جلوگیری از ریزش مو نیز مفید است و برای درمان موهای آسیب دیده به کار می رود.
  • از روغن کلزا برای درمان شوره سر نیز استفاده می شود.کافی است 10 قاشق روغن کلزا را با 3قاشق روغن چای ترکیب کرده و 10 دقیقه روی کف سر خود ماساژ دهید.بعد از گذشت 30دقیقه موهای خود را شسته و با شوره سر خداحافظی کنید.
  • مطالعات تایید نشده ای وجود دارد که استفاده از روغن کلزا برای دردهای مفصلی و روماتیسمی می تواند مفید باشد.به دلیل عدم رفرنس معتبر از تایید و یا تکذیب این مورد معذوریم.

چه زمانی مصرف روغن کلزا می تواند خطرناک باشد؟

همانطور که می دانید روغن ها به دو روش استخراج می شوند:

  1. پرس سرد
  2. پرس گرم
  • روغن هایی که با روش پرس سرد استخراج می شوند خواص خود را کاملا حفظ کرده و هیچ جهش ژنتیکی و اسید ترانسی در آن مشاهده نمی شود.بنابراین اگر این روغن با روش پرس سرد از دانه های روغنی استخراج شود فواید بسیاری داشته و حتی برای جلوگیری از سرطان نیز مفید می باشد.
  • اگر روغن با روش پرس گرم استخراج شود می تواند باعث بیماریی زایی و ایجاد اسیدهای چرب ترانس شود و همچنین خاصیت دانه های روغنی از بین می رود.

هر روغن کلزایی مفید نیست

طبق تحقیقاتی که در سال 1934 بر روی روغن مذکور انجام شد,مشخص شد که روغن کلزای سنتی دارای مقادیری اسید اورسیک است که برای بدن انسان ضرر دارد.
این تحقیقات باعث زیر سوال رفتن میزان سالم بودن این روغن طبیعی شد.بعد از انجام تحقیقات گسترده و اصلاح ژنتیکی این گیاه,مشکل وجود اسید اوراسیک در این روغن به صورت کامل حل شد.
پس بسیار مهم است که این روغن محبوب از کدام گونه گیاه کلزا استخراج شده باشد.

انواع روغن کلزا

این روغن ارزشمند تنها استفاده خوراکی نداشته و بسته به ترکیبات و گونه گیاه در صنایع مختلف از آن استفاده می شود.

  • روغن کلزای متعادل که دارای مقادیر مساوی اسید چرب اشباع شده با اسید چرب اشباع نشده است در تولید انواع سس مایونز و شیرینی پزی کاربرد فراوانی دارد.
  • روغن کلزا الئیک بالا/لینولنیک پایین به دلیل ماندگاری و تحمل دمای بالا در پخت و پز به ویژه مواد سرخ کردنی کاربرد زیادی دارد.
  • حتی از روغن کلزا سنتی با اسید اوریسیک بالا نیز استفاده می شود.برای مثال پس از استخراج اسید اوریسیک موجود در این روغن گیاهی,از آن برای تولید نوعی پلاستیک استفاده می کنند.
  • از اوریسیک موجود در روغن یاد شده در صنایع برش کاری, ماشین آلات صنعتی,تولید شوینده های و لوازم آرایشی نظیر لاک ناخن استفاده فراوانی می شود.
  • از این روغن برای تغذیه دام ها نیز استفاده می شود.

روغن کلزا

به پایان یکی دیگر از نقد و بررسی های مجموعه دکاموند شیمی رسیدیم.

امیدواریم این نقد و بررسی جامع درباره روغن کلزا را دوست داشته و از آن استفاده لازم را کرده باشید.

 

 

شما هم اکنون میتوانید برای تهیه این روغن شگفت انگیز با بالاترین کیفیت و نازل ترین قیمت با بازرگانی دکاموند شیمی تماس بگیرید.

 

شورت لینک مطلب:

bit.ly tinyurl.com v.ht shorturl.com rebrand.ly
bit.do is.gd gg.gg b2n.ir plink.ir
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن کلزا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *